Hahahah da da tako je, lijepo je sa ove "druge" strane i do prevlake se moze spustiti i uzivati na pjeni od mora sto se kaze.
Nasa granica malo jadna kao i uvijek, kad se ide za Hrv onda moras izlazit jer je kucica sa desne strane u slucaju da nemas suvozaca/icu![]()
Uh zna i ona nekad da bude fulirana. E to je tek muka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo gledajte kamere, ja pogledam Vitaljinu i debeli brije pa odlucim. Mada su ugasili kamere na Vitaljinu, mislim da tamo narod poludje od auta.
Za Uskrs sam dosla na Debeli brijeg, kolona di pumpe, okrenem se i an Vitaljinu, samo dva auta.
Dje god krenete, problem su nase granice.
Isli smo na Korculu pa preko Trebinja, na Ilijino brdo. Katastrofa!! Ne znam sta se desilo, bili smo cetvro auto cekali smo pola sata. Uzme papire, zatvori kucicu i cao. Jos mi nije jasno sto je bilo.
Bosanci i Hrvati vazda sve lagano.
uvijek je nasa strana problem....
sad za praznike na scepan polje.... samo nasa strana pravi guzvu....narocito na ulaz u CG...to je pakao koliko su spori
Danas lagano sat vremena na Debeli Brijeg pri ulasku. Pogledao sam kamere na HAK nidje nikog, nase kamere ugasili. Radi jedna kucica, jedva nekako. Nije mi se dalo da idem preko konfina jer je put uzasan. Hrvatima su svi putevi van magistralnog oko Dubrovnika ocaj.
\\OFL•GIC
Bukvlano uvijek samo nasa granica problem. I ulaz i izlaz
f6
Ni meni nije taj put los, uglavnom idem tuda. Mislim nije nesto savrsen ali ni preko D. Brijega nije previse bolji.
Ima caka za Debeli Brijeg, kada sa googla kliknes ne rade kamere, ali idi na stranicu dje su sve kamere pa klikni Debeli brijeg i to je to, radi, mada jadno
P.S. Juce Hrvatima poslah mail da ne rade kamere na Vitaljini. Odmah su odgovorili da ce rijesiti i evo danas sve radi.
Last edited by montenegrina; 06-05-25 at 13:24.
Sinu od dvije godine ističe pasoš 02.08.2025, oće li mi pravit problem Hrvati, sjutra treba da putujemo, e pakla ovoga sad tek to viđesmo...
Idemo 4 dana, smješteni u hotelu, da štampam rezervacije ?
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Zvaću ambasadu sjutra ali bojim se mrka kapa.
Mi smo za mladjeg isto tako u zadnje primjetili kad su bili uskrsnji praznici i to slucajno kad smo trebali poslat podatke bookingu.
Mislim da nemas brige, i da ce te pustit, ali isto tako ne vjerujem da od ambasade mozes dobiti taj odgovor, jer nije u njihovoj nadleznosti da znaju / procjene oce li te pustiti. Ja bih nazvao mup hr, odnosno gp karasovici da pitam +385 020/444-050, 444-059, 444-054
Mozda na blef preko Kobile da probas?
Tih 90 dana je kao neko osiguranje da se neće duže ostajat u državi, tj. do toliko dana ne treba viza. Valjda bi trebalo da puste u pm ako vide da je roditeljima važeći pasoš, valjda je logično da se dijete vraće sa nama + rezervaciju iz hotela da pokažem.
Ovi brojevi ne rade, pokušah sva tri, ništa ostavićemo ga, propade put ako nas vrnu, napunio bi se safre da bi mi cio odmor propao
Last edited by BiTrAtE; 20-05-25 at 06:49.
Xaxax a nisam, htio i da rizikujem jutros ali kolega s foruma se javi koji ima poznanike na granici i rekoše da 99% neću proći, da su Hrvati rigorozni od kad su u Šengen i da će vjerovatno po automatizmu pasoš biti odbijen.
Mada ovaj mi stariji se nije bunio...
Last edited by BiTrAtE; 20-05-25 at 09:50.
E ******
ti si jos super, jedan se pojavio na aerodromu sa isteklim pasosem
nothing comes from violence and nothing ever could
Nas 4oro za BiH, i na granici sazna da mu je istekla licna.. Nista sto 20e i u povratku 15-20 maraka sto mu je ostalo nije moglo da rijesi. Zivjela nonEU
![]()
Uglavnom, karlovačko ft travarica, a sam kofere spuštio... Cio hotel pije, niko nikom ne jebe mater...
A jebanje majke je eksluzivitet direktno vezano za VIP prostore
Osta li mali kod babe?
Tacno ste planski to odradili
Ahaha, samo izgleda tako...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks