Jbt, kad bolje razmislim, meni noževi stalno naoštreni, a niđe ih ne nosim...
Jbt, kad bolje razmislim, meni noževi stalno naoštreni, a niđe ih ne nosim...
Svadba na imanje Knjaz.
Da li rucati kuci pa na svadbu ili tamo jesti?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sprdas se saje 80€ po stolici? O cemu se radi ***** ti!
U Podgorici jedna prodavnica oce da radi do 22h od sjutra. Je li to po Zakonu?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
...
Znajuci narod vise ce u kovertu stavit ovaj sa 4og nivoa sto mozda pojede batine, no ovaj sa 1og koji gustira skampe..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Wtfo cemu se radi, jel neka zajebancija pvo sa levelima na svadbe
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Kakvi crni leveli, svima isto uvjek, na barem 30 svadbi sam bio u Knjaz... Ili nas gori čoek...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Nikad nisam išao na svadbu đe su postojali neki nivoi. Da sam pozvan na svadbu na kojoj postoje nivoi gostiju ne bih pošao.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Uvjek su postojali nivoi, samo se to nije zvalo tako. Zna se ko sjedi u celo trpeze, domacin, pa onda redom, zna se ko je prvi do domacina sa desne strane, pa sa lijeve...pa sve tako do kraja. Sto si dalje od cela trpeze, to si manji nivo![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakve odje budalastine mozes procitati majko mila. Leveli veli na svadbe. Uhhhhh.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sve što postoji od "levela" je da se najaviš na posni meni pa te oni što jedu biftek,teletinu ili popek gledaju kao "high level" gosta jer si dobio ribu.
Ako ćemo već da otkrivamo tajne,jedino što znam da je bilo od high level je da se pojedincu posluži Vladika/Premijer vino ili Gray Goose vodka kojih nema u ponudi ali se to odradi diskretno da niko ne primjeti od ostalih gostiju
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nisu mi jasni gosti na svadbama što traže Vladike, Čivase, palčeve kur..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks