Sto se tuna steka tice Meat, Steak house i Meating point po meni. A dosta sam ih pojeo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ot: sendvič sa pohovanom piletinom u kaskadu oooodličan.
Juče na ručak u HRC, pola porcije naćosa ( 8,90 ) to je sramno kolicka je ta porcija bila. Moj buffalo chicken burger ništa specijalno, piletina suva - još mi negdje nije tako loš komad piletine potrefio, sos preljut, one zemičke su im fine. Drug pohvalio burger. Što se mene tiče, posljednji put
Na kraju pođosmo u Grahovac restoran na Grahovo.
Malo su jače cijene ali je dobra hrana.
Teletina ispod sača odlična i ljeb domaći ali krtole ledne nikakve.
Koh je odličan bio i ogroman, 200gr.
Za dvoje dosta.
Ambijent isto odličan.
Taman komentarisah prije 10-ak dana kako ga više neću ići u Podgoricu na švedski sto, da su počeli da fušerišu, kad oni od danas/juče digli onaj švedski sa 5 na 6.5e![]()
Btw, Index sendvič u Jerry je dobar ko voli pritisci da mu se spoje, a koliko je majoneza krknula u sendvič neviđela se, nisam znao ni da dolazi majonez jer ga ne bih stavljao, no je samoinicijativno izgleda riješila da me uništi jutros.
Samo voca i povrca bih jeo nesto od kako je doslo ovo toplije vrijeme. Milije mi je trenutno bananu, 2 zelene jabuke, krusku i saku badema pojes nego pizzu, karadjordjevu, popek ili dopisite po zelji![]()
E ovako i ja pa vazda ljeti po 15kg dobijem. Preko dana na ove vrucine nemam apetita, sve neko voce, vodu. Cim li zaladi malo oko 22h, ka' u bunar. Bez granica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dajte preporuku za Sarajevo, dje pojest dobre cevape?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ferhatovic.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Higo, Ulcinj. Vrhunski.
La Gitara, Ulcinj. Isto mada pristupačnije i manje fensi
γνῶθι σαὐτόν
Teleća butkica @ Đedovina, u suštini bolje izgleda no što je ukusa, daleko od toga da je loša ali suma-sumarum - kuvana teletina, ka' kuvano meso. Očekivao sam da će biti pečena.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 11-05-25 at 18:25.
Volim par jela iz Markeza iako kad god ga pomenem negdje - nikome se ne sviđa.
Vege burito im je fin ( izdašna porcija ), flautas sa spanaćem i pečurkama dobre, ali ja ne volim pohovane palačinke, a one su mi original kao pohovane palačinke, yankee tacos ( pohovana piletina, cheddar, halapenjo papričice ) i nachos enchilada sa povrćem. U suštini sve jednostavna jela koja je prelako spremiti kući, ali eto, ok mi je da svratim nekad i pojedem nešto brzinski.
Zapravo sam krenula da pišem za etno selo Komnenovo, ne znam kako se prešaltah na Markez biće da mi se jede burito
Bila sam sa sinom juče u Plav pa su nas poveli tamo na ručak - preukusna hrana i baš lijep ambijent.
Kafana kod Loja - Zlatibor
Naleceh na tek ispecenu prasetinu, blizu 800g sam sam pojeo, a ne volim svinjetinu...
Mislim da sam vam sve rekao.
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Doručak u Dva domaćina odličan. Porcija taman da se ono fino najede, a ne posipanje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ko ne voli ribu????
I još ako je od one kvalitetne vrste.... ono kad jagnje padne u more...
Ps. Praštajte, morao sam
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Najljepsa je svjeza riba pa i Ljolja iz jezera...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja volim ribu ali me mrzi da je cistim, tj. da vadim kosti.
e zamisli kako je tesko bas je ocistiti i isprziti kad je tesko pojesti je.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks