A danas, nešto drugačije. Nisam imala kad da uvijam u "sarmice/japrake style", a i pošto su listovi od vinove loze (francuzice) rizik je bio oće li ostati žvakaste, pa ih naslagah u fazonu musake
Prelijepo uz kašiku grčkog jogurta, pa nastavak dnevnih aktivnosti.
![]()
Priznaj da si krenula u sarme pa ti je u medjuvremenu puklo, odmotale se
Svakako je ljepse ovako jer su sarme dosadile, ovako je zanimljivije.![]()
Ово се зове сармусака.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Iii musar
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Ali izgleda jestivo
Tigrovo sprema carski, dobro bi se salagali
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Iscrpljenost se može liječit na iljadu načina. Ponajbolji svakako da čoek legne spavat na neodređeno, i pušti struju u kvaku od sobe. Ja između to dvoje volim da ubačim i nešto ovako
Teleća rebra svježa, samo osoljena, teleći ribić tanko samo senfom i medom i vegetom, na krtolu na pole, luk na pole, crvenu papriku krupno, patlidžan u četvrtine, suvi paradajz, koju suvu malinu i vrganj i dva smrčka. Na tiho tiho najtiše, pa neka me čeka da se probudim![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Bog ti zdravlje dao, zlatne ruke nema sta![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Fala na lijepim željama, bratski![]()
e nema sto, tacno da te udajemo
nothing comes from violence and nothing ever could
Gljivični dan
Potaž od šampinjona, šitake, bukovače, smrčaka, vrganja, lisičarke, u mlijeko sa rendanim parmeđanom, i afterkors, grilovana bukovača i šitake, grilovani kozji sir na rukolu i čeri, i po po jednoj specijalnoj želji- malo pohovane gaude
Organski dan. Ne mogu dočekat shjutra kakvog krvavog mesa![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Novi dan, nova frizura
![]()
Plavusa.![]()
Mogu ja da budem i Zorica Brunclik ili Buba Miranović, stay tuned![]()
Ne bi musli ili granolu takla, da mi platiši ovo na silu pojedem jer je takav neki redosljed, inače sam klasična jajara :P
Ponekad dosade jaja ili przenje, kuvanje, bilo kakvo grijanje.
Ima li nesto bolje, zdravije, od ovoga sto cu da pojedem kad malo 'nagrize'? Mislim na ovaj tip obroka...ni ne znam sta jedem, obicno uzimam bonavita hrskavi musli + jogurt.
Pa evo ti ovo moje, šaka ovsenih i cimet skuvaš malo u vodi, ubrzaš to nagrizavanje ili ostaviš noć prije u vodi/jogurtu. Whey neki (u Voli imaš onaj povoljan), promiješaš sa jogurtom/grčkim/kefirom, i sve to fino dekorišeš sa nekim voćem i možeš na građevinu
Rovito nikad ne može dosaditi, 'taman' kuvano isto nikad, kajgana sa slaninom isto baš teško. Ove ostale opcije i mogu :P
Last edited by tigrovo_oko; 06-06-25 at 07:57.
U sustini musli = ovsene + dodaci. A ti dodaci su nuts, seeds, dried fruits...
Znaci ne volis takve dodatke vec samo malo svjezeg voca.![]()
moleban da mi koleginica stigne ziva i zdrava na posao
![]()
Last edited by goozica; 06-06-25 at 08:14.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne, ne volim takvu teksturu, vrlo sam picky, mada može u kuvane ovsene malo brusnica, grožđica ili puter od badema.
Ti si tip osobe koja u frizideru uvijek ima svjeze voce uredno slozeno u zdjelicama,
A ja nemam nista, bukvalno mi je prazan frizider, sad sam ga cistio prije neki dan i zao mi je da ga prljam.
A i uopste nisam ljubitelj hrane koja se brzo kvari, zato obozavam konzerve tunjevine.
ahahaha nećeš vjerovati ali nemam zdjelice voća, imam cezar salate od jučeove borovnice su iz zamrzivača zaleđene, er su jeftinije no ove na pjacu koje su nabrali prije vremena. I jagode su me razočarale ove godine, strašno što čine. Još je ostalo u maline da se useru i onda taman da odem na selo i zasučem rukave
![]()
Last edited by tigrovo_oko; 06-06-25 at 08:27.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks