E svašta se načitah noćas![]()
Žena starija 15 i više godina od muškarca
Žena starija 10 do 15 godina od muškarca
Žena starija 7 do 10 godina od muškarca
Žena starija 5 do 7 godina od muškarca
Žena starija 3 do 5 godina od muškarca
Žena starija 1 do 3 godine od muškarca
Idealno je kad su istih godina
Muškarac stariji 1 do 2 godine od žene
Muškarac stariji 3 do 5 godina od žene
Muškarac stariji 5 do 7 godina od žene
Muškarac stariji 7 do 10 godina od žene
Muškarac stariji 10 do 12 godina od žene
Muškarac stariji 15 i više godina od žene
O, drago mi je da vecina na poll-u dijeli moje misljenje. Objektivno, dok se momkovalo i jedini faktor bio dobra zabava, nisu godine bile neka odrednica, jer zena deset godina starija moze izgledati ili biti bolja partnerka od deset godina mladje. Sad se polako zalazi u zrelije godine, pa iz prakticnih razloga meni licno su pozeljnije mladje i rasnije, jer odnosi polako poprimaju prirodnu funkciju produzenja vrste.
A okle, nisam ni znala za ovu temu. Taman je zanimljivo mi bilo vidjet' šta su forumaši ćakulali prije 100 god i koliko su im se mišljenja promijenila za ovo neko vrijeme. A znam da jesu.
Htjela sam da otvorim ovu temu, kad ona već postojala. Pa, mogli bi se ponovo upisat'. Čisto, radi statistike![]()
dje je odje "muskarac mladji" pitam
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije bitno koliko je ko od koga stariji ili mladji bitno je da moze...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Anegdotu sa ovim filmom sam napisala iz razloga što mi tema liči na to kao uvodiš pravila u tako nešto.O dresuuuri i to.Meni su uvijek nekako bili mlađi od mene što nije tradicionalno crnogorskistariji vazda nešto seru i vole da komanduju a ja baš nisam materijal za tako nešto.Doduše i ovi mlađi kad malo prođe vrijeme se nešto uskorcopere.
Muško ti je to.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 07-05-25 at 14:53.
e neće niko tebi komandovat vala
She is only here to annoy herself!
Za mene je prihvatljivo da je muškarac stariji od mene do 6-7 godina. Mlađi me ne interesuju, za sad.
Budući da smatram da je poštovanje osnov odnosa, tu ne može bit komandovanja ni sa jedne strane.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
eh tako sam i ja mislio nekad nema šanse da bih više od 3 god mlađu(a inače sam volio malo starije) ali vremena se mijenjaju, čast izuzecima djevojke kod nas koje pređu 30 a nisu se udale baššš imaju nervoze i vole da je prenose na druge
što bi se reklo volim da lupim šakom o sto i viknem jeste draga tako je
She is only here to annoy herself!
Hvala @NSX nan podijeljenoj intimi.
Nego, meni su uvijek vršnjaci zapravo bili pakao.Ne znam zašto.Ono vazda su u trendu nekom koji bi ja kako trebalo po svemu sudeći da pratim.Plaču i cmizdre za nostalgijama đe bi i ja ka trebalo isto.Kad čujem eeee znaš kako smo mi a viđi ove i one generacije.Ka da glorifikuju sopstvenu generaciju.
Mlađi su maštoviti i inovativni a stariji iskusni i prekaljani.E sad tu neka razlika od 7 godina sa ove ili one strane y ose u koordinantnom sistemu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Realna prica je da su zene mnogo zrelije od nas muskaracapa samim tim bolje mladja zena
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imaju žene i veliki pritisak od društva da se moraju udati možda i je i do toga.A ništa se ne mora, ni udati ni oženiti no je sredina još i nepristojna sa pitanjima ka ono kad ćeš.A onda uslijedi ono a kad će dijete.Pa ni tu se ne zaustave no kad će drugo.I slično.
Samo što je danas veliki problem što podosta brakova se muči sa sterilitetom pa takvo pitanje tek dođe ne samo nepristojno no i bolno drugoj strani.Pa na temu, ma kakva god da je razlika u godinama i šta god samo da su dvoje puni razumjevanja jedno za drugo ali ako ne ide razvod i da smo zdravo.
Saglasna sam, ali veći je pritisak bio ranije.
Danas mi se više čini da taj pritisak žene nabijaju same sebi.
Sto jedna vidi od druge, oce i ona. Oni imaju dzipa, mogli bi i mi. Ona sve u ekspres lonac, treba i nama. Oni su slavili u igraonicu, moramo i mi i sve tako u krug jedna od druge, velika zavidnost vlada.
Isto tako i moNci bogomi, ako se drugovi pocnu zenit, pa se onda nema za koga uhvatit i on gleda to da "oposli".
Sto mi rece jedan brat, podijelis svoje godine na dva i onda dodas sedam i sve preko toga je OK![]()
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Zato današnji brakovi i traju koliko sezonska rasprodaja.
Samo se gleda ispunit neka forma, suštine bez.
Ko je posvećen svom partneru i odnosu, nema kad da zagleda što rade drugi.
A to ti je pomodarstvo vazda je toga bilo kad je bilo malo kapitala da prelije više a prije toga osoba nezrela.Ima i kompleksa/pripadnosti čoporu kako svi tako mi ali ne na pozitivne primjere.Ne samo rođendani no su i saučešća po restorana počela.Regularno odbijem barem prisustvo tako nečem ali mogu misliti kad te još neko na ti primorava ono ka a što će nam pući bruka u narod.
Pa ima li nezrelih i od više definitivno to nema veze sa godinama.
Ahahah tata bi mi se oduševio
Ali stvarno, ljudi koji se bave sobom, pa nebitno da li su u nekom odnosu ili ne, nemaju kad da guraju nos u tuđe živote.
Bar ja nisam naišla na osobu koja je zadovoljna i ispunjena, a da je zavidljiva i čemerna prema drugima.
Tata i treba da bude oduševljen
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks