ne znam sto bi samo radio uslugu provjere dioptrije, a ne pregleda oka... nije jeftino, ali oko se "trosi", narocito kad vec ima neki nedostatak s godinama to moze biti problem i da se nesto jos potkrade
ja bih, licno, isao u Optimal pa stakla poslije toga radi dje te volja, mozes bilo koem ponijeti nalaz
*ja idem u optimal, pa sociva kupujem kod Jovovica
Elem, mimo Optimala - Jovovic u 27 marta i Pocek u blok V (ordinacija Lens)
Ima li mjesto gdje bi trebalo da se u PG(CG) odlažu baterije, sijalice i sl.? Ozbiljno pitam, zna li ko išta o tome?
Isto pitanje za druge materijale - npr. staklo ili papir.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
https://maps.app.goo.gl/aBKqt6nrNr16jF2T7
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Odlično, to je to, zahvaljujem!
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Jedno pitanje za pravnike
Da li je kraci otkazni rok tokom probnog rada
Potpisan ugovor 3 mjeseca(prvi probni),sa otkaznim rokom od 30 dana
Pa ako ko zna da li je kraci otkazni tokom probnog rada
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ti si potpisao ugovor o radu na 3 mjeseca, kakav probni?
Ništa, bogomi, njihov si taj prvi mjesec, pa drugi vidi što ćeš.
Ima li i dalje protesta na Cetinje u 17:26 i koliko traju?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Gdje sve ima da se kupi lezeci policijaca a da to nije DSS ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko 2 fizikalca da mi pomognu da iznesem neke plocice na prvi sprat? nema tu puno stepenica, desetak, plocica jedno 55m2.
Skoro čuh neke cifre nenormalne....
tipa 500-600€ da su drugarici tražili...
uh kad se sjetim, kad sam sam živio pa se spakujem u karavana i dva kofera
a poslednji put mislim da sam napravio nekih 10-15 tura manjim kombijem....
Namos - da se iznese ugaona garnitura na na drugi sprat i iznese stara. Njih dvojica - 200€.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zar mu nije bilo lakše masu organizovat dizalicu i sam to sa nekim završit za - 50e ? Eo broj čoeka sa dizalicom, 50e sat vremena, do 25m može da diže, nosivost 200kg. Prije par mjeseci ja to isto radio, unosio novu, izbacao staru garnituru. (tuč tešku, 140kg ima, sa mehanizmom)
069/076-240
nama je u ~500 eura doslo sljedece
1 kombi stvari iz DG-PG - utovar, i iznosenje na 3 sprat
2 puna komobija plocastih materijala pg-pg, utovar i iznosenje na 3 sprat
ja sam racunao, samo za unosenje u stan su njih 3 pojedinacno popeli do trecega sprata po 60-70 puta...
vala vrijedi svaki cent
p.s. ja em nemam zivota za to (da smo samo prevoz platili), em da sam 2x zvao drustvo da pomaze, realno bi me skoro isto izaslo na kraju dok coek casti neki rucak![]()
Last edited by LuTheDuck; 27-05-25 at 10:18.
Hvala, spasio si me! Nezgodno se organizovati jer Volvox pozove 20min prije nego su na adresi, otkazivao sam ih par puta i juce mi ovaj Nemanja posla 2 momka.
Bilo je oko 55m2 plocica, njih dvojica da iznesu na prvi sprat (desetak stepenica) 90% plocica su dimenzije 120*60, po dvije u paket, nije puno tesko. Ja sam ih u kombi vadio jednu po jednu i dodavao, trazili su mi prvo izmedju 80 i 100 eura, rekao sam da je previse jer tu nema ni sat vremena posla. Onda su rekli 60e njih dvojica, 45min je tacno trajalo unosenje.
https://www.portalanalitika.me/clana...i8I6soKlPdAdGg
Tacno citaju forum , evo clanak o iznosenju namjestaja na crno hahahhahahha
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks