Pa će za 20 g. neki novi Gagarin ili Armstrong da spinuje priču i brani Mandića seniora jer će se pojavit neki muzičar,svjedok pucnjave, koji je bio u društvu Mandića jr i pričati:"Nikad se nisam potukao.Cijeli život sviram qrcu"...i onda će taj biti glavna tema.
Svakako primjećujem napredak kod tebe.Sad nije problematična priča Paunovića nego zašto je čekao 20g da propriča
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 03-06-25 at 15:18.
Cak mozes i da pucas u njega dok je u auto i ako ga.promasis to nije pokusaj ubistva ... evo samo malo googla))jer nisi htio da pucas u njega vec da mu gumu probusis tj ostetis imovinu...
Ps: oce li Milan Tarot biti specijalni gost Milana Knezevica kao medijum Marasa....
Nemas papiric nemas nista...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dps napad : Klikovac: Vozač Puteva privođen krajem marta
Odgovor Puteva : Od Ministarstva unutrašnjih poslova smo dobili informaciju da je lice koje je zaposleno kod nas po osnovu ugovora o djelu bilo privedeno jer je kod njega pronađen jedan bromazepam, saopštio je za “Dan” Radoš Zečević, direktor preduzeća.
Zečevićeva reakcija uslijedila je nakon objave Andrije Klikovca, šefa kluba odbornika DPS-a, da je vozač Puteva privođen krajem marta.
I ima recept za tabletu
Propriča da preleti kod ljaljaša i ponovo uzjaše.
Pošto je imao bezbjedonosnu kulutru pretpostavljam da je sačuvao materijalne dokaze.
Ako nije, onda samo svira penisu u korist političkih prepucavanja.
Mada, možda bi dokazi bili zanimljivi. Npr… povezanost nekih zvijezda borbe protiv kriminala sa nekim kostrlurima iz ormara prišlosti.
Naravno, to je zaobišao.
Jer, politika…
Svakako, naknadna pamet magarcu pod rep.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Како нове/реформиса снаге ДПС-а не дају на своје старе, били су тад дјеца или нису ни рођени били али знају да је Пауновић слагао.
Колики је утицај Мила кад ти никако не можеш да се одмакнеш од тог криминалног миљеа, иако би те тај отклон приближио ако не и довео опет на власт?
Како не могу да кажу само "нека се сви наводи Пауновића провјере и нека институције одраде свој посао", јер ем би показали да нису више партија која је спојила државу са мафијом, ем институције не би ништа урадиле, ипак је прошло 20-25-30 година од ових злочина.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Međunarodni dan djece žrtava vakcine
https://mladiniksica.me/medunarodni-...rtava-vakcine/Danas se obilježava Međunarodni dan djece žrtava vakcina, poznat i kao Dan podizanja svjesti o povredama izazvanim vakcinama. Ovaj dan je ustanovljen kako bi se skrenula pažnja na djecu i odrasle koji su pretrpjeli negativne posljedice usljed vakcinacije, te da bi se podigla svijest o potrebi za boljom regulacijom i kontrolom vakcina.
Cilj ovog dana je da pruži podršku žrtvama vakcinacije i njihovim porodicama, kao i da podstakne otvoreni dijalog među zdravstvenim stručnjacima, donosiocima odluka i javnošću. Aktivnosti uključuju osvjetljavanje svijeća i organizovanje diskusija na društvenim mrežama i lokalnim zajednicama.
Međunarodni dan djece žrtava vakcina je kontroverzna tema, s obzirom na snažne stavove i protivnike vakcinacije. Uprkos tome, važno je podići svijest o rijetkim, ali ozbiljnim neželjenim reakcijama koje mogu nastati nakon vakcinacije i raditi na poboljšanju sigurnosti vakcina za sve.
Kako se zaboravi Sedmi bataljon od strane osvježivača.
Isto kao i sto kalaša kad i škaljarci nabavljaše za crkvu.
I kao neki civili sa kalašima na sliku ispred Cetinjskig manastira kad je glovo doletio.
Rakonjac bio komandant SAJ kad su prebili Mija Martinovića.
Ali sad je Rakonjac heroj i ponovo komandant jer je dogna glova na Cetinje.
Last edited by Gagarin; 03-06-25 at 17:05.
Tko leti, vrijedi...
Praksa je takva da u slučaju da ne povrijediš nikoga, može se uzeti da nije u pitanju ubistvo u pokušaju. To se dešava. Ali ako imaš tjelesnu povredu izazvanu oružjem, onda se uzima kao ubistvo u pokušaju. Bio je čak jedan predmet gdje su se muž i žena posvađali, pa se žena malo jače branila od muža tako da ga je ubola nožem. Njega su gonili samo za nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici a nju za ubistvo u pokušaju.
Čim imaš tjelesnu povredu izazvanu oružjem ili oruđem koje može da usmrti čovjeka, uzima se da je kod počinioca postojala svijest da to može dovesti do smrti i da je na takvu posljedicu pristao. To nije nehat, to je umišljaj, ali blaži, tzv. eventualni umišljaj. I to tužilac zna itekako dobro, tako da je morao da okvalifikuje krivično djelo kao ubistvo u pokušaju.
Naši tužioci jesu nesposobni, ali nisu toliko nesposobni. Ovo je rezultat političkog pritiska 1:1.
Last edited by VanjaTheMan; 03-06-25 at 18:08.
Look upon my works ye mighty and this pear...
"ako nisi imao bas tu namjeru"
Ljudi,meni je Mylene najjacha KRALJICA ovoga foruma,smijem se ne mogu da stanem![]()
...
Kad nekoga ranite puštoljem to je pokušaj ubistva. Izuzev ako ste Koljenicin bratanac, tada je izazivanje opšte opasnosti.
I onda nam old money ljaljaši ođe objašnjavaju kako nije pokušaj ubistva kad čoeku fikneš nogu motorkom.
Mislim, nije bilo rizika da iskrvari.
Što sve smišljaju da bi se oprali jer ih Koljenica raznosi, a oni pali na cenzus, pa moraju da trpe frontaše bez mazanja.
Pamet iz kupljene diplome i prepisanog magistarskog.
Abortus u mozak…
Last edited by Gagarin; 03-06-25 at 19:04.
Tko leti, vrijedi...
Ne ne kolega sve zavisi dje si ga pogodio kad mu pucas u koljena ne ugrozavas mu zivot... kad mu bombu ga kucu bacis isto mu ne ugrozavas zivot vec ostecujes imovinu... ada vi ka da se niste podizali u Crnu Goru
Edu smo mi kao djeca pokucali na vrata za autogram 😂 bio nam blizu
nothing comes from violence and nothing ever could
Da, meni nekako ovo prirodno spada u svjesni nehat, a vazda je najmanja razlika bila izmedju njega i eventualnog umisljaja. I dobro je sto nisam sudija, tako bi mi sve presude isle pa neka obaraju po zalbi.
Jer u citavoj toj pojavi pucanja u noge, mislim da jos niko nikada nije posao sa namjerom da ubije nekoga, nego da ga upuca u nogu, povrijedi na po sebi siguran nacin, jer se ili plasi da to pokusa bez oruzja i/ili ocekuje da i ovaj ima pistolj. A i ne bi da lezi za ubistvo bez potrebe. Pricao sam sa dosta likova koji vole da nose, ili da odma podju kuci po utoku, i bukvalno svi tako razmisljaju. Na pitanje zamisli da iskrvari i umre, odgovor je a brate valjda nece meni, nikome se ne desava to, ili bas je mala sansa pucao bih ispod koljena...meni je to definicija svjesnog nehata.
Samo nijedan nece reci da mu je frka bez oruzja da pokusa da polomi nekog
Sent from my phone
Onda treba da se zapitaš kako bi odgovarao kad bi nekoga ubio i ako si mu pucao u noge bez namjere da ga ubiješ? Da li misliš da bi odgovarao za ubistvo iz nehata ili za obično ubistvo? Garantujem ti da nema tog tužioca i tog sudije koji bi to okarakterisao kao nehat. A bogomi ni tog advokata koji bi te uspješno odbranio na taj način. O istoj stvari se i ovdje radi, samo što je ovdje izostala smrt kao posljedica. Zato i treba da bude ubistvo u pokušaju.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Dobro je pitanje i ugao za gledanje.
Pa ako ima svjedoka da potvrdi namjeru, da sam posao jer me recimo ovaj prebio itd, da sam ga upucao jednim metkom u potkoljenicu i otisao, a ovaj je slijedom nesrecnih okolnosti (nema hitne, niko oko njega ne umije da pomogne itd), meni je to i dalje ubistvo iz nehata, ali za maksimalnu kaznu u tom djelu. Jer ja nemam umisljaj, ja i dalje nisam pristao na to, samo sam ocekivao da nema sanse da mi se to desi.
Ali jbg ja sam bolestan za te sitnice, meni je to nekako nepravedno, iako potpuno kapiram drustveni znacaj da se ta pojava pokusa iskorijeniti tezom kvalifikacijom i kaznom.
Sent from my phone
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks