Vozim turbo benzinca i 100 oktana sipam bas iz razloga sto si gore napisao. Ima li kakve razlike u potrosnji? Pojma nemam i ne zanima me jer nisam uzeo auto da gledam koliko trosi, a volim da ga stisnem po nedje. Auto volim da odrzavam i da je sve 1/1, da uvijek uzmem nesto kvalitetnije od djelova, itd, itd, tako da kad vec imam mogucnost za 100 okt (makar se nadam da jeste) onda to i sipam. Jesam li osjetio razliku u radu motora i performansi sa razlicitim gorivima - jesam i to debelo. Jedne prilike sam usuo benzin u BiH na neku pumpu pored puta, e to je haos bio od rada i missfirea posle malo voznje, bukvalno stisnem puni gas i auto trokira i dosta, bas dosta slabije ubrzava. To je jedan jedini put bio da nisam usuo gorivo kao i vazda i auto je znatno losije radio. Trokiranje nije moglo bit od bobina i svecica jer su nove stavljene i jedina razlika je bila u gorivu... Generalno kad covjek pogleda 100 okt bude par centi skuplje od 98 okt i na pun rezervoar razlika bude mizerna u cijeni, a kad se vec ima ta mogucnost sto da ne 
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
Last edited by LUKA!; 28-05-25 at 10:56.
But if you never try, you'll never know..
Bookmarks