Prodjoh juce novim putem od cetinja prema cevu. Odlican vala, prvi put da nemadoh zamjerki. Skrenuh prema cekanju, za cas se stigne do njegusa. Odatle lagano do kotora. Glavno mi je da bulevar izbjegnem.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Periferija, obilaznice, uvjek slicna prica...
Prodjoh juce novim putem od cetinja prema cevu. Odlican vala, prvi put da nemadoh zamjerki. Skrenuh prema cekanju, za cas se stigne do njegusa. Odatle lagano do kotora. Glavno mi je da bulevar izbjegnem.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Jedino bi valjalo bolje table stavit, kad se vracah nastavih za CT umjesto novim putem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.cdm.me/drustvo/kaluderov...bude-300-eura/
Farbu je, dodaje, obezbijedila uprava FK Budućnost.
“Tako da čak ta plava boja sa onog aspekta kako smo ga mi proučavali sa stručne strane predstavlja nešto što je i bezbednije. Predstavlja nešto što ovako sa aspekta temperatura, koje su u Podgoricu jako velike čuva pneumatike i čuva proklizavanja na putu. Nešto je što se u nekim većim svjetskim gradovima koristi kao podloga za kompletnu asfaltnu podlogu na nivou pojedinih gradova“, naveo je Kaluđerović.
Znaci Bajkeri obezbijedjena farba za vasu sigurnost od strane struke ! Ne znam.koja.je partija al to vise nije bi bitno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakve ste vi nevjerne Tome ovuda po forumu!
Podgorica: Obustava saobraćaja u Ulici Vojislavljevića zbog izgradnje bulevara - CdM
Na snagu danas stupa privremena obustava saobraćaja za sve kategorije vozila u Ulici Vojislavljevića, na potezu od ukrštanja sa Ulicom Kralja Nikole do raskrsnice sa ulicom Radoslava Burića, zbog izvođenja radova na izgradnji bulevara, saopšteno je iz Uparve za saobraćaj.
Radove izvodi kompanija Crnagoraput, a obustava saobraćaja će trajati do završetka radova.
“Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima, u skladu sa postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom”, kažu u Upravi.
Ističu da je izgradnja Bulevara Vojislavljevića od posebnog značaja jer će trajno riješiti problem saobraćajnog uskog grla na jednoj od najopterećenijih saobraćajnica u gradu, čime će se poboljšati protok vozila i bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.
Za ove koji nisu upućeni, zatvoren je potez od 160 metara na 3 mjeseca.
Last edited by hercules; 03-06-25 at 08:14.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I đe će da pukne čep sad zbog ovoga što mislite? 3 mjeseca 160m jbt, mi smo u fazonu - jeste sporo ali je i nekvalitetno.
Znaci 160 metara, bice 150, zavrsetak krajem godine.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nije zatvoreno, sad sam prošao tuda
Evo policija već sad zatvaraju...
Ilija Plamenca ima da plane
Najjaci su mi cetinjani i niksicani koji za Bar idu ulicom Vojislavljevica umjesto da idu novom zaobilaznicom.
Kod Agrocentra lijevo, pa Jerevanskom u Buda Tomovica, pa biras hoces li u Radosava Burica ili K. Nikole.
Udarnicki danas nema sto.
![]()
Samo da gospoda sklone auta koja su na divlje placeve pored puta i nastavljaju dalje
Satelitski resiveri/oprema
Priznaj da si ljubomoran na njih, njihov smisao za biznis i logiku snašli su se.
Ko ti je kriv što ti nisi otvorio autoi plac na državno? Ajdebogoti.
I onda krene, pa što ne smeta nikome. Ne vala bez što kad izlaziš iz sporednih ulica ne vidiš ništa od poređanih auta za prodaju.
Da ima države, kao što nema, sv ezaplijenit i naplaćivat boravak na parking 50 eura dan. Pa kad dođe po auto napisat kaznu 5,000 eura i neće drugi put sigutrno.
Koja je funkcija semafora kad su zatvorili ulicu?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Totalno ludilo , da za ovo parce puta radovi traju 3 mjeseca.
Mislim da se pokupi nas desetak odje sa foruma izbetonirali bi to za 10dana . Ovim tempom ima do kruznog toka da traje rekonstrukcija koliko je radjen auto put PG-Matesevo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ozbiljne su instalicije tamo
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks