So ziliderkopfdefekten uberalles...![]()
![]()
https://www.facebook.com/10007030426...40aB7S9Ucbxw6v
So ziliderkopfdefekten uberalles...![]()
![]()
https://www.facebook.com/10007030426...40aB7S9Ucbxw6v
Kakav je Audi A8 W12 za odrzavanje/kakav je kvalitet motora/mehanike?
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...l?id=410085764
Koliko je registracija za 6300 kubikaNije hibrid, nego atmosferac sa 12 cilindara
![]()
Još pitaj može li plin u njega..
Uzmi blindu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima kod nas jedan S8 D3 5.2 V10 sa svega 60 000km
Preko 30l po gradu
Kod takvih auta je najjeftinije da ga kupis.
Da bi drzao ta kola u ispravnom stanju treba mnooogooo dubok dzep
Last edited by Laz; 11-05-25 at 19:01.
A kad imas mnogo dubok dzep ne pada ti na pamet to da kupujes…
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
ovaj je u vlasnistvu drzave
a jedino ako imas toliko dubok dzep, da imas 10-15 auta tj da si neki nazovi kolekcionar pa ajde...
nego ide klasika mentalitet nas narod, imas 40-50-60 iljada eura sad jer si prodao djedov plac, odma kola bijesna da se kupe...a zivi se od plate od 800 eura
i onda se vozi na gume sa zicama, sve lampice popaljene, radi na pola cilindara i sipa se 15e goriva
https://images.app.goo.gl/iJBLUXfXgBLMWSjK8
Resenje za svih 12cilindara je po ovaki plinski ketridz i veseli ti Boze...
Qrcenje i GalaTafra moze da pocne![]()
![]()
album non
Nije bilo stegnuto dobro ili se gumica vremenom ukupila.
Ovo necu moci sam kad stigne.
Stiglo crijevo jutros, pitao taj servis kazu za zamjenu 1h i 100 eura. I to kaze moze se desiti da prilikom zamjene pukne i racva (koja je vjerovatno 100 eura i to swag) - rekoh: mnogo mi je to.
Izguglah, vidjeh da si u Mojkovac...
Dobra ponuda ali bih ja do Mojkovca ostao i bez antifiriza i bez motora.![]()
Zamijenio mi je covjek u Kotor, ja mu pomogao oko kucista filtera i maske ispod motora.30 eura.
Prošle godine otac kupio golfa 6 2.0tdi 103kw 2010. godište, i sve super auto ide odlično sve uredno jedino što sam primijetio da se zimi sporije zagrijava a i dešava se da mu radna temperatura pada ispod 90 kad se malo duže vozi nizbrdo tipa put Budve niz Brajiće... ja nedavno kupim passata isti motor isto godište i isto mi se dešava da pri dužoj vožnji nizbrdo temperatura pada ispod 90.. da li je možda zbog toga što je ugašen dpf ili je termostat problem, ali čudno isti motori potpuno uredno rade bez ikakvih problema samo ovo za radnu temperaturu isto.. šta mislite?
Last edited by Paqito; 26-07-25 at 17:13.
Glavni ili pomocni termostat.
Prema tome, šta da ti kažem?
Savjet mi treba vagenisti....U pitanju je Oktavija A5 2008 god, motor 2.0 tdi 103kw. Pravih 210 000km je prešao auto, i ima dpf. Htio bi da ga čipujem malo, ništa ekstremno, interesuje me da li se to može uraditi a da ne gasim i skidam dpf, jer za sad sve radi perfektno. Ili ipak se preporučuje gašenje egr i dpf pa tek onda remap?
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Danas uzeh da promijenim antifriz, jer mi je zbog puknutog crijeva dosipan jeftini 25% antifriz 75% voda.
Pa uzeh meyle 1.5l koncentrat - 10 eura, 2 komada i 3l destilovane (valjda je kapacitet 5.6l pa napravih 6l pola/pola)
Ali sam se mozda malo ispalio ali nema veze:
Skinuo sam povratno crijevo sa ekspanzacione bocice, crijevo nakacio na njega da sve to ide pored auta a ja u posudu dosipao prvo 3l destilovane pa 6l mix 50%.
To sam uradio kad je auto bilo toplo, sto znaci da sam procistio i promijenio onaj zatvoreni krug bez termostata/radijatora, nedje je na poslednjih litar-dva temp popela na 90 stepeni (mislim da to nije tacno) i mislim da je u hladnjak ostao stari jer to nisam radio kao je auto bilo skroz zagrijano.
Ali nema veze, prije toga sam promijenio tu posudu sam, stavio febi od 25 eura, na original se cep uvijek zatvarao na sredinu i imao je tu zastitu a odje ofrlje (razmisljam se da porucim original zbog toga)
Ovo je sve brzo trajalo, mislim da nije ni 10ak minuta.
Da se proba
Skoro 100e 5L
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks