Spektakl je bilo u 4 vilenjaka. Cirkas, uzivas prolazi onaj lijepi narod put trga a ne guras se sa nikim
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Gleda li neko Daniela Popovica na RTCG1.
Sve smo prvi radili
https://x.com/vobodas/status/1921330...lpm6aoxA_n2W6A
nothing comes from violence and nothing ever could
Ali sto na kucicama, koje su pritom dobili dzabe, niko nista ne kuca
nothing comes from violence and nothing ever could
Da mi je neko prije 2-3 dana rekao sta ce mi se desiti (promijeniti u zivotu) ne bih vjerovao.
kakvi prelazi, a ja nesto nikad laganiji, ili mi je toliko dosadno pa daj sta das da ubije monotoniju. Svakako zanimljivo.![]()
Hahaha a nije mi se (valjda) nista toliko lose desilo, samo promijenih profesiju - na onu od koje ‘pobjegoh’ prije 6 godina.
i to ista firma dje sam radio i naravno napustio prije 6 godina. Svasta lose pricao za njih, sa pravom.
![]()
Jutro sunašca![]()
Svako to može. Niko nikome ne stoji na tom putu, do on/a sam/a.
"You are joy-seeking beings who have come forth into what we see as the perfect environment for desire to be born within you. What your work is about is to bring yourself into vibrational harmony with allowing the Energy-that-is-You to flow. And in simple terms, what that means is: your work is to look - wherever you stand, whether you are looking in the past, present or future - your work is to consume your Now with the thought that feels best."
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Što bi rekla Maja, koji će da je zgotovi![]()
Śedi da śedimo
![]()
Koja Maja...?
...
Maja i kafa na 7 načina by man. Nisi ispratio...
Nego izbaci tu sijestu na par dana dok još nije vrućina, pa možda budeš bolje spavao, vi'š kako si ośetljiv na tablete, nikakav si narkoman![]()
No way da siestu maknem,ma kakvi.
A suplementi mi ochito ne prijaju nikako...i trening godinama pa nikad nishta ne uzeh,no rekoh aj da probam taj Mg kad ga hvale toliko,no dobro.
...
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Bookmarks