Ostemas tj. otvoris vecu rupu da mozes vidjeti sta se desilo. Da li se prekinuo kabl ili naceo ili ostetila izolacija jedne ili vise zica. Ako treba prespojis, izolujes i zamalterises.
wago je spojnica za licnasti kabl a za kruti, puni presjek, imaju druge brze spojnice koje prave dobar spoj. Mozes i po starinski uvincati, zavrnuti, spojiti zicu sa zicom da bude cvrst spoj pa izolovati.
treba ti dovoljno velika rupa da se moze raditi.
Last edited by Zhuangzi; 22-05-25 at 09:11.
Ekipo,
Koja je cijena demit fasada po kvadratu?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Presmijem se vazda kad vidim ovo. Pa kod ovih ne bih posle kosilice čačkalicu kupio više.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baš citah na fb prije neki dan, izgleda da nema ispod 30€ m2 sa svim… (skela, materijal…)
Nego koliko se krecu roletne po m2? 75€ il vise?
Bih terasu da “zatvorim”
Neka preporuka?
Pazi se zatvaranja terase. Zgrada je zaštićeno autorsko djelo arhitekte 20 godina (bilo je tako makar 2010) i lako možeš da dođeš u situaciju da ih moraš maknuti.
Inače su roletne pregredne, naročito što moraju vođice da stave svakih metar pa ti prekine pod sa terase ta štrafta.
Ako to već radiš, razmisli o leptir staklima da njih staviš. Meni je ono lejpše i mogu fino da se slože kad ti ne terba zaklanjanje terase, dodatno folijama možeš zatamniš da ti se ne gleda unutra.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Preporuka za nekog da pogleda sta je sa strujom ili sa bojlerom u stan, samo je prestao da radi.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Elektronika i bojler...eto ne znam...meni to dođe nešto kao postavljanje brzinomjera na rekreativno biciklo...ne znam što će mu...no ajd sad...nije loše da se čovjek u kafanu,kad crkne elektronika bojlera, ima oko čega izjadat drugovima jer mu sve ostalo ide dobro u životu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 23-05-25 at 22:25.
Danas je postalo normalno da se trpa brdo elektronike i bespotrebnih programa u gotovo sve, sklapaju kinezi sa minimumom standarda i bog zna kakvim materijalom, i onda se pitamo sto brzo crkavaju uredjaji
Ja se cuh sa ovima iz Montaroa , cekam da mi jave cijenu za ovo :
https://www.instagram.com/reel/DID_3...Vla3RkYm5uNDk4
Zao mi je bilo da zatvaram terasu jer sto rece Herkules zbog duzine morala bi po sredini da ide precka a onda i one kutije dje se rola roletna bi pojele prostora a nebih da izgubim osjecaj “terase”
Ako ovo ne bude preskupo djeluje mi kao dobro resenje jer je ovo mek i tanak materijal pa kutija nece biti velika a ne mora po sredini ici precka samo dvije male vodjice sa strana …
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imate li neku preporuku za tuš kabine po mjeri. Dimenzija je 120x90, obična vrata na šarke, bez klizača, i mliječno staklo.
Pitah na 2 mjesta, to su neke cijene po 650+ eura a meni se to sve preko 500 čini premnogo za to, ali može biti da je do mene. Pa rekoh da provjerim.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mozete li slikat kako to izgleda
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam im rekao da rade po uzoru na ovu sa slike samo sa sivim okovima, vidjecemo kako ce to da izgleda. Cim bude gotova postavicu sliku …
Mada odabrah njih jer par osoba meni bliskih je kod njih radilo i svi su bili prezadovoljni jedino sto se ceka mjesec-mjesec ipo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mi smo se jedna vertikala dogovorili da svi stavimo iste. Nismo trazili odobrenje, jer ne narusava fasadu. Roletne po cijenu razvoda ne bi stavila na balkon
Tenda lijepo pro[pusta vazduh, stiti od sunca, vodotorna je samo je ja skupim na kisu, uvijek me strah vjetra.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks