Ajde još se pobijte oko odstranjenog crijeva (svinje bješe?) a što je ovo.
@joni reče mi jedan sa Žabljaka da je međed tamo mu odnio sav sremuš i još dodaje zato se zove međeđa trava.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 07-05-25 at 16:46.
Da,međed kad izađe iz jazbine posle zimskog sna prvo na šta navali je srIJemuš...vele stari da tako pročisti organizam/krv od toksina iz jazbine
PS međeđi luk,mada što ne i međeđa trava...samo ipak ne može da se puši...ili može,ko zna?!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 07-05-25 at 20:03.
Sad bih prekinuo taj panj i to dooobro!
...
Ostadosmo bez kuvaraosuđeni na moju skromnu kužinu, pa evo za danas oslić + carski mix u bešamelu i bataci na slatkom krompiru, a ko bude dobar imam i tursku kafu (e kako miriše i kako je dobra), baklave i ratluk s bademima za after
Lijep dan svima!
AL no1, extravaganca, Giile, goozica, joni, MeDo_JE, METZ, tigrovo_oko
Kaste doma?
nothing comes from violence and nothing ever could
Sos bolonjeze, ne može da fali. Pa ko oće paštu, ko špagete od tikvica, ko zapečene brodiće od tikvica ili patlidžana, nek izvoli
![]()
Za ovaj aparat za sladoled mi je barem 5-6ljudi u zadnjih mjesec dana reklo da je predobar i da su prezadovoljni .
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Aparat...u redu...no što se tuuura u njega da bi sladoled ispao tooop?Praškovi ili može voče,mlijeko...
https://ananas.me/proizvod/aparat-za...0-in-1/2844707
Uz kod mastercard50 eto 230€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo da pojasnim jer ce nekome mozda biti muka oko toga, znaci nije aparat u koji ubacis nesto i on praavi sladoled.
Ovo moje je recimo jagoda, sameljem jagodu i slatku pavlaku u blender, onda se to stavlja u ovaj kontejner i mrzne se 24h. Nakon toga aparat mleje i pravi savrsenu texturu sladoleda. Mozete da ubacite razne dodatke, ja sam recimo ubacila M&M bombone.
Bijelo je vanila, ide konedozavno mlijeko, mlijeko obicno i dvije kasike vanila krema iz teglice. Takodje se mrzne i nakon toga melje. U taj sam dodala Oreo keks kao Mix in kako oni to zovu.
Ukus je savrsen! Dobijete knjigu recepata, a ima ih i na netu koliko hocete.
Pravi smrznute jogurte, ice cream, gelato, sorbe, shake...
Ja sam ga htio uzet ali bi mi pukla pogibija na vagu, bježi rekoh...![]()
Ja sam mislio ovaj sve sam radi ne treba zamrzivac
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I ne treba korisnik, sam i pojede
Poenta je da on ne muti sladoled, nego ga ti napravis a on ga nakon zamrzivaca melje. Razumjela sam tvoju ironiju, nemoj...![]()
Znači, ipak je mlinac za sladoled.
A izmelje li taj gotovi sladoled bar u obliku kugli kao sa slike ili i za to treba kašika?
Tacno bi za Crnogorce trebalo jedan poseban aprata, da sam kupi namirnice, samelje, napravi sladoled, izvadi u obliku najljepsih kugli, sazvace i na kraju obrise g...u![]()
Ima li to?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Cijena nije problem
Koliko tanjira stavljas na sofru?
Jos sjedim i cutim za stolom pored tebe i cekam razvoj situacije![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks