Kokstel.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mozda je on mislio da je samo na dvije (koks+trava).
Novi rekord 4.39 promila.
https://www.cdm.me/hronika/uhapseni-...ne-i-alkohola/
ako od cega pizdim, to je od preticanja preko lezecih policajaca kroz naselje...ne stajem vala potpuno, normalnom brzinom prelazim, u prvu 10 na sat, tako vozim i sa sluzbenim i sa svojim....
jutros dvojica zaredom preko mene, jedan je prosao, ovome drugome nisam dao, pa se posle mrstio nesto na semafor
E da vidis sta je zaobilazenje onim rupama od Berana do Bijelog Polja, sluzbena... voze kao da je autoput
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Evo me “vozim” se kroz Tiranu…ja ne znam jesam li ja magnet za degenerike ali ovo realno nije.
Strasno...
Nakon rasprave u saobraćaju djevojka fizički napadnuta, policija traga za napadačem
https://www.cdm.me/hronika/nakon-ras...-za-napadacem/
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Prica ove djevojke nema logike, a kad nesto nije logicno onda nije istinito.
Nisam ali moram danas. Sto?
Ja mislim da nije laz, ne bih samoj sebi polomila prst i sve ostalo, znamo odlicno kakvih manijaka ima za volanom kod nas u CG, koliko su ljudi zivcani i ludi, da mu je bio neki muskarac od dva metra malo sjutra bih izasao iz auta ali kod nas kad vide da je zensko imaju ogromna mu*a, mada mislim da je i ona njega vredjala iako se to ne napominje, sigurno ga je navukla na to da izadje iz auta i da se fizicki obracunava i to sa zenskom osobom![]()
Pazi vijesti
Uhapšena četiri maloljetnika zbog krađa u Podgorici
Iz lokala ukradeno oko 1,2 hiljade eura, sumnja se da je veći dio novca potrošen na kokain i marihuanu
Jel’ moze neko da mi da broj dilera da probam i ja ovo cudo?
evo ne znam sta bi to trebala neka osoba da mi isprica ili izvrijedja da izadjem da je slomim... narocito ako je zensko/dijete i slicno...
Planem i ja, ali sjedim dje sam
sami ce ti se javiti
lazes vala da ne znas ni jednoga smrca koji bi te mogao povezat![]()
![]()
Nikad cojek nije cuo za Dresaje, velegrad su Tuzi.
No se mecka ne dira![]()
Ovo je dovoljno, ili je preskocila dobar dio detalja koji joj ne ide na ruku ili nema zdrav razum. Ja razumijem da to ne treba tako da bude ali u saobracaju se iz auta ne izlazi, bas zbog toga sto su sanse 50/50 da ces popiti batine, bit izboden ili ispucan, a svega toga ima kod nas. Osoba sa zdravim razumom nece sebe voljno dovesti u takvu situaciju al dobro je sto je prosla relativno blago kako je mogla.Izašla sam iz auta, to nepoznato lice je izašlo iz auta, uhvatilo me za vrat, podiglo me od asfalta i bacilo me na ulicu.
Ni meni se nikad nije desilo neko da mi izadje, mislim da izadju samo zenama/djeci ili kome procijene onako ofrlje da mogu. Problem je sto je u nasem saobracaju prosjecni krvni pritisak vozaca 200 sa 100 i onda svako prokuva u roku od sekund, ne dao Bog da krenemo da izvlacimo kolko se proda bromazepama itd, pola ovih djedova u autima ili ne vidi ili ne cuje ili oboje, neki voze a srce im radi na baterije i onda frustraciju svu u autu izbace.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks