Ti si ovo preozbiljno shvatio, ispisa romane
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Dečko na kojim se drogama
Čitaj lijepo ti pise. Ili si nepismem
Aoo moj brate kako je tebi Inter mozak isprao?
Jedino ko moze da me iznervira neko iz moje porodice,oni su su bitni. Ostalo je nebitno,vjeruj mi.
Eto ako ti sada znaci napisacu ti srecno ti finale,koliko se ja nerviram zbog Barse
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Ti si ovo preozbiljno shvatio, ispisa romane
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Lopta je okrugla 😂
Aoo, slusate li ove analiticare na Arenu kako otvoreno navijaju za Barselonu, pa voditelj, pa clanci na mozzartsport kako bez prikrivanja prizeljkuju Barselonu u finalu. Zamislite te face ako im se plan ne ostvari
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Gledam hrvatsku arena.
Evo Lautaro igra. Milina bice ovo vrhunska utakmica!
Ajmo barsa!
E vala svaka cast
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nije loše počelo
Olmo, obzirom na facijalnu ekspresiju nakon bilo kakvog starta nad njim na jednoj utakmici prezivi tri ACL-a i 2 kidanja na zivo potkoljenice
Glumac i po
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Di Marco mora vani jer je isponizavan od Jamala. Momak je nacisto propao, uzasno je spor i treba ga prodat ako ga neko hoce. Bolji je Carlos Augusto od njega i treba ga ubacit sto prije
Kako melje Inter, svaka cast!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bahahhahah bravo doktoreeeeeeew
Moćni Inter.
Tacno ce osvojiti inter, pi![]()
Aloooooooooo breeeeeeeee ?!?!?!?!?
Nemojte tako jakooo !!!
FORZAAAAAAAA !!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gazi Inter. Navijam za barsu ali znatno su bolji tim i to dokazuju u dvomec.
Samo se nadam da ce nece biti uzalud.
Jbt iznervirah se jos mi stari gundja i navija za Inter, 2:0 malo teze pada...
Ipak prognozirao sam 3:1 a vrlo lako da ce tako zavrsit.
Cestitke interistima, odjavljujem se do finala.
Kako je ovo dobroali nije još kraj,sacekajmo. Za sad iskusno Inter ovo odradjuje…
Nemojte ko mioVragu da javlja rezultat,neka mu makar ove 45 minuta na slavu prodju lijepo![]()
Možeš ovakav fudbal sa odbranom na centru da igraš protiv Espanjola , Selte , Hetafea i sličnih , ali igrati tako protiv Italijana je samoubistvo.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Isak; 06-05-25 at 20:55.
dok je lautaro u igri.čim izađe - potop.
@tripleta
Prolazi Carlos Augusto isto kao Dimarco
Uuuuuuu sta bi u par minuta jbt
Ubi nas ovaj Martin. Strasan centarsut ima
Nevjerovatno da se interu ponavlja parma,iako nije za poredit sa barselonom. Ako se ne trgnu aj zdravo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks