To mu je onda jedini posao.
Zamisli da mu zatvore radno mjesto.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nije… mladji lik - znaci nema problem da koristi mBank. Nego dokon. I obicno je skuplje na salteru
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
ne mora da znači. kod prethodnog poslodavca, silom prilika me je zapalo da se bavim računovodstvenim poslovima. svaki dan sam po nekoliko puta išao u banku da puštam naloge. prvo u ckb na cijevnu, pa u erste na stari posle, čekaj u redove sa penzionerima...i to u vrijeme korone kad su najveći redovi bili. nudili nam stalno ebenking, tj. ckb go, ali direktor nije htio, kaže sigurnije mu je ovako. mislim da još rade tako. čak sam išao jedno vrijeme i uzimao izvod iz banke, sve dok nisu počeli na mejl da nam ga šalju.
Žanr: Horor/komedija
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Vjerovatno se opekao nedje dobro pa ne vjeruje sistemu... tako sve je za ljude...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I ovo je potpuno u redu, ako banka ne nudi usluge uplate pazara na cash in bankomatu kao i e i m banking.
A ako banka ima ove usluge na raspolaganju, onda uplatu pazara treba staviti 10 eura, a knjiženje "žutih naloga" po 5 eura. Brzo bi se svi naučili da koriste prethodno navedene pogodnosti. Srećom niko me ne pita ništa.
Naravno, penzionere treba izuzeti iz modernih tehnologija, jer nije realno očekivati da uspješno barataju sa svim tim, iako ih znam par koji uredno koriste mobilna plaćanja i novčanike.
Volio bih da čujem što je sigurnije. Pečat? Izbačen iz upotrebe odavno. Naknadne reklamacije banke ne uvažavaju pa ako se neko zabroji izio vuk magarca.
Najgore od svega je što nam je takvo gro biznismena.
Last edited by hercules; 29-05-25 at 08:03.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mali update sa moje strane oko cijele NLB "morate zatvoriti racune" situacije.
U Hipotekarnoj otvoren kako tekuci, tako i devizni racun u svega 3 dana. Nikakvih problema nije bilo.
U NLB nakon sto sam ih napuchio mailom pocinju pasivna "izvinjenja" i traze dodatnu dokumentaciju (koju sam vec licno dostavio). Izgleda da nema potrebe za zatvaranjem racuna, vec su im samo oni na vrhu nesposobne budale koje zele da izgube klijente.
Sad ih samo cekam da mi finalno kazu da je sve ok, da je bila neka greska do njih a onda cu uredno da odem i zatvorim sve racune te prebacim svu ustedjevinu u HB. Bye, bye NLB.
Malo strpljenja dok se banke ne dogovore da ovo primijene sve u istom periodu,da se nebi selili klijenti...a onda,to već znaš,posle tih mjera, kad svi pređu na jeftinije, brže i modernije metode i pogodnosti ...IDE UVOĐENJE ILI DIZANJE TARIFA ,pa ostaje samo da je brže i modernije
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 29-05-25 at 10:38.
Zar nisu banke već digle minimalne provizije na 1.5 euro za razna plaćanja preko šaltera tipa razji računi i slične stvari?
Nisu. Imaš i jeftinije.
U moru kritika za NLB Klik aplikaciju i kompletan njihov sistem u koji su masu ulozili a qrca ne valja... najteze mi je bilo da starijoj osobi objasnim da nakon odobrenja placanja u jednoj aplikaciji (NLB Pay) mora da se vrati nazad u aplikaciji gdje je i pokusala da plati nesto i da tu slucajno ali slucajno ne klikce nigdje... ni na veliko zeleno dugme "NASTAVI", ni na strelicu nazad ni nigdje... nego da zazmuri i izbroji do 10 kad ce sistem sam izvrsit' placanje.
E kako sam se debilno osjecao dok sam obasnjavao ova retardirana "digitalna rjesenja" NLB banke... da mi je znat' ko je ovo smece pravio i ko je odobrio da je to prihvatljivo za koriscenje.
Pakao, pokojne mi Mileve.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Juce ujutro sam poslao novac sa CKB racuna na NLB racun putem elektronskog bankarstva. Novac je stigao za oko 3 sata i 30 minuta. Ranije je to vrijeme bilo od 2 do 3 sata. Toliko o "ubrzanju" i "poboljsanju" domaceg medjubankarskog placanja
Evo jutros sam posla sa ckb racuna na drugi ckb racun i nije stiglo nista jos...
Dako stigne uplata u ove 10 dana.. pakao
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Evo i ja sam tako mislio al nije tako ni prije bilo a izgleda ni sad...
Samo izmedju mojih racuna stize odmah
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Novi sistem izmedju banaka vazi samo od 9-17h radnim danima i za transakcije do 1000 eur.
I nije bas instant.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Placao sam juce sa mog CKB racuna na CKB racune firmi i novac je stizao skoro odmah, dakle instant, kao i ranije.
Jedino ovo medjubankarsko placanje se usporilo od kad su ga "ubrzali"
Taman mislis evo progres kad ono neki zajeb. Bice neki sluzbenik kontrolise poreklo novca prije nego legnu.
Last edited by Apolo; 29-05-25 at 23:14.
Ajde pitaj je na koji je račun uplatila zaradu? Je li direktno na tvoj (a znam da nije) ili je banci prenijela zbirnu sumu i poslala spisak.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks