Vi svi pijete i drogirate se, ja nemam opravdanje za svoja gubljenja.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
nama je svakako jeftinije
nothing comes from violence and nothing ever could
Blkrczm
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nikad ne izlazite za đevojkom koja ne poštuje vašu ženu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
nema Mila nema Tita, jede mi se vruća pita...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Zaśto Vas privlače žene u koje sigurno ne biste željeli da vam se pretvore ćerke?
Još nisam upoznao muškarca koji želi da mu se ćerka gola i nagužena ka prostitutka slika i snima po mrežama...
Kakvo su ti ovo serolije sa twitera
Tu es mon héro!
Krenuo sam da pišem i obrisaošto je rekoh ovo
Ipak se izvinjavam, evo se javljaju ljudi kako sam ja jadan a oni prate svoje biološke nagone i toliko su mi sve lijepo objasnili da evo sad i ja želim da mi se ćerka slika gola i nagužena kao prostitutka, još samo da nađem neku IQ48, bez svijesti, srama i dostojanstva, sa skoro 8 razreda osnovne škole da može sa mnom da manipuliše...
Ljudi rade dosta stvari koje ne bi poželjeli osobama do kojih im je stalo.
Moram naći način da čitavo/a ljeto/a provedem na planini neđe.
Današnji dan nikom za poželjet'.
Mora se izdizati u planinu...nisu stari ludi bili
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sjecam se kad smo se gore nocu cebadima pokrivali ljeti. Nema toga vise.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pođi na po ure od Podgorice, na Korita, u sred avgusta kad je 40 u PG, nisam zimomoran uopšte ali se ne može bez ćebadi i dugih rukava uveče
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ja pođem u NK pa bude uveče 20 kada je u PG 45
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Koliko ste funkcionalni u životu?
- Obavljamo svi više funkcija.
Mi smo pravi funkcioneri.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Nema nekog izbora, teško da se mogu nazvati restoranima, obično su to manje kafanice/konobice sa par jela u ponudi, ono kućna atmosfera.Za preporuku je teletina ispod sača u "Čikago" (gazdarica kuva, pravi i pite, uglavnom najbolje je nazvati prije no što se pođe tamo, čisto da se provjeri šta ima u ponudi toga dana - 069170653) Takođe, za preporuku je i meso na seljački način i domaćom krtolom u kafani prekoputa - konoba "Plus". Pod must je naravno prethodno da obiđete "Grlo sokolovo", na par km pješke odatle, fenomenalan pogled na Prokletije, btw 1300m vidikovac.
Otvorilo se prošle godine još nekih par kafana na početku Korita ali nisam obilazio još, obići će se svakako ovog ljeta.
PS: Što se puta tiče, konačno je napravljen pa je pista sad sa koje god bande da okreneš, možeš i klasika preko Ubala, možeš da zaobiđeš Uble i da skratiš put preko Dučića, a možeš da ideš i preko Fundine, tj. Zatrijebča, svakako je put odličan. Moja preporuka je da odeš preko Ubala recimo a vratiš se preko Zatrijebča (ili obratno) i napraviš taj krug oko Korita.
Last edited by BiTrAtE; 05-06-25 at 08:51.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks