skoda...
izgleda da je to jedna od karakternih osobina toga modela, odnosno propust prilikom dizajniranja...plus uz to oskudnija zvucna izolacija
imas temu na skodin forum, to je isti model 2013-2020....odnosno MK3 model
https://www.briskoda.net/forums/topi...fuel-sloshing/
Pojacaj muziku i ne sjekiraj se
Kod koga da povedem auto da mi se izvuce jedna rupa- udubljenje kod gepeka... ne mogu to sam odradit jer je malo mjesto nepristupacno
I Edin je zauzet..
Dje se uzima ona knjiga za pisanje putnih naloga? I treba li mi samo to ili neki papir da mogu da vozim auto firmino?
Preporuka za majstora u PG i okolini koji radi sa Toyotom, Land Cruiser 03' ?
Imas efel i imas takumija...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
U inostranstvo mozda al odje je to valjda zakonski ukinuto. No ka nasa panduracija, zakone ne citaju ni kad pocnu a kamoli posle.
Član 9U vozilu kojim pravno lice ili preduzetnik vrši javni prevoz putnika ili tereta ili prevoz za sopstvene potrebe, mora se nalaziti uredno popunjen putni nalog.
Putni nalog pravnog lica ili preduzetnika mora da sadrži: naziv prevoznika, marku i registarski broj vozila, ime i prezime lica koje upravlja vozilom, podatke o relaciji na kojoj se vrši prevoz i registarski broj linije, potpis i pečat ovlašćenog lica prevoznika, potvrdu o tehničkoj ispravnosti, a za teretna vozila i podatke o težini i vrsti tereta koji se prevozi i licima koja su u pratnji tereta, kao i vrijeme važenja putnog naloga.
Putni nalog nije potreban za vozila ili skup vozila čija najveća dozvoljena masa ne prelazi 3.500 kg, odnosno vozila sa najviše devet sjedišta uključujući i sjedište vozača.
Prevoznik je dužan da vodi evidenciju o izdatim putnim nalozima.
Način izdavanja, obrazac putnog naloga i način vođenja evidencije iz stava 4 ovog člana propisuje Ministarstvo.
Evo sto kaze zakon.
U sustini, putni nalog ti je oneka vrsta obezbjedjenja u slucaju da se nesto desi, da se zna da nijesi uzeo sluzbeno auto bez odobrenja. Jer kad dodje stani pani, svi gledaju papire![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Znaci ne treba meni jer pezolica ima 1 tonu jedva, fala vi momci
Za inostranstvo treba nalog za službeno putovanje. Drugi je obrazac
Jeste li nalazili đe kod nas ovo
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Vrijedi li kasko osiguravati vozila? Koje je najbolje osiguranje ako vrijedi, s kim ste imali najbolja iskustva?
Nije ovo threadlocker što tražim, već lijepak za ležajeve, koji ih osigurava da se ne pomjeraju
Hvala svakako
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Lud coek.
Prema tome, šta da ti kažem?
tacno pakuje nekog tdi-ja od 400 konja, pa da drzi lezajeve radilice![]()
Da, pa i Hellcat, Scat pack, M5 turbo...svi imaju zalijepljene lezajeve.
Prema tome, šta da ti kažem?
Imam slican od Forch zelekasta boja....
4 vozila
1 2019 Renault Koleos
2 2016 passat b8
3 2006 skoda oktavija
4 renault master 2016
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks