Lucho de mi vida. Veliko postovanje za ovog gospodina, vazda mi je milo kad nesto osvoji i cak mi je drago i sto je PSZ imao strpljenja za njega, atomski fudbal ove sezone su odigrali.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Lucho de mi vida. Veliko postovanje za ovog gospodina, vazda mi je milo kad nesto osvoji i cak mi je drago i sto je PSZ imao strpljenja za njega, atomski fudbal ove sezone su odigrali.
Jamal uzima zlatnu loptu kao najmladji ikada
Kao da igraju vs Reims
Doktorat.
0 tituli ahahaha
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Sramni Inter, šutnuli na go nisu pi. Što neko reče, da nisu onako srećno Barsu prošli, sad bi imali spektakl od meča.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
🫡
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tu si gade
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Odkoga vi ono ispadoste,bješe li fejenord? Ništa liga sampiona iduce godine i toNajveći uspjeh u sezoni vam je sto Inter nije osvojio nista,iako je bio daleko uspjesniji
Svaka cast za PSŽ,zasluženo,iako su slabo počeli u Lš,mašinerija. Ne bi im ni barselona mogla ništa nocas,pa ni liverpul. Inter bas sramota kako su odigrali,ni da su na trening dosli. Samo da se preskoči ona glupa priča kako su umorni. Jesu dosta stariji od ekipa PSŽ-a,ali nocas nisu pokazali ni želju da osvoje ovo,a kamoli sto drugo.
Last edited by AdO_pG; 31-05-25 at 21:55.
Zasluzeno PSG, izdominirali su ove sezone.
Ocekivalo se nedje da prodje PSG ali ovo je bas bilo brutalno. Svaka cast i Enriqeu koji je svaku utakmicu odigrao u full bez vaganja, zatvaranja nekog i cuvanja rezultata.
Je li Inzagi i dalje najbolji trener?
doša' sam samo da vidim dje su navijači Intera kojima je Inzaghi najbolji ikad i idje. posle ovoga noćas red je da napišu da sam bio u pravu.
mislim, oni navijaju za klub koji je bitan jednom u tries godina ni to nije lako. a Milan 7 cl. baš im nije lako.
Ne bilo drugacije da je bio bilo koji tim lise Barselone u finalu a i njih bi satrli ali bi bio ljepsi fudbal. PSG je dobio ono sta mu je trebalo svih sezona a to je da nema ove nazovi zvijezde tipa Nejmara i Mbapea. Sad su tim i sad mogu da gaze sa Enrikeem godinama.
AHhahahaha sad shvatam da moonovci čekaju ove aždaje u avgustu![]()
I moj isto
Evo ga izadje mi iz kuce vrata ne zna dje su
Dobro.. Inter je neki porto na steroide danasnjeg vermena... Ili za dzabe, ili bez ugovora ili mlade talente dovode.... Takmicili suo se sa paris hiltonima, kardasijanima, trumpovima, kanye westovima, Diddyima... Forza!![]()
jes, inter je ka budućnost. nemaju para. kakva čupri.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks