Mrizi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lek je prije 4 godine bio 0.008, prije 2 godine 0.09 a sada je 0.01.
Ogromno jačanje leka u odnosu na EUR
Bolje investicija nego štednja u banke
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Trebalo bi da je mrizi
Da, u dva dana sam dosta potrošio kroz Albaniju, pogrešna SMS poruka, zajedno sa bakšišem ova porcija za jednu osobu izlazi 20,54 €. Izvinjavam se svima.
Da, u pitanju je Mirzi, evo lokacije https://maps.app.goo.gl/KcB6zBq8ED8Azaqc6
Sent from my Motorola 8400
Znam kad recimo aviokarte se kupuju iz Tirane ako je podeseno da je valuta euro racunaju kurs 1€ 90 leka dakle 10% klepaju opušteno.
Generalno kad god čovjek bilo sta placa karticom treba birati valutu zemlje dje placas jer oni kad mijenjaju kradu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ne sjecam se da su mi u Albaniji nudili da biram u kojoj cu valuti da platim sa karticom.
Ja da vidim dje je ta opcija konverzije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Trasvedere preko puta delte
Dorucak za dvoje
9.5
Satelitski resiveri/oprema
Što se mene tiče, ovo je doručak i ručak
Što se mene tiče, mogao bih ga sam...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
bayo, citizen pg..., Ickorz, joni, mur3633, Pasha, retype_htc, Stivi
A ovo je da se čalabrcne ujutro.
Pojeo sam PONOVO (pošto mi je prvi put bila dobra, ali ne kao što ste svi pričali) kod Paše gurmansku, ono ne smije...Ono je umijeće, topi se i raspada se u usta...Paša, kapa dolje, ipak si najbolji...
Hvala kolega ! Dobro ti ucinjelo i zivio mi !![]()
Iščitah sve ovo o kačamaku, bi mi zanimljivo.
Kod nas kući u Baru se nikad nije spremao, jeli smo neka specifična jela - imam bajaldi ( punjeni patlidžan ), pitu sa kiselim mlijekom i jajima, japrak u listove od loze...
Jednom sam u periodu osnovne škole bila kod jedne drugarice kući i sjela da ručam sa njima i oni mi sipaju japrak, a ja tad saznajem da to nije japrak na koji sam ja mislila, saznajem i što je raštan, jer ga isto nismo jeli nikad kući, saznajem, nažalost, i da se meni to nikako ne sviđa. Pojedoh na silu tad, da ih ne uvrijedim hah.
Kačamak sam jela par puta, omiljeni mi je u Savardak.
Kad se već pomenu i riba, moj deda iz Ulcinja je bio ribar u slobodno vrijeme, i plovio tamo amo ponekad i pričao nam je kako su 70-ih i 80-ih bacali silne krabe i jastoge jer to niko nije htio da jede. Hobotnice tek.
Što se teme tiče - hrskava feta salata iz Sicilije baš jedan lagan, fin i ugodan obrok.![]()
Last edited by samoilma; 26-05-25 at 09:26.
Kao što rekoh, za kačamak treba planina. Ni mi gore se ne bi na ribu ugrijali.
Čuvena svjetski šefovi često pričaju o tome kako se prije samo 40 godina mnogo štošta nije jelo sem lokalno. Nije bez neke.
Ja mislim da treba da otvorite temu o kacamaku.
A i o gurmanskoj taman, svaki drugi-treći post o gurmanskim pljeskavicama, pakaoMada možda i roštilj/fast food zaslužuje poseban topic
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 26-05-25 at 17:49.
Jes, niko cevape da mi pofali. xD
Vege tortilja kod Miška u Central point - odlična. Kolega uze surferski doručak ( dođe malo poh. lignji, dvije brusketice neke sa lososom, dva jaja pržena, kapreze salata ), zadovoljan je bio. Prilično jake cijene doduše
Mene klepiše u Sarajevo. Burekdžinica Saraj-Bosna. Bilo je 7 bureka/pita i 6 malih čaša jogurta. Nešto preko 60 maraka. 33e. Ali kako smo nešto bili u žurbi ja ne obratih pažnju i samo platih toliko koliko rekoše. Posle mi bilo nešto čudno, nađem na netu njihov meni i vidim da su mi najvjerovatnije naplatili kao da je bilo 7 puta po kilogram bureka, a ne po 300-400 grama. Plus je burek bezveze, pita sa zeljem onako može da prođe.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks