Nisi, gore je kad si nogata![]()
Mylene...mala stopala su...ma ima mislim tema,foot fetish,tako nekako![]()
...
Ma našla bi ona, nego voli da joj se priča o stopalima.
Evo pomoć
https://www.mil-pop.com/sportska-kra...i-d-free-style
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Jel može neko od vas da pogleda na privatnim torrentima da li ima "Rookie Moonshot: Budget Mission To The Moon https://www.imdb.com/title/tt10523944/ ? Hvala
Sta se desi ako ne podjem na sudjenje u prekrsajni sud? Je l samo automatski prihvatam krivicu ili? I dodje li mi ta kazna nakon toga na kucnu adresu?
Ako si okrivljeni, a ne opravdano izostanes sa rocista, sudija moze da nalozi sledeci put privodjenje. A moze i da presudi u korist druge strane. Obicno to ne ide poslije prvog puta.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zna li ko majstora za drvenariju. Treba na jedna balkonska vrata drvena da ugradi sistem za kipu da de noze otvorit.Jer trenutno nema taj sistem.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Da li zna ko dobar servis da provjeri sta je sa jednim motorom klizne kaoije?
Naime pocela vrata sama da se orvaraju, gledao sam da nije od komsiluka ko na istu frekvenciju ali nije
Neki mu je djavo... ako zna ko bio bih zahvalan
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jakov 067522967
Završio mi je posa' na dvije kapije.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Hvala, spasio si me. Pas trpi jedno minut a onda puni trk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
imate li preporuku za oftamologa u podgorici?
Ako se ne pojavis mozda ce te kaznit max kaznom koja je zaprijecena za taj prekrsaj. Ako se pojavis i budes normalan mozda dodijeli minimalnu kaznu
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
izvinjavam se jer nisam bio dovoljno precizan. treba da provjerim dioptriju i uradim nova stakla jer su ova koja trenutno koristim polomljena. u klinici optimal nemaju optiku a nemaju ni izdvojeno uslugu provjere dioptrije.
Dje mogu naci ovaj mali buzir?
Nema Okov,Kips,Elko Tim,Gintas....
U pitanju je buzir za elektroinstalaciju auta
Sent from outer space using Tapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks