Još jedna četvrta četvrtina koju Minnesota igra skoro bez greške. I to je završila startna petorka, ne mogu da se sastave ni DiVincenzo ni Alexander-Walker cijeli playoff.
Juliuse Randlee, oprosti mi jer sam sve pogriješio, pa kako god do kraja bude. Osim par glupih izgubljenih lopti, skoro pa savršena utakmica zaokružena triple doubleom. Antovo buđenje u drugom poluvremenu kao iz udžbenika "kako sazrijeva superstar", ništa nije mogao da pogodi i onda je krenuo da napada i bez lopte i ulazima sve dok i šut nije proradio.
I izvanredna, izvanredna posljednja četvrtina koju je odigrao pick iz 2027. ili 2029. iako to box score neće pokazati - zatvorio reket ekspertski i omeo X ulaza, par izbijenih ofanzivnih skokova i onaj and1 kad je istrčao kontru i kucnuo.
Nekako je sve ovo moralo lakše da ide bez Curryja (uključujući i prvu utakmicu), ali pobjeda je pobjeda samo što ne smiju da se igraju i čekaju da se ovaj vrati, a da serija visi na 2-2 ili 3-2.
3.2 je kvota na pobjedu Denvera
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
cekam da OKC povede 15 u drugoj, pa onda.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
da denver privede ovo kraju polako nocas?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
25 razlike za OKC.
Nije isto OKC od prosle godine i OKC od 68 pobjeda.
Nocas ce SGA da se posere u njih.
Sjecate se onih step bek trojki nakon TO?
E sad blok i drajv.
I ne bacati Hartenstajnu.
Sve tri utakmice se OKC pitala.
A nocas nije za zajebanciju.
Denver na papiru ima strasan tim.
Gordon, Marej, Jokic...
Ali imaju i NYK i Indijana pa su autsajderi u svojim 4. mecevima.
Denver je autsajfer. Ako dobije bice na foru, ako izgubi bice ubjedljivo.
Last edited by Bruda; 11-05-25 at 18:25.
Grdna je kosarka,biju se mnogo.
Sve ce zavisi od sudija i kriterijuma koji zauzmu.
Ako puste grublju igru malo Denver je pokojni veceras.
Što je meč odložen?
Upravo pocinje.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakvih kriminalnih 6 minuta.
Kao da su se skupili narkomani iz kvarta, a ne igraci placeni stotine miliona...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Početak je bio odložen.
Izvinjavam se.
Ovakvih cirkuzanata u prvoj četvrtki nijesam još gledao
Niko obruc ne moze potrefit, a kamoli kos dat.
Daj Raphinhu i Laminea Yamala na parket da dignu malo rezultat. Može li kako da se izbače i Denver i OKC iz playoffa na osnovu ove četvrtine, ni Houston nije sebi dozvolio ovakvu katastrofu.
Ni da je vaterpolo u pitanju
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Bolje Karuso čuva Jokića no ovi centri.
Mornar Igokea...bolje bi ovo odradili...sprdachina.
...
Sto radi trener Denvera? Ovi nikakvu akciju nemaju, samo cigle bacaju.
Jokić je u energetskom k***u od odlaska Malonea, sa nekoliko izuzetaka, cijeli tim se raspada. Sve sto su dobili je više posledica loše igre Oklahome nego što su oni dobri. Potpuno negdledljiva serija. Suđenje sramotno u korist Oklahome cijelu seriju.
Last edited by Djed_Djuro; 11-05-25 at 21:19.
Da nije slobodnih...koji bi bio rezultat na poluvremenu?14:6.
Ovu dosadu mogli bi samo Ljulj,Jabusele,Panter,Dek,Lesor,Exum...da razbiju
Malo preoštro prema Denveru i Jokiću, ne? Malone je otišao pred playoff, a Denver je onda ipak dobio tešku seriju od 7 utakmica protiv odlične ekipe i evo je skinuo dvije utakmice najboljoj ekipi lige. Istina je da su dosta tijesnih utakmica dobili, ali baš to bi trebalo da znači da se cimaju maksimalno i izvlače sve iz sebe, a sve sa 7-8 igrača u rotaciji. Ekipe kojima se ne igra se po pravilu pozdrave u prvoj rundi poslije 5 utakmica.
Imaju li obruči neki rok trajanja?Ono...moraju se promijeniti novim posle 5.000 udaraca loptom o obruč ili posle 200 zakucavanja?Strah me da se utakmica ne prekine noćas jer su obručima debelo istekli resursi.
Last edited by joni; 11-05-25 at 21:42.
Ovo se ja pito kad gledah Evroligu, i vidjeh one iste obruce sto sam vidio kad sam poslednji put gledao EL - prije 5 godina.
Cini mi se da su na pocetku PO svi nabacili nove obruce, to su lopte curile iz obruca bas lagano, i to pri otvorenim sutevima i dobrim putanjama.
A kad prevrnem EL to dovoljno samo da pogodis obruc ili tablu da udje u kos.
Valjda imate oci i da vidite koja je ovo grupa nekih evroligaskih igraca na terenu, u polufinalu zapada.
Ovi moderni fenbojevi ce reci da ih biju, ja cu reci da se radi o gomili prosjecnih igraca kojim je liga omogucila da nabijaju statistiku u regularnoj sezoni.
Ta dva igraca za koja znamo da vrijede za svoju poziciju i renome u svakim uslovima, oni isporucuju. Mali hint - ne mislim na Jokica i SGA. To su dvije prdnjave teske. Pogotovo ovaj Jokic, dade 0 poena da reces da je sve uradio kako treba, bilo tako planirano. Nego nekakvi faulovi koje da nisu svirali niko se ne bi bunio, i ovaj frljek na kraju.
Koliko igrači KK Denvera imaju ukupno asistencija noćas?Znam sigurno da igrači FK Barselona u zadnjih 5 utakmica imaju 15 adistencija
Poslušaše li ovo mene ludog i zamijeniše obruče sa većim na poluvrijeme?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks