Page 213 of 548 FirstFirst ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... LastLast
Results 5,301 to 5,325 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    7,368
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Nego, kad smo kod Krstovića...
    Pošto su oni oslobođeni, sazna li se ko je organizovao i vodio šverc tone i po kokaina, koja je do mjerenja u policiji kalirala na tonu i dvesta kila (biće da su ga pržili, ili neko malo skrajnuo).
    Niko ni luk jeo ni luk mirisa.
    Da nije možda zbog toga što je škaljarska (Bojovićeva) droga, a operativci u transportu "bili redovni na litije"?
    Bogougodni se ne hapse?
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

No ništa manje gadna nije ni strategija crnogorskih independista i evropejaca koji su, u ime patriotizma, da ne bi ugrozili „obnovljenu crnogorsku nezavisnost“, odlučili da na oba oka, pa i na treće, zažmire na socijalnu kasapnicu kojom upravlja državotvorna partija.
    Kada budu shvatili da je brutalni turbo-kapitalizam koji su odlučili ne vidjeti zapravo najveća prijetnja državi o kojoj brinu i njenoj nezavisnosti, biće kasno. Ono što je trebalo biti njihovo polje borbe već će biti zauzeto: na tom polju će se vijoriti Amfilohijev barjak.
    A.Nikolaidis 2018.
    https://zurnal.info/clanak/amf...orski-ljevicar/21182

Zavrsetak teksta po malo generalizatorski (njemu svojstveno), vlast se 2020. promijenila iz raznoraznih razloga, 1 od njih je i taj koji navodi, ali svakako zanimljiv clanak za razmisljanje o domacoj i siroj politici.
    Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

3. The Following User Says Thank You to Platinum For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    2,633
    Thanked in
    1,190 Posts

Knežević: Bolje bi bilo da su Srbija i Crna Gora zajedno, referendum bio pokraden

https://www.cdm.me/politika/knezevic...-bio-pokraden/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

Kako ne bi bilo bolje,zamisli to blagostanje pod pick@usnim od utapanja mora prvom kozoje@cu sa kojim dinarom,rada po 12 sati u pelenama za 35 hiljada dinara i kopanjem svega u zemlji sto vrijedi ista

E da,kako bi tek medije razbucao kukala ti majka,vadili bi se lampasi sa tavana da se cuje bar radio london

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Policija je identifikovala osumnjičenog za napad na dvadesetpetogodišnju Anđelu Pajović iz Podgorice i podnijela krivičnu prijavu protiv Duška Ružića, sekretara za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Opštine Bijelo Polje.

Tužiteljka Ružića nije ni saslušala nego je donijela rješenje da se piše krivična prijava u redovnom postupku, piše Pobjeda.

Ružić je prije nekoliko dana nakon svađe u saobraćaju, kod Geneksa u Podgorici fizički nasrnuo na Pajović i nanio joj teške tjelesne povrede.

Pajović dodaje da je pokušala da zvučnim signalom skrene pažnju vozaču da se pomjeri, što nije uspjelo, te kaže da je nakon toga pokušala da ga zaobiđe, ali je muškarac spustio prozor i počeo da je vrijeđa.
    Izašla sam iz auta, to nepoznato lice je izašlo iz auta, uhvatilo me za vrat, podiglo me od asfalta i bacilo me na ulicu. Pala sam na haubu vozila koje je bilo parkirano iza mene i čekalo. Pala sam na haubu i skotrljala se na ulicu. Na lijevoj nozi imam slomljen prst, na desnoj tri preloma. Od udarca imam nagnječenje rebra i krstiju. Ne bih pričala o podlivima na vratu i po rukama od udara i pada“, rekla je ona za Gradsku.

Kako su se pomamili ovi lokalni funkcioneri...vjerovatno mu je od majke preslo...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,636
    Thanked in
    3,817 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Knežević: Bolje bi bilo da su Srbija i Crna Gora zajedno, referendum bio pokraden

https://www.cdm.me/politika/knezevic...-bio-pokraden/

Retard.

Usput, dokle se stiglo sa postupkom protov njega zbog lažnog prijavljivanja da je napadnut?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    428
    Thanks Thanks Received 
    435
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Retard.

Usput, dokle se stiglo sa postupkom protov njega zbog lažnog prijavljivanja da je napadnut?
    ...do fioke stiglo...

Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk

9. The Following 3 Users Say Thank You to isnogood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,603
    Thanks Thanks Received 
    3,829
    Thanked in
    2,278 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...metka-u-cijevi

Tužilac iz Kotora tražio je samo mjeru nadzora za Budvanina Iliju Racanovića (35), navodnog pripadnika kavačkog klana, kojeg policija drugi put od februara hapsi, sada zbog nedozvoljenog držanja oružja, odnosno jer su kod njega pronašli pištolj sa metkom u cijevi.

Moze ovo,sve ok...???
    ...

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Dokaz da se kod nas isplati bavit kriminalom i to bilo kojom vrstom, samo ne na sitno, nego na krupno, jer kad te uhapse ti das par desetina hiljada sudiji i prolazis lagano, poslije do crkve ili dzamije da isperes grijehe i tako u krug.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    8,603
    Thanks Thanks Received 
    3,829
    Thanked in
    2,278 Posts

Nama su i advokati nagrdjeni,a vecina koristi psa pa im ovi koji ih snabdijevaju placaju tako...ne zna se ko je bolesniji vishe...

A vazda ga plati neki siromah za 3kg rezanog duvana...NIKAD za NIKAD ovdje bit nece bolje,tochka,kraj.

P.S.Eto u Crnoj hronici milion hapshenja radi praistorijskog trofejnog oruzja,ali ovakve likove,shpijune i slchne koji podmicuju na razne nachine....shetaju slobodno...sad je vec ovaj isti iz Budve sigurno okachio za pas 2 pishtolja,da ne bude da mu 1 zakochi.
    ...

13. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    363
    Thanked in
    219 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...obu-sa-zakonom

Umjesto da se zatvori gase, u CG i maloljetnike salju tamo.

Zamisli djevojku od 16 god. za par grama 'vutre' poslali u zatvor 8 mjeseci, umjesto da joj pomognu da se vrati u skolu, i da je usmjere na pravi put. Jos zrtvu porodicnog nasilja, pa da joj 'olaksaju' tako sto ce da joj potpuno uniste zivot.

I onda se ljudi cude sto je CG tu dje je. Tuga, jad, i apsolutna bijeda. A ovi komentari u clanku sto podrzavaju slanje djece u zatvor, su tek... Sadisti, i psihopate.

15. The Following User Says Thank You to techlinkit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,368
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Jesu li ovo roštilj stavili u park kad zvidan upekne?

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,368
    Thanks Thanks Received 
    4,779
    Thanked in
    2,446 Posts

Bigougodna Danica. Kakav altruizam, zapalkah. Ka ona za srbstvom.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    8,603
    Thanks Thanks Received 
    3,829
    Thanked in
    2,278 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...metka-u-cijevi

Tužilac iz Kotora tražio je samo mjeru nadzora za Budvanina Iliju Racanovića (35), navodnog pripadnika kavačkog klana, kojeg policija drugi put od februara hapsi, sada zbog nedozvoljenog držanja oružja, odnosno jer su kod njega pronašli pištolj sa metkom u cijevi.

Moze ovo,sve ok...???
    https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ucnog-pritvora

Ima li države sa manje stanovnika a vishe...?
    ...

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

A sto ga uhapsise, ja bih ga pratio dok ne bi nekog oladio po gradu, pa ga onda uhapsis i sa svim dokazima pustis opet da nekog oladi i onda tako u krug dok ne ubije nevinu zrtvu i onda osudit na 3 i po mjeseca zatvora. Doktori, profesori i ostali nam se slobodno setaju gradom a nemaju ni metak u cijevi niti brusene brojeve na pistolju, sve bih ja to pohapsio, a ove sa brusenim brojevima i metkom u cijevi drzao na slobodi sto je duze moguce.

Thanks Thanks Given 
    8,603
    Thanks Thanks Received 
    3,829
    Thanked in
    2,278 Posts

Pushtice ga danas,no josh mu je izgleda advokat uradjen pa ne žuri za robu...
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,555
    Thanks Thanks Received 
    5,845
    Thanked in
    2,801 Posts

Dobri i posteni Rados Zecevic. Ovo je onaj sto je dao slobodno soferima gradskog prevoza za Uskrs prosle godine samovoljno i on bi refundirao troskove taksi prevoza. Ne rece ni je li i ako jeste iz cijeg dzepa i koliko je refundirao.
    Ali jes rekao da ne primaju kovanice od 2 eura.
    Medjutim, po ovom naslovu da se zakljuciti da je lako tudjim oni po kopriva mlatiti.
    A nije vam smetalo kad je... Nema veze, sad je nas.
    Ovakvih diletanata nismo imali. A bice jos gore.

Nego ono najbitnije - ko je pušio o trošku države?

https://www.vijesti.me/v/760187

"Putevi" plaćaju puteve navijača fudbalske reprezentacije Srbije iz Podgorice

Grupa simpatizera srpske reprezentacije iz Podgorice pisala Radošu Zečeviću - navodeći da nemaju novca da ostanu bar još dvije utakmice u Njemačkoj, pa mole za finansijsku podršku
    Zečević im je odobrio pomoć od 500 eura, ali nije odgovorio na pitanja da li će to gradsko preduzeće na isti način podržati i putovanja navijača drugih reprezentacija ili klubova
    Iz “Puteva” nije odgovoreno ni na pitanja koja su se odnosila na zaposlenog koji je više puta troškove tog preduzeća navodno plaćao iz svog džepa, nakon čega mu je novac refundiran

Iz podgoričkih “Puteva” nijesu odgovorili na pitanje zbog čega su novčano podržali ostanak navijača u Njemčkoj

Navijači fudbalske reprezentacije Srbije iz Podgorice uživali su u utakmicama tokom Evropskog prvenstva u Njemačkoj, pored ostalog, zahvaljujući i lokalnom preduzeću “Putevi”, koje je njihovu navijačku strast podržalo sa 500 eura.
    Prema dokumentaciji do koje su “Vijesti” došle, navijači iz Podgorice su pošli u Njemačku da podrže reprezentaciju susjeda, ali im je već nakon prve utakmice falilo novca.
    U rukom pisanom zahtjevu od 18. juna prošle godine navijači se obraćaju prvom čovjeku tog preduzeća Radošu Zečeviću, sa molbom da im pomogne “da bodre reprezentaciju Srbije”.
    “Navijači iz Podgorice, koji se trenutno nalaze u Njemačkoj, nijesu finansijski u mogućnosti da isprate još dvije utakmice, te Vas molimo za pomoć ukoliko ste u mogućnosti da uplatite neki iznos. Ali, imajte na umu da ih je preko 20 i taj novac im je potreban za smještaj i hranu”, navodi se u zahtjevu.

Prema rasporedu utakmica za to prvenstvo, reprezentacija susjeda je prvu utakmicu u grupi C na prošlogodišnjem prvenstvu odigrala protiv Engleske, 16. juna prošle godine. Nakon toga, fudbaleri Srbije igrali su protiv Slovenije 20. juna i Danske 25. juna. Zečević je na dan meča sa Slovenijom donio odluku da se navijačima iz Podgorice pomogne da ostanu još u Njemačkoj.

“Klubu navijača reprezentacije države Srbije odobrava se dodjela novčanih sredstava u iznosu od 500 eura povodom odlaska na Evropsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Njemačkoj... Obratili su se zahtjevom za sponzorstvo broj 6.677 dana 18. juna 2024. godine u cilju pomoći za smještaj navijačima reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Odluka stupa na snagu danom donošenja, a njenu realizaciju pratiće Služba za ekonomsko-finansijske i komercijalne poslove”, piše u odluci.

Iz tog preduzeća “Vijestima” nije odgovoreno zbog čega su podržali ostanak podgoričkih navijača reprezentacije Srbije u Njemačkoj, kao ni da li bi isto učinili da su im se obratili podgorički navijači drugih inostranih reprezentacija i klubova.
    “Putevi” su u odluci iz 20. juna prošle godine, pozivajući se na član 32 Statuta tog preduzeća, odobrili grupi navijača novčanu pomoć.

Prema članu 32 Statuta, izvršni direktor, pored ostalog, organizuje poslovanje i odlučuje o raspolaganju finansijskim sredstvima preduzeća.

Zaposleni plaća, preduzeće refundira

Iz tog lokalnog preduzeća nijesu odgovorili ni na pitanja koja se odnose na zaposlenog S.M., koji je više puta, prema dokumentaciji, troškove “Puteva” plaćao iz svog džepa, a preduzeće mu to refundiralo.
    S.M. je navodno iz svog džepa plaćao tehnički pregled, registraciju i polisu osiguranja za kombi vozilo u vlasništvu “Puteva”, angažovao i plaćao šlep-službu za autobuse linijskog prevoza, ali i trgovao dodatne djelove.
    Tako je on početkom prošle godine podigao novac sa, kako tvrdi, ličnog računa u iznosu od 731 euro i uplatio tehnički pregled, registraciju i polisu osiguranja koji su ga koštali gotovo 450 eura.
    “Osiguranje putnika iznosilo je 224 eura. Usluga baždarenja analognog tahografa u iznosu od 48 eura. Atestiranje vozila u iznosu od 10 eura. Uplatom smo dobili potvrdu o ispravnosti vozila i privremene polise koje su 3. januara zamijenjene za trajnje godišnje... Ovo je bila moja odluka i iza nje stojim i smatram da sam uradio dobru stvar. Kombi vozi u Kuče i autobus je povučen iz Kuča, jer već neko vrijeme imamo problem sa njim na toj liniji”, piše u zahtjevu za refundiranje novca.
    Taj zaposleni je, prema dostupnoj dokumentaciji, tražio nadoknadu u iznosu od 2.115 eura za nabavku 45 modem čipova za Wi-fi, kao i 100 komada baterija.
    “Ali i po 50 komada punjača i antena za validatore, ali i 100 komada džekova”, piše u dokumentu.

Prema dokumentaciji u koju “Vijesti” imaju uvid, tom zaposlenom su “Putevi” refundirali gotovo 1.000 eura za šlep vozila.
    “Usljed nepredviđenih kvarova autobusi su stali i nijesu bili u voznom stanju. Pokušali smo da dobijemo šlep službe, ali nijedna nije htjela bez gotovinske direktne uplate na licu mjesta. Termini su bili subotom i nedjeljom poslije 22.30 sati. Zbog svega toga i da vozila ne bi ostala na pustim ulicama, preuzeo sam rizik i usluge šlep službi uplatio gotovinski”, tvrdi taj S. M. u zahtjevu za nadoknadu po osnovu gotovinskih uplata podnijetom 12. marta lani.

Potrošili gotovo 8,4 miliona eura

Prema izvještaju o radu gradonačelnika, organa uprave, posebnih i stručnih službi Glavnog grada za 2024. godinu, “Putevi” su lani potrošili gotovo 8,4 miliona eura. Najznačajniji projekti uključivali su rekonstrukciju opštinskih i nekategorisanih puteva i ulica na teritoriji glavnog grada i iznosili su više od 7,4 miliona eura.
    “Što predstavlja povećanje od 24 procenta u odnosu na planirane aktivnosti. Takođe, izvršeno je tekuće održavanje javne infrastrukture u vrijednosti od 250.000 eura... U okviru linijskog prevoza putnika tokom 2024. godine funkcionisalo je 28 voznih linija na teritoriji glavnog grada, sa ukupno 50 autobusa i 14 kombija. Ostvaren je promet od prodaje voznih karata u iznosu od 2.318.195 eura, pri čemu je prodato 1.986.389 dnevnih karata u vrijednosti od 1.787.750 eura”, piše u izvještaju.

Kako se navodi u izvještaju gradonačelnika, “Putevi” su u nabavku nove građevinske mehanizacije uložili 500.000 eura.

“Iz sopstvenih sredstava uloženo je 455.265 eura u nabavku teretnih i kombi vozila, autobusa, ostalih uređaja i računarske opreme. Pored toga, Uprava za državnu imovinu ustupila je preduzeću nekoliko putničkih vozila, uključujući modele tojota auris, škoda fabija i VW tuareg”.
    Last edited by hercules; 27-05-25 at 14:48.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Veli Becic Milion eura za informaciju o Dusku Jovanovicu...

Thanks Thanks Given 
    18,929
    Thanks Thanks Received 
    8,827
    Thanked in
    4,280 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Veli Becic Milion eura za informaciju o Dusku Jovanovicu...

Tu mu info mogu dati samo oni kojima je milion ka meni tebi 'iljada...tako da ništa od toga

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk

24. The Following 4 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,603
    Thanks Thanks Received 
    3,829
    Thanked in
    2,278 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Tu mu info mogu dati samo oni kojima je milion ka meni tebi 'iljada...tako da ništa od toga

Ne bih bash to tako pojednostavio...jer tima kojima je milion kao tebi i meni hiljada,bi bash potrchali da to urade radi milioncheta...druge su igre tu u pitanju.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

И ту ноћ је био неки протест, заборавио сам повод. Тадашња опозиција, снп, СНС, ЛСЦГ.... После смо били по граду, а онда се проширила прича, па смо дошли испред КЦЦГ. Било је разних ликова, а ја сам запамтио само једну особу. Тамару Никчевић. Не бих ни њу да није полуплачним гласом рекла: Шта нам раде... Гледам јбт је ли попила мало, какве су ово халуцинације.... Теби раде...

Не знам је ли због 20 година, чини се да се заљуљало. Па нека плате сви који су учествовали.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post

Ili onaj ko bi mogao da da tu informaciju trazi od ovoga kome je milion ka nama hiljada - 2 miliona i ovaj ce mu dati, hvala bogu ukrao je milijarde.

28. The Following User Says Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,139
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Medo sve zna al nece za milion...

UZALUD SI GLAVU DAO.

Samo da ti iavim. "Naši" su na vlasti vec 5 godina, a nalogodavca, finansijera i organizatora ne smiju ni da pozovu na informativni razgovor!!

Nazalost, za takvu si Crnu Goru, kulavicku, korumpiranu, podanicku dao život. Nijesi trebao!! Ne zasluzuje to ova Crna Gora !!!

Thanks Thanks Given 
    8,603
    Thanks Thanks Received 
    3,829
    Thanked in
    2,278 Posts

Guzichko lupeta samo,mozda potrefi iz 100 puta nalogodavca...direktnog izvrshioca iz nekih 200 nagadjanja,mozda ni tad.
    ...

31. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    2,633
    Thanked in
    1,190 Posts

Dogodine

Vidimo koliko ogromnih problema za srpski narod donosi ta ustaška, privatna država koja postoji samo da sakati srpski narod. Država Crna Gora je antisrpski projekat kolektivnog zapada i Vatikana i ona postoji samo da se taj prostor ne zove Srbija i da se Srbija spriječi da izađe na svoje srpsko more, kako je kralj Nikola Petrović Njegoš prisvojio to more riječima: “Vjenčavam te srpsko more, sa slobodom Crne Gore”, nakon oslobođenja Bara u januaru 1878. godine”,

https://www.cdm.me/politika/poziv-za...sbuk-stranice/

Sent from my SM-S936B using Tapatalk

33. The Following User Says Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Page 213 of 548 FirstFirst ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)