aooo... ja ne mogu...
Ko je u Podgorici dobar za botox i filere kod korekcije podocnjaka? Moze i za Beograd preporuka. Ocu da usporim starenje.
Gle sad kad me dignu na sprdnju.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
aooo... ja ne mogu...
nothing comes from violence and nothing ever could
Tripi bi da bude leonardo al mu bore nicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Attention whore
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 29-05-25 at 18:33.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Meh, najbolje ti je da pogineš mlad pa te niko nikad ne vidi ostaralog. Kobi je imao fiks ideju da bi bila fora da pogine mlad, pričao o tome kad je imao dvadesetak godina. Kasnije batallio priču o tome. Doduše, poginuo sa 42 godine. Nije baš 20 i neka, ali nije ni za bacit.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sto ce ti to?
Dobar san, redovna fizicka aktivnost, izbacis alkohol/duvan/secer/slatkise/industrijski preradjenu hranu iz upotrebe. Dodatno eliminacija nervoze/stresa, i naizmjenican post, i budes kao nov
Kazu da kolagen utice na izgled koze, postoji i za to suplementacija. Redovno kisjelo mlijeko u ishrani ne skodi za kozu![]()
Last edited by techlinkit; 29-05-25 at 19:05.
a njega su zene potrosile... kakav crni duvan i alkohol
nothing comes from violence and nothing ever could
Može li se saobraćajna podignut posle 3 u limenku?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Od 8-14h
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ima li u PG prodavnica lezajeva? Treba mi ovo (UCF 201): https://remenjelageri.rs/image/cache...OO-500x500.jpg
Hvala.
Evo gledam ima li sajt od Timkeda...
Edit: Poslah im poruku na FB![]()
Last edited by napalm; 29-05-25 at 22:03.
Razumiiem da muskarac hoce da izgleda kao muskarci iz holivudskih filmova, pa mislim i da je okej koristiti neke tretmane za njegovanje koze lica, licno nisam bez 2-3 puta kao iz fore stavio onu crnu masku ili tako nesto.
mozda bih, nekako nemam vremena a ni ne zelim to toliko.
mada komplekse nam dizu botoksirane 40-45 godina koje velike pare ulozise u svoje lice. I to stvarno izgleda fino uzivo, one su jos srecne i zadovoljne - izgledaju mladje i dobro ocuvano,
ali cinjenica kad znas da (ti) zenska ide svako malo da joj ubrizgavaju…nije prirodno i nekako nije hriscanski. Demonski je.
to bi svasta uradilo da zadrzi mladalacki izgled.
Ali veli, nekako nije hriscanski
mislim da ce Tripija da ovo bas odagne
Stava sam neka svako sebi radi za svoje pare ono sta zeli.
Samo sto bih, mozda, napravio jednu malu diskiminaciju. Drzim i dalje misljenje, iz debatnih dana, da bi valjalo prije estetskih korekcija posjetiti psihoterapeuta makar 5 termina i sa tom potvrdom otici kod hirurga na tretman. Malo bih revidira stav, u smislu da ljudi sa nekim normalnim zahtjevima uz potvrdu hirurga (da to odgovara odredjenim proporcijama, ne znam tacno njihov princip rada) ne moraju da idu kod psi-ter. Npr. neko hoce da popuni usne i hirurg izracuna da bi dovoljno bilo 2.5 kubika punjenja ta osoba moze da dobije potvrdu hirurga i pristupi tretmanu. A ako ne zeli da poslusa predlog hirurga veh hoce 10 kubika, onda ne moze da radi bez potvrde nekog psi-tera
u liniku Danica cini mi se da pricaju koleginice da dolazi neko ko to radi
a prije bi umro smezuran ko sljiva no se toga odrekao
jer opste je poznato da kad ljudi misle da ce im 10 kubika u usta popraviti zivot su dovoljno zreli i samosvjesni za terapiju
alooo - terapije kosta, 50eura po terminu, pa cio mjesec, pa godina ihaaa... a usta samo 100e na svakih 6 mjeseci dok ne dodju ko pocetak od carape i pljuste lajkovi i pogledi, pumpa se ego na noge od stakla![]()
Sta ces, drzava se brine![]()
Ima terapija za 30, 150e za 5.
Ako misli da je to to,
da ne treba da radi na nekom ne znam samopuzdanju, traumama i sl.
da je svjesna
opasnosti da moze uci u teski krug trazenja savrsenosti, vise za druge i pracenje trenda,
opasnosti da samo dodaje, i da se to mozda nece zaustaviti, da ce mozda pozeljeti da sve to makne ali da se tada koza nece moci reparirat,
opasnosti same intervencije i stetnosti samih hemikalija
(eto ako ima ko sto jos da doda)
pecat potpis na odobrenje
Ima li idje iko kod nas da prodaje soda vodu ?
montsilver iz NK je pravio nekad
alternativa su ti, ako si bas ljubitelj, aparati sa CO2 pa sam da brckasvidim u tehnomax su po ~70e, 25e je zamjenski CO2 (pise da je za 60l)
Ne znam ja oko toga kapi.
N'o sam mislio da narucim nedje, sad je pravo vrijeme za Podgoricko bijelo i soda vodu.
https://www.pro-edge.me/
Ima japanske krse svih granulacija a ima i kolega sa foruma ares isto nesto prodaje za ostrenje nozeva
Ovaj ostri i za djecju hirurgiju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks