- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Lijevi dokument izgleda kao falsifikat, jedino ga vidim na wikipediji a kao izvor se navodi - N.A microscopy T-501, roll 256, frames 509, 867; Records of German Field Commands: Rear Areas, Occupied Territories and Others. Microfilm Publication T-501. 363 rolls. (GG 38, 57 and T176/roll 25). Taj microfilm je digitalizovan i na istom ne postoji ovaj dokument, makar ne da sam ja vidio, a i na samom filmu se nalaze dokumenti drugacijeg tipa, nema pomena o medaljama ili nekim odlikovanjima. Mozda i postoji, samo dok neko ne postavi tacan izvor smatra se nepovjerljivim. Ovaj isjecak iz novina ne bih ni komentarisao jer za njega i nisam nasao izvor, mada i da jeste autentican izgleda kao propaganda.
E propalo se kad se cetnici brane, nego.sto znaci ovo sto je Erdogan ufatio srednji prst Makronu neka devijatna igrica
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Pobijedi EU Rumun, malo cudno u prvi krug iz ubedljive pobjede u poraz...
aj vise da se stavi tacka
PODACI DOBIJENI PORUKAMA PUTEM SKY ECC APLIKACIJE PREDSTAVLJAJU PRAVNO VALJAN DOKAZ
https://sudovi.me/ascg/sadrzaj/4Ojr
nothing comes from violence and nothing ever could
Prvi krug (4. maj 2025.):
George Simion (Alijansa za uniju Rumuna - AUR): 3.862.761 glasova (40,96%)
Nicușor Dan (nezavisni kandidat): 1.979.767 glasova (20,99%)
Drugi krug (18. maj 2025.):
Nicușor Dan: 6.168.642 glasova (53,60%)
George Simion: 5.339.053 glasova (46,40%)
Ps ostali kandidati su osvojili manje procente glasova, uključujući Crina Antonescua sa 1.892.930 glasova (20,07%) i Victora Pontu sa 1.230.164 glasova (13,04%)
Da mi je da me žena gleda ka Huter Duška i da klima glavom i prihvata moja objašnjenja iako i ona i ja znamo da sam je varao
Kako streknu i iskolači oči kad Duško reče da potiče iz porodice koja je teško živjela i da danas teško živi
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 19-05-25 at 11:42.
U Rozaje od 19000 Bosnjaka preko 4000 osoba sa teskim invaliditetom , a od tog dijela preko 1000 osoba 12 dana neprekidno putuju do HN i nazad... mucenici
Prate ih odmah srbi sa tjelesnim ostecenjima ama u stopu....
Kako je gore na sjever ruzna situacija sto od incesta sto od stresa...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...haqZpwanvmcF_w
CG je jedna od najboljih zemalja na svijetu za život... Bore se ljudi kako znaju i umiju. Ovo je i dokaz da ne bi bili ništa manje uspješni negdje drugdje.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ovoliko pređenih km ne može ni mladi,fizički i psihički zdrav momak,koji radi za kurirsku službu,izdržati a kamoli invalid i pratioc mu.
6.500 km za 12 dana?!?!Na Le Man ih treba poslat...
Bez zezanja sad,kako li se osjeća pravi invalid koji možda sve i da hoće,ne može poć da putuje,i kad se zbog nakoćene ološi generalizuje jedna osjetljiva grupa populacije.Pod ološima podrazumijevam ne samo lažne invalide nego i one koji im omogućiše to da budu a položiše Hipokratovu zakletvu,sve one koji posreduju između njih...
Najgore od svega je sto su ovo isti oni ljudi kojima su usta puna drzave i koji jedini polazu pravo na istu.![]()
A nekad pisali o emancipatorskom potencijalu crkve…
Ima li idje goreg naroda na svijet od naseg? Taj oportunisticki bestidni mentalitet.
Evo konkretno za ovo, prvo ljekari korumpirani u komisijama koje utvrdjuju invaliditet, pa sluzbenici zavoda koji za kantu sira te osobe drze u evidencijama da bi primali naknadu, pa poslodavci koji sklapaju ugovore o radu sa takvim licima pa sa njima dijele naduvane zarade koje drzava refundira, pa autoprevoznici koji izdaju lazne karte da bi dijelili sa prevarantima subvencije od prevoza... sve nam je tako
Last edited by Crni Zuti; 20-05-25 at 16:59.
Umoran sam od svega sto znam
I onda probas da radis sve legalno i ismijavaju te ostali jer si budala![]()
Ako je za utjehu,treba se voditi onom izrekom, što jednome baba govoraše:"Od tuđega tuga bije"
Pa ko voli-nek izvoli,a kad zaboli neće pomagat ni putni troškovi do Istambula
Ljaljovići uspješno reformisali sektor bezbjednosti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks