Napisa li Paf Paf da ce bulevar u cjelosti bit gotov za 18 mjeseci, da li stvarno neko vjeruje u to?
Eto necemo da racunamo ni most.
Bulevar, magistralni put, brza cesta, autoput su razliciti pojmovi i razlicite funkcije. Ovo Pg Dg je bulevar sa manjkom sadrzaja tj ugradjivanje ih vjerovatno pojelo.
Napisa li Paf Paf da ce bulevar u cjelosti bit gotov za 18 mjeseci, da li stvarno neko vjeruje u to?
Eto necemo da racunamo ni most.
Ma kakvi, 18 mjeseci samo za ovu trasu od 900m![]()
Kamo srece da su barem bankine stavili.. bankina je prošireni deo puta koji se nalazi uz samu voznu traku, dizajniran da bude ili ravan ili blago nagnut. Primarna svrha bankine je da omogući vozilu koje iz bilo kog razloga treba da se zaustavi ili skloni, da to učini bez ometanja protoka saobraćaja, a služi i za postavljanje signalizacije i sigurnosne opreme. Čak i da postoji zaštitna ograda, ona je postavljena na bankini.
Po planskoj dokumentaciji bankina je 1.5 m predvidjena.
A ovo potegnuh pricu bjese hodocasnika po bulevaru idu put ostroga a stvarno ni puteljak da mogu pored zastitne ograde ici... bez na nju ili sredinom bulevara dje su bandere
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bice trotoara
Izgradnja Bulevara Vojislavljevića: Predviđeno šest raskrsnica, biciklističke staze, zeleni pojas
https://www.cdm.me/ekonomija/izgradn...-zeleni-pojas/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Novi rok jun mjesec
Ako je to odradjeno aneksom ugovora znaci li da izvodjac ne placa nikakve penale za kasnjenje? Dajte ako je tako da se skupimo mi sa foruma, zavrsili bi ga i mi kad tad uz 5-6 aneksa![]()
Jeste li vidjeli kako su krenuli udarnicki, bas ono ozbiljno.
Znate li sta im je pocetak radova, onamo kod Osmanagica stavili jedan manji znak “Strabag”, ako on nije vec bio tu.
Lagan si, mozes i veci ulog bez problema![]()
CrnaGora put izvodi?
Rok x2.5 je realno.
U ovom slučaju 18x2.5 = 45 ili 4 godine.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Sta je sve uradjeno od 12.05do17.05
Kada se ima volje moze! Postavili znak izvodjaca
![]()
Usko grlo rješavaju sa 2,5 miliona eura: Opština Kolašin priprema tender za rekonstrukciju saobraćajnice
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-saobracajnice
1.1 km ulice za 2.5miliona eura , posteno
Od 2019. se radi
Danas popodne su pustili dionicu od aerodroma tivat do krtoljske raskrsnice. Dionica skroz neosvijetljena, na sahtama nisu postavljene resetke. Znaci strava i uzas.
Oko 18:00 su pustili
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Sreca pa nijesu probili rok bez godinu dana, ali se uvijek mogu vaditi na vrijeme.
Evo sa portala dana vijest
Počela rekonstrukcija puta Nikšić-Kuside, vrijednost radova osam miliona eura
Planirano je da se rekonstruiše dionica u dužini od šest kilometara, a vrijednost radova je skoro osam miliona eura.
https://www.dan.co.me/crna-gora/poce...a-eura-5144044
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks