i jos jedan bivsi igrac stokea (ponovo) u finalu...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Znao sam da ce biti utakmica za pamcenje.
Inter bolji i zasluzeno
Jamal je više od prosječnog igrača,Mesi je za njega bog lično
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Vele najbolji dvomec u istoriji
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kad god je papa umro osvojili englezi
Inace prije par dana mali pitao gpt ko dobija, chatgpt rece inter, rekoh baci aplikaciju
Tad je i potao ko osvaja rece gpt psg inter 2:1. Ajd da vidimo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Najvaznija stvar za Arsenal jeste ta da Arteta shvati da mora da juri rezultat nocas
Mrčo će autobus da parkira, instikt jbg![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Čestitke navijačima Intera!
Zasluženo.
Barsa je prokockala masu šansi i to je to.
Nesto mi bilo ko od ovo dvoje u finalu izgleda mnogo lakse od Barselone.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bgm ovaj PSŽ je moćan.
Još imaju Dolarumu.
Ali Zomer je sinoć bio ka Bufon.
Pa ne bih rekao da zna sve o fudbalu,tek mu je 17 godina.
Vuko je ekipu stvarao sanse,driblao ,asisstirao,al mu je sreca okrenula ledja(stativa i odabrana Somera).
Def je iskustvo igrača intera je presudilo,Fratezi dao gol,valjao se 3 min da ubije vrijeme,da su stari lisci Barse tu da ubiju tako meč sto ranije radili, ova djeca to ne umiju.
Dali su go u 87min,da su valjali da su povukli,napravi blok,a ne oni su krenuli da daju jos jedan i tada je bila stativa.
Inter je vodio u oba meča u vise navrata,to ne umanjuje igru Barse koja ih sabila u drugo poluvrijeme i vratili posle 2:0.
Ni jedan klub ne bi se vratio na meaci posle
2 :0 pritiv ove ekipe.
Ostaje RM u subotu,i ocekujem umornu ekipu i bod bio poklon tituli.
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Dobar dvomec bas, sad nesto sumiram na miru od sinoc![]()
Da je neko onoliko sreće imao još nijesam vidio.
Mislio sam da je Real najsrećniji.
No kad se oće oće.
Arauho ukopao odbranu. Rupa...
Barsa platila igru bez odbrana i cao.
Ne moze tim koji popije 6 gola u dvomecu da bude sampion. Prosto i jednostavno.
Svako ih je trpao pa cak i Dortmund.
Flik je los trener tj nije za barsu. Mozda izdominira Primeru jer se Real raspada ali nije to to. Ipak Ako osvoji sampionat sezona je uspjesna.
U finale navijam za Inter
Samo malo,Inter nije popio 6 komada ili i ako jes moze biti shampion...?
...
Sudija je sinoć pomogao Interu, svako je to vidio. Iako se stalno kmeči da ih sudije urnisaše u ligu šampiona. Eto sad su im pomogli.
Ne znam na kakvu pomoć se odje misli,nad lautarom čist penal bio,ono sa dAmfrisom je prije gola trebao bit faul nad njim prije nego sto je on napravio faul.
Sta se tu još “pomoglo” Interu da vidimo? Posle prvog meča je bilo i previše priče oko ofsajda mikitarijana,ja ni prokomentarisao nisam,evo i sinoc ono krajem prvog produžetka bješe li kad prekinuše interu akciju koja bi najvjerovatnije bila gol,pa ona ruka barseloninog igrača koja nije svirana,pa ruka sinoc čini mi se levandovskog.
I sto ćemo sad? Možete da priznate da je Inter prosao Barselonu bez pomoći sudija ili pricate pricu ka sofro bolesni.
Svakako očekujem teško finale,tako da ne možemo još da slavimo,ako bude PSŽ kao sto sam i mislio prije dvomeca,biće jako teško,ali da vidimo.
Da je čist nije baš.
Moga je ladno i da ga ne svira.
A Damfris je napravio faul i sporan je gol Intera.
Barselona je ekipa koja ne zna da se brani, promašila je masu zicera i to je to.
Oni su i kod 3:2 napadali.
Glupani.
Vidite. Ja licno ne bih svirao onakve penale generalno (kao ni konkretni pomenuti). Ali je penal cist kao 15 suza shodno trenutnim pravilima i nikakvog pomaganja tu nema...
Pravila za penale su najveca truba danasnjeg fudbala i o tome sam govorio prosle pretprosle sezone vise puta.
Last edited by zubizaretta; 07-05-25 at 15:26.
Da je obratno ne bi tako zborio, garantijam.
U neku ruku mi nije mrzno što je prošao Inter jer ne volim španjolce.
A u drugu ruku, kad ekipa onako igra kao Barsa, napada dva meča konstantno, pasovi, posjed, ziceri onda bude krivo nekome ko voli fudbal.
I još one "face" Fratezi i Aćerbi koji daju golove, likovi koji ka da su iz "Maratonaca" iskočili a Aćerbiju još prvu gol,
presmiješno.
I još se brane čitavo drugo doma, ma daj.
Anti fudbal.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks