Mora se vlasnicima kantina uplaćivat pa poskupilo sve kod njih
Pade odluka - Bosch kuhinja, LG mašine za pranje i sušenje.
Ne bih da te odgovaram ali uzmi i masine Bosch neces pogrijsiti.
Preskoci bosch za ves i za pranje i susenje, drugi su tu mnogo bolji i jeftiniji… bilo nekad, vise boba ne valjaju
Meni se Gorenje stvarno pokazalo top, sporet, masina za sudje, za ves, frizider i eo sad zamrzivac uzeh. Sve bez greske radi godinama vec...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sto se masine za ves posle gorenje , beka i LG sam uzeo Bosch i to neku od 550 eura i mogu reci citiram da bolje pere od sva tri prethodna brenda.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koji kombinovani frizider uzeti - LG, Samsung, Bosch?
Beko nista, da se ne bakcemo lokalnim 'strucnjacima'![]()
Kod mene je Whirlpool
8 godina, ne čuje se a radi![]()
Mi smo uzeli neki dzinovski samsung
nije dovoljno dug period za ista konkretnije da bih ti rekao, ali ti mogu reci da neka fresh meat polica sto ima sa vratancima je BOMBA dobra... svi koji su ikad stavili u frizider barena mesa rezana znaju koja je trka sa vremenom da se to izije prije no pobijeli i pokvari se... "testirali" smo prvi put slucajno (posli na put), preko 20 dana je stajalo unutra da niti je promijenilo strukturu niti miris niti ista
to mu zlata virjedi po meni![]()
![]()
Za Eletrolux, mašina za suđe, kome da se obratim za servis (djelovi) ?
Huh, tehnoplus ih prodaje pa pitaj..
Znam kad sam birao da mi je neko rekao bas za electrolux da na papiru imaju servis ali da slabo imaju djelova itditd..
Mislim da su zakonski obavezni 5-6 godina da ih moraju stvorit, e sad koji je vremenski okvir ne znam, al vjerovatno je i to definisano
A dok je pod garancijom, lako je. Ako nema djelova, nova masina ili pare nazad
'10-e je stan opremljen full Miele i Elektrolux tehnikom, vjerujete li da je tek prošle godine ponešto počelo da otkazuje, uglavnom sitnice koje nije ni skupo bilo promijeniti, mislim da je Frigo Elektro to radio, neku gumu je trebalo promijeniti na Miele mašini za sušenje. Uglavnom, sad je pošao propeler od Elektrolux mašine za suđe, dako nađem to jer i dalje pere mašina perfektno, sve od tehnike i dalje radi posao odlično, 15 godina evo.
Nije za ovdje ali da pitam
Crce mi phillips masinica posle dobrih 6 godina koriscenja
Imate li kakvu dobru za preoruciti?
Vjerovatno sad ima manjih od ove
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja sam 10tak godina imao rowentinu sa keramickim cesljem na bateriju - dok nije stradala baterija bila je tooop ... i dalje se koristi, ali za bradu
klasicnu imam philips evo 5-6 godina, ali me nervira potreba za podmazivanjem i periodicnim ostrenjem
Mada, ja sam lagan korisnik, masinica se koristi na 10-15 dana i to bez cesljasve ukupno cesljeve nijesam iskoristio 10 puta
Koliko je komplikovano to podmazivanje i oštrenje?
kupis ulje, i nakon svake (nekolike) upotrebe kapnes 1-2 kapi na ivicu ceslja dok masinica radi - tacno se vidi kad se rasiri cijelim nozem... ja sam ulja potrosio jedno 20ml za 5 godina (<10e je 100ml)
ostrenje, ako se podmazuje, ti je jednom u 2-3 godine, imas ProEdge u Staru Varos, sve zavrsi coek profi
mada, ako nemas zicu od kose, mozda i mnogo duze mogadnes izmedju ostrenja
7-8 godina imam Philipsovu mašinicu, u životu jednom kapnuo to ulje nisam, sve što uradim posle svakog brijanja je da istresem dlake i izduvam ono par puta i to je sva rabota od nepune 10 sekundi. Mada baterija popušta, ako nađem istu, odma bi je kupio - https://www.tehnomax.me/mali-kucni-a...t-3226-14.html
Edit: Mada, sada ovo vidim, nju nije ni bilo potrebe podmazivati.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 18-06-25 at 10:42.
Što se ploče tiče, mislim da je ova Bosch ubjedljivo best buy, sebi sam je uzeo. Ima tri ringle, četiri su svakako nepotrebne, a ova treća je ogromna i idealno paše npr za veliki tiganj za palačinke, za 2 minuta je gotova palačinka na njoj.
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...kk611bb2e.html
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks