Da ali brišu samo naloge koji se dugo ne koriste, da ne tražim sad ne znam jel preko godinu ili čak i dvije. Dovoljno je da se samo logujes, pošalješ sam sebi mail ili bilo šta i siguran si.
Na kraju krajeva, zašto bekapovati viber video, on zauzme memoriju a 90% tih klipova nikome i ne trebaju.
Sent from my S24 ultra tastature
Moze li mi ko reci kako da vidim poruku od nepoznatog broja a da ga ne moram sacuvati u kontakte? Sve do proslog update-a je moglo i odjednom moram da sacuvam kontakt da bi vidio poruku. Ubih se trazeci u podesavanjima i ne nalazim.
A sta bi sa onim da mi message preview iskoci kao sa ostalim porukama i da fino iskuliram ukoliko mi nije do komunikacije a ne lajkovanje, sejvovanje, sinovanje i sl.![]()
slično pitanje: kako poslati poruku ako nemam broj u imeniku? Kad mi je trebalo par puta, nisam provalio kako...
(nečitko)
e pa ladno sam mislio da je "add//dodaj" samo za dodavanje u imenik! Fala!![]()
(nečitko)
Da. Izbrisi broj u imeniku pa ga ponovo upisi.
Jel' ovo novo? Makar na kompu...
Ne znam tacno sto znaci ali ne znam zasto bi neko onda koristio bilo koju drugu opciju za brisanje osim ove...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ovu treba da platis
Klikni decko ne ujeda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jes, ja platio i provjerio na drugom telefonu…
Pise da si izbrisao poruku![]()
Radi ova opcija, imam je ja i koristim je kada pogriješim u kucanju.
Da ljudi ne pitaju šta sam izmijenio i zašto
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Evo napokon opcije zlata vrijedne
Edit poruka bez ostavljanja informacije/notifikacije da je poruka editovana.
da, ali samo za plaćene naloge... Meni lično ne vrijedi ni zlata, ni cijene pretplate![]()
Mada, realno, i prije si mogao copy, pa "delete without a trace", pa paste, edituješ iii rezultat istiTako ja radim na instagramu, telegramu...
(nečitko)
Ja ne plaćam ništa
Ovo nije legalno
Šta je ovdje odlično? Mogućnost da se retroaktivno mijenja priča, dogovori i slično?
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks