Ada, neka su. Srećno im bilo, zadužili su nas. Volim im viđet ovaj osmijeh sa vještačkim vilicama.
No, nekim univerzalnim zakonima niko, niđe i nikad utekao nije.
Panta rei.
To može samo u zemlje trećeg svijeta kakva i jesmo.
Nema dokumentacije? Super, ajmo sad konfiskacija kompletne imovine koja nije dokumentovana 1/1
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Tačno tako. Na osnovu koje dokumentacije su se uknjižili?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Zar moze kod notara na osnovu kopije ....kopija orginala je validan dokumenat ali kopija kopije orginala nijr validna
)) e Burkina Fasooooo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako dokazujete da je kopija kopije a ne kopija originala ako ni jedno ni drugo nije ovjereno?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Normalni građani nemaju problem sa nedostatkom dokumentacije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kako dokazuje Vlada, uprava za imoviny,katastar ... i ostalu goverment koji nemaju orginal da su kopije vjerodostojne?
Pa postoji li orginal ustava ? Ili je kopija? Ili kopija kopije
Neka jure one koji su bili odgovorni da čuvaju originalnu dokumentaciju. Pa će možda ovi kad sjašu sa vlasti malo teže naći nekog ko će da uništava dokaze o njihovim malverzacijama.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel se obo neko zayebava?
https://www.vijesti.me/v/758935?utm_..._share_counter
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ljanina-srbije
Ovi nemaju obraza koliko li ...puca se usred Pg a on izlazi sa ovakvom prichom...
...
Normalni građani nemaju problem sa pucnjavama subotom u podne u City Kvartu.
Tko leti, vrijedi...
Pucalo se za vrijeme dps pa ne vidim da ste nesto kmezili po forumu
f6
Sto ti je deficit radne snage pa dolaze iz Srbije da ubijaju...
Pa matori odoh malo na more da oladim kojeg crnogorca ,uzmem kintu da imam .... radi se... nece dolje da rade... nema osiguranja al gura se...
Sto vele Ljaljo 1 i Ljaljo 2? Nema slika i spotova?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jesam li samo ja pomislio:"Zašto i osumnjičenom ne staviše fantomku?"...zbog estetike mislim...
Bolje da je dio uložio u rekonstruktivnu hirurgiju no što je sve sasuo u nekretnine
PS. Ako sam omašio temu nek moderatori prebače u Uljepšajmo nash maleni shareni kutak
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 17-05-25 at 15:37.
Ne hebe lijep nego uporan... i pun para.
Nego, što će kriminalni krugovi kad pohapse sve Crnogorce i Srbe? Oće li da uvoze ubice sa Filipina?
Last edited by NHM; 17-05-25 at 15:55.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Notar po zakonu cuva dokumentaciju 10 godina. A i katastar mora imat osnov za upis vlasnistva. Nije tesko kad se potrudis a i ovo su trvije koje svako zna. A tek tuzilac u SDT bi morao znat.
Drugo je sto se silu na sramotu htjelo krenut sa optuznicom. Nego kako bi ono, ne moze se dva put sudit za isto djelo je li tako?
E pa posto je ovo prvostepena presuda neka se onda potrude malo tokom zalbenog postupka, jer ako je potvrde ovu presudu onda su stvarno nesposobni za ista.
Mada ne moze se ni ocekivat od ovih DPS tuzilaca da rade. Ah da zamijenili smo i to. E jbg onda.
Last edited by hercules; 17-05-25 at 20:39.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...likom-problemu
Da je stanje u firmi izuzetno teško, upoznata je i Vlada najnovijim dopisom, u kome je navedeno da je kompanija pred blokadom, da zaposleni nijesu primili 17 zarada. Ne plaćaju ni kreditne obaveze prema Univerzal banci, a blokirao ih je Fond za obeštećenje. Dugovanja se iz dana u dan povećavaju.
17 plata nisu primili i rade? Ovo je primjer kako se izgara na poslu.
Makar ima tih apartmana da se izdaju, pa ce i plata doc nekad.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
U restoranu koji je vlasništvo Trgovinske škole pjeva se Pavlu Đurišiću.
Biće da je ovo Petarl Lazović napakovao.
https://x.com/kontezanovic/status/19...MNfGKNr96RlWvw
Tko leti, vrijedi...
Aa pustite ih da izduse 30 godina nisu mogli. Bilo im je gore nego u NDH onomad kako rece mitropolit 1 od 2. Ili je on mitropolit 1 a ovaj mitropolit 2?
Inace, godina 5ta kako se izdusuje ako ko pita.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U Crnoj Gori samo su Romi manjina...
Аветнуља Марина Јочић поскакује ударнички, иначе плату не умије зарадити, но јој ми плаћамо.
А мислим и да сам снимио бронзин Ђуке од дистрибуције, али нисам 100% сигуран.
Иначе у овоме видимо сав апсурд идеологије коју наши суграђани са посебним потребама форсирају.
Ови су тобоже били најзабтинутији за жртве злочина у Пиви и Велици од стране Вафен СС-а, а величају команданта Црногорског добровољачког коруса, који је преко матичног Српског добровољачког корпуса био дио Вафен СС, и одликовн Гвозденим крстом 2 степена.Гвоздени крстови те 1944. су имали на себи и кукасти крст:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...O_Hsfz3m4fCA&s
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks