Pozdrav svima,
Ukoliko Vam je potreban softver za Vašu stambenu zgradu, bilo da imate formiranu Skupštinu etažnih vlasnika ili ne, gdje su podaci o uplatama, isplatama i raznim drugim izvještajima dostupni 24h svim etažnim vlasnicima, a možete ga koristiti nezavisno da li imate agenciju ili ne, ili pak hoćete da smanjite troškove koje agencija uzima za administraciju zgrade, posjetite sajt gdje ćete pročitati opširnije o navedenom: www.mojulaz.me
Last edited by pclab; 27-05-25 at 08:25.
Refresh
Zelim da podrzim vas razvoj ali 0.5€/ 0,75€ po PD je dranje!
Trenutno koristim softver iz regiona za 0.13€ po PD.
Kakvu poslugu porati…
Imamo 215 PD oznaka sto bi vasim softverom izaslo 215x0,5 = 107,5€ za mjesec (1290€ godisnje!), ili 215x0,75€ =161,25 mjesecno (1935€ godisnje), a trenutno placamo 27,95€ mjesecno (335,40€ godnisnje).
I kakva je ovo prdnjava sa L i XL paketom gdje dizete cak na 0,75€ po PD.
Takodje, da bih ti skratio prdnjavu jer ces pokusati da objasnjavas a u regionu smo zadnji i po zakonu i rjesenjima, program ima kompletno knjigovotstvo, sam cita izvode iz banke i unosi u program, na jedan klik generise sve racune i salje uh mailom, ima aplikaciju za mob, sam crtas izgled racuna, ima podrsku 24/7, imao sam 3 video obuke i 2 sastanka sa programerima dzabe i dva mjeseca dzabe koriscenja i sve su sami prvi put unijeli u program dzabe i nema sto ne razumiju.
Kako se iznerviram kada neko uhvati super pricu da se uozbilji vodjenje zgrada u CG, da nam zgrade i fasade budu ljepse, da se zivot uozbilji, da grad bude grad i uradio ovako nesto…
Agencije vode administraciju, dostavljanje racuna, komunikaciju sa stanarima i advokatske usluge za 50€ mjesecno!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Nik2325; 10-09-25 at 22:48.
Isto pitanje za @Nik2325
Vrlo rado bih podrzao domaci proizvod, ali isti mora biti konkurentan i kvalitetom i cijenom
https://troskovi.com
Sent from my iPhone using Tapatalk
Refresh
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks