EDIT: Kasno vidjeh da je vec odgovorio kolega
da nije Adriatika Drvo
https://postimg.cc/qgsLXddm
![]()
Mi Rai, ne znam rade li jos, mada sto se tice vrata, Darko Milicic radi vrhunska vrata i to je najbolji odnos cijene i kvaliteta. Ako kome treba br, nek se javi u pm
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
EDIT: Kasno vidjeh da je vec odgovorio kolega
da nije Adriatika Drvo
https://postimg.cc/qgsLXddm
![]()
Last edited by Stivi; 16-05-25 at 09:39.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Je li ko uzimao parket skoro? Nesto citam da bi valjalo da ne bude ispod 4mm onaj gornji dio (hrast) ako bih da dugo traje i da bude izdrzljiv u kuhinju i hodnike.. Kod nas su vecina 3mm i cijene od 50 do 80, neki ok kvalitet..
https://maps.app.goo.gl/23pNjzzYdUhRBTkY6
https://2mgroup.me
ako pricas o slojevima onda mislis na tarket??
podji kod ovih gore, ne rade ga na camovinu vec na sperplocu od breze, ozbiljna razlika
Đe rekoste da ima da se uzme dupli umivaonik za kupatilo?
Nešto na ovu foru
![]()
I ja mislim da ti je to tarket, parket nema slojeve. Mi imamo hrastov, debljina je cini mi se 21mm. Tarket ima sa tim jednim slojem koji se ne moze hoblovati.
Vidi u Pesic parketi.
Last edited by montenegrina; 29-05-25 at 13:16.
Poceli su svi da to zovu parketom. Sad ti u radnje pise troslojni parket.
U Pesic, 2M, Volvox, Entext, Galerija podova.. sve su ti viseslojni parketi, sto kaze Dutch tako ih zovu sad svi, ja ne znam. Ali ako oni ne mogu da se hobluju ne znam koliko mi je pametno stavljati njih, s obzirom da ide svudje kroz kucu (sem kupatila) i da sam radio dosta kvalitetno sve ostalo u stan da ne bih nista morao da diram makar 10g.
Dobar parket je tesko naci, dal je suv, da nema u sebi neku stetocinu, da ti ga dobro ugrade...
zato se za parket traze papiri... ako nije drvo proslo autoklav pri obradi stetocina moze biti
sto se suvoce tice - to vec niko ne moze da garantuje, ali zato je nekada davno bila preporuka da se parket ostavi barem 2 nedelje u prostorije dje ce da se ugradjuje da "dise" - citaj da se izjednaci malo nivo vlage
Samo pravi parket se hobluje. Ali moras voditi o svemu racuna sto ti je Dutch rekao. Nama investitor kada je stavljao parket u cijelu zgradu, na nas stan sma trazila odlaganje 2 mjeseca da se podloga dobro osusi. Cak mislim d ami je Dutch bio posudio onaj ispitivac vlage. Takodje i da se parket dobro osusi. Kasniej nijemso imali bas nikakvih problema.
Radim kod jednog momka na objekte koje gradi. Majstori za laminat nece isti da postavljaju dok vlaga u podlozi ne dodje na odredjeni nivo, i to ne povrsinski nego u dubinu ploce.
Evo i kod mene je proslo 2 mjeseca od izlivanja kosuljice, od toga prvih 10 dana bez bravarije skroz i jos nismo stavljali parket, tako da ce bit suva sigurno..
dok god nema kise i propisno je zabrkana, kosuljici je dovoljno oko mjesec dana
cak je i bolje da nema stolarije tad
naravno, niko nece bez stolarije podove raditi (zavrsne), ali u dijelu provjetravanja dok se susi podloga je bolje
mada, kod vecine izvodjaca, osim ako stizu rokove, kosuljice odstoje i po nekolika mjeseca prije nego krenu podovi
veca mi je muka sto niko ne metne dobru zvucnu izolaciju ispod no ako ne sapuces, komsije te cuju
ljudi , koga preporucujete za ugradnju komarnika na balkonska vrata ? Vidim da se nude dvije verzije, plis komarnici i rolo komarnici. Sta je bolje ?
Samo da se javnem, evo ima skoro mjesec da sam naručio i platio (100% avansno) Vukčevićima, a zavjese niđe. Vele iduća tura, pa iduća i tako.
Rok je bio 10-15 dana od dana plaćanja, pa 15-20 i sad je izgleda kad bude - biće, vele nije do njih što roba iz Turske nije poslata/kasni/nešto treće.
Mora da je do mene.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Nisu me zajebali, samo se oteglo kao da je ne znam ni ja što. To što sam platio 100% nema veze, neću vala dva puta da se cimam radi istog posla.
Ljudi moji, pa ja čini mi se od marta pokušavam ovo da riješim
Stay salty.
Sad vec sumnjam da je do tebe
I bitno je koji Vukcevici, oni na Gintas ili oni u VOjislavljevica, mi smo u Vojislavljevica. I neka niko ne uzima paketio sistem, ubija me za pranje.
Ne znam zaista, stefke mi je dao broj. Kako god, bili su neki dan i postavili konačno, tako da sam sad za sad završio sa stanom. Čeka me još renoviranje kupatila, ali to za jedno dvije godine.
Stay salty.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks