Poreski obveznik likes this.
Last edited by SpellStealer; 20-05-25 at 19:15.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Nisu oni krivi već državna vlast.
A mozda je incest ... ko od zutog toma naslednici...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I to ovi sto putuju svaki dan do Novog su gastarbajteri, dodju uzmu 1000 eura od drzave i put Evrope.
Pih, splačine.
Al , opet, oni nam donesoše nezavisnost.
Skupo je to.
Ovi drugi su deklarisani da imaju trajno ostecenje... cini mi se dijagnoze su tacne nisu pogrijesili i za jedne i za druge...
Neformalna grupa Fortis Crna Gora – poznata po tome što se fizički obračunava sa onima za koje sumnja da su pedofili, krši sve zakone i do sada je procesuirano pet njenih pripadnika, saopštio je za Gradsku rukovodilac u Centru bezbjednosti Podgorica Predrag Jokić.
Uglavnom rece Centar Bezbjednosti da ako vam se dijete zlostavlja ili je vec zlostavljano prijavite uzmite tiket i mirno cekajte da na red dodjete.
Sramno ...
Ne sprdaj se Network. Čuš sramno. Sad ćemo mi sa foruma da napravimo grupu za to i to i da izigravamo strogog policajca. I svi trebaju da nam veruju da je to što kažemo i uradimo sigurno tako. I da se to neće iskoristiti za loše namjere.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Par njih ima pofino iskustva sa policijom i mimo fortisanja. Redovni gosti spuških domaćina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Danas je tužan datum za svakog iskrenog četnika.
A u Budvu im još dosoljavaju.
https://www.cdm.me/politika/opstinsk...jtuzniji-grad/
Šta reći sem saučestvovati u njihovom bolu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Kako ih prca jovanovic
Uzas sto rade srbima sa dna kace provociraju njihova osjecanja sa crvenom bojom ipak je bilo ljepse kaciti zastave tudje drzave
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kaznise srbina sto je digao 3 prsta samo 1200 eura...
Padni vise milo pa da pocnu da postuju drzavu, njene simbole i praznike. I reprezentaciju.
Bivši DF ignoriše proslavu nezavisnosti
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...u-nezavisnosti
“Nekad su iz te grupe građana dizali trobojku visoko – kao zastavu knjaza Danila i kralja Nikole, simbola borbe i časti. Danas su pognute glave pod krilima DPS-a i SDP-a, bez stava i bez obraza. Nekad su, sa tri prsta, išli rame uz rame, brat uz brata. Bili su to oni koji su ih nosili s ponosom. Danas su razjedinjeni, prodati i pokoreni. Tri postaše dva, tako se najbolje broje novčanice, njihov novi statusni simbol”, kažu iz NSD Budva.
Ahahahahahahaha, znam, opet o zastavamaI znam kakav će me kastig zbog toga snać, pa ovaj citat da se vidi ko je prvi počeo
Postavljao sam ovo neđe i ranije, ali smo se eto razvili pa se sad i na netu može nać, pa možda jednom uspijemo iščitat dovoljno da se izučimo:
https://www.dlib.me/me/kolekcije/5116-URN:-4
Orlić, izdanje za 1866., pisao jedan od znatnijih Srba ovih prostora ikad, Jovan Sundečić, originalni primjerak
Strana 48, fusnota 1, dolje desno
Opis Danilove i Nikoline zastave, nikad jasnije i detaljnije. Da ne ispisujem sad e je gomila detalja, ali, ukratko, trobojka nije. No ima nekakvog orla dvoglavog, i lava, i svašta nešto, i na crvenu podlogu sve na gomilu.
Koje su gođ orijentacije ljudi, valjalo bi se držat istine, kad nam je već pred nos. Ako ne zbog nas, onda zbog ove đece koju time punimo.
Umjesto toga, naravno, očekujem da me oni isti ubrzo ambisaju što opet počinjem sa zastavama![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Teske optuzbe od strane mansa
Ćalović-Marković: Laković pomagač struktura organizovanog kriminala
https://www.portalanalitika.me/clana...anog-kriminala
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Ова народна црногорска велика
застава има на црвену пољу разкри-
љена двоглава нијела орла, којем су
жута оба кљуна и об$ ноге; а велика
златна круна стоји у сриједи изнад
орловијех глава. Круна је сведена и на
врху златним крстом урешена. Орао у
десној панџи држи златни владаочки
жезао, а у љевој златну с крстом на
врху јабуку, преко које је пас по-
вучен од десне све до лијеве стране,
па онда из средине до под крст. ОваЈ *
пас изкићен је драгим камењем. Изпод
орла стоји велики жути лав, обрнут
према десној страни, са изплаженим
црвеним језиком и узвијеним репом,
држећи подигнуту предњу десну ногу.
— Застава је ова приковапа за тро-
бојно копље. Она се иначе зове алај-
гарјак; јер мања народна застава има
само бијели крст на црвену пољу, и
ова се обично вије на кнежевијем дво-
рима. (В. сх. 55.).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks