ako ima raposlozenih da napravimo jedan protest ispred da trazimo somune. blokiramo objekat
f6
Oce da vozi motor i nema kad somune da ispece. E ne moze druze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
moze li na glovo kad se narucuje da stavimo u napomene "forum cdm" pa da ide u somun?
Sledeći put ide pitanje može li ikako gurmanska u somun
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Neki predlog da sa porodicom negdje u okolini Kotor-Tivat rucamo.
Djeca su malo izbirljivija...
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Moze momci za vas sto ocete.
Samo imajte u obzir da cu i bez trece zene ostat' nastavim li ovako.
Važnije je izgleda da prehraniš naciju![]()
Lakše je naći ženu nego dobar somun
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E, ali nije lako naći ženu koja oće da mijesi i peče somune, vozi motore i hrani naciju.
Tako da eto, bar oko specifikacija žene da ti pomognemo pa sad znaš što ti je činiti
P.s. imamo sreću da su moderatorke ođe vrlo tolerantne, jer bi nas Zvone sve metlom rašćerala...
Last edited by tigrovo_oko; 20-05-25 at 12:34.
Opet usput u Skadar , u restoran Shqiponja
evo kako izgleda hobotnica na žaru (ukusna je).
Sent from my Motorola 8400
Pa dobro. Meni bi trebalo jedno 10 porcija pa bi onda mogao gurmansku veliku.
Za Skadar bih preporučio Aroma Fish Restaurant.
Evo adresa: https://maps.app.goo.gl/Lt24mxgrjy5ZUXdR7
A evo i račun.. Otprilike da vidite cijene.
Ovo katana je sushi![]()
Auh nocas sam bio na Olimpijadi u Rio, disciplina gurmanska..Savrsenstvo od gurmanske sa koricom a ispod njezno meso mhmm topljenje u ustimaa.
Polozila je jos jedan test, prije sam je iJo bez pica, a nocas sa Kakakolom eo jos nikakav podrig...Fina je bila i casica razgovora sa gazdom, e milina je slusat sa kojom paznjom i preciznoscu(htio sam da napisem sa ljubavlju, no da ne patetisem) radi pripremu pa onda sve ostalo.
Mislio sam da podjem opet sljedece nedjelje, ali nazalost se uhvatismo u pricu oko punjenog bataka a onda mi je isprica kako ga sprema..... Tako da mozda nagrne grupna poseta ranije
Inace, da se vratim na gurmansku, rekoh Pashi nocas da je nijesam jeo jos od Kalimera kod Male pjace upravo zbog zeludacnih problema.
Hvala kolega !
vrhunsko je meso kod Pashe, jedino me nervira malo ona lepinja, previse je leba onamone znam bi li pomoglo da se dobro zagrije, ali svakako bi somun bio savrsenstvo onamo..
Meni kolega kad naručuje neđe đe je lepinja i to još ona deblja,traži da mu izvade sredinu i malo ugriju lepinju...nije loše tako,vjeruj mi
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 21-05-25 at 10:32.
Pođeš onda na drugo mjesto (treba rezervacija), nemaju klasični meni no ponude ono što imaju na farmi. Ja sam odabrao svinjetinu i onda oni donose, donose, donose,...
domaći sok od ruže
sir, pita sa sirom, pita sa zeljem, masline, kiseli krastavci, feferoni, sirni namaz, hljeb, proja,...
sarma sa rižom, boranija, pohovani kelj, želje, tikvica
pršuta, slanina, četri vrste sira i neko kiselo povrće nisam siguran koje
svinjsko pečenje sa krompirom
čokoladni sufle sa sladoledom
Da, ovo sve gore je porcija za jednu osobu, košta 1.800 leka (zaokružismo na 2.000 leka) što je 14,60 € (toliko skinuto sa kartice).
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 22-05-25 at 18:18.
A kod nas pica 15€ …
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks