Ada nece moci ovako dobijati dovijeka.
Biće paklena serija.
Jeste Denver dobio ali im se i poklopilo malo u završnici, plus klasa Jokića i Gordona. I dalje dajem prednost OKC ali kao što rekoh biće svega.
Ada nece moci ovako dobijati dovijeka.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Jokaš je Joker stari.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Jednom u životu NBA trener odluči da faulira kad vodi 3 i obije mu se o glavu. Sad će svi da pričaju kako je on sjebao, a ne mrtvi Chet koji a) ne umije da pokupi ofanzivni skok do kraja na +4 i 90 sekundi do kraja i b) promašuje oba bacanja. Ko ih jebe kad su nesposobni. J-Dub spektakularnih 5 od 20 iz igre je isto za nevjericu, a to je i prošle godine bio njihov najveći problem, nema niko osim Shaija da pouzdano i konstantno ubaci 20.
Jokiću mora da je svanulo od kad ne gleda Zubca, Batuma, povremeno i Dunna, jer Hartenstein, Chet i Caruso i kompanija su izgledali kao vazduh. Preuzeo na kraju, veliku i bitnu trojku je dao i primakao ih na jedan posjed. Samo me interesuje đe je ovakav Gordon bio kad je sa Vučevićem svake sezone u Orlandu igrao za 8. mjesto, tad je ciglao sve živo, a sad je postao snajper.
Moram kasnije Knickse gledati, svaka čast za povratak. Boston izgleda izveo svoj standardni poraz: ako trojke ne idu, riješićemo tako što ćemo šutnuti još više trojki. Nisu baš ubjedljivi kao prošle godine mora se reći, tako da i dalje gajim lažnu nadu da će bilo ko drugi izaći sa Istoka.
Dobro je krenula druga runda, mimo svih i svačijih očekivanja.
Cijele sezone ovako igraju, šutni po sto trojki, pa i da imaš 35% teško će te ko dobiti
Kupio skladište, renovirao ga i sad mu je teren u samoj kući
https://www.reddit.com/r/malelivings...ome_in_denver/
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Da se i ja ukljucim prvi put ove sezone... Idemo NYK!
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Lik skontao da neće cijelog života moći da zakucava sa linije slobodnih bacanja i da mora da razvije šut ako misli da sebi produži karijeru. Što bi rekao jedan jutjuber, time što je postao 40% trojkaš, otvara mogućnost Denveru da MPJ-a neđe trejduju, da AG preuzme njegovo ulogu, pri čemu još igra i odbranu, a da njegovo mjesto odbrambenog/dunker igrača dovedu nekog atletu koji igra odbranu i da na taj način ojačaju ukupnu odbranu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da je Karuzo imao ono što baba nema gađao bi Jokića u leđa(kvota da ga promaši zavezanih očiju je bila 7) pri izvođenju onog zadnjeg auta.Pošto nije,dade loptu tremarošu i posla ga na slobodna.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Бостон шутирао 20 пута у 3/4. 19 тројки.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vele ovi iz Bostona mogli smo sutnut i nesto drugo osim trojki, bravo doktori samo nastavite zajebavati Golden Stejt, koja je to taktika i igra sutnut 60 trojki, dako ih ovaj Njujork izbaci no se bojim da Tibodovo igranje prve petorke po 45 minuta na kraju bude presudno
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pa kaže, Jokiću redovno padaju brojke u PO.
"Nikola Jokic has now scored 20+ points in 24 consecutive road playoff games. It’s the longest streak by any NBA player since Michael Jordan did so in 37 straight games from 1990 to 1995."
mlako je to,nedostaje mi da bruda nam objasni kako je debeli se izderavao kao vepar na tajmautu pa odmah izgubio loptu i promašio trojku i zato veze nema
ovo sam i ja prvo pomislio, ali ustedjeli bi mozda sekundu i ubacili loptu iz iste ili malo nepovoljnije pozicije. nisam siguran da bi ista u zbiru bilo drugacije.
drugi faul, nad gordonom, odmah ispod kosa po izvodjenju lopte na 11 sec do kraja, su preglupo napravili, iako je igrac koga su ciljali vjerovatno isrpavan. mogli su da iskrckaju par sekundi i da probaju da ukradu loptu prvo.
u principu, najbitnije od svega nisu uradili - pogodili svoja bacanja.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Mislio sam da odigra dupli pas sa Jokarinim leđima ili donjim leđima...tu bi Caruso imao loptu nazad kod sebe,dosta praznog prostora da potroši još par sekundi i njega bi slali na slobodna.Ali za tako nešto trebaju mooda ka' u bika.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 06-05-25 at 19:40.
Vi ka da ono Jokic nije namjerno uradio.
Covjek je kosarkaski genije, kad okrenu ledja i Karuza je iznenadio, skroz poremetio izvodjenje.
Minesota kao šestoplasirana ekipa na zapadu ima prednost domaceg terena u polufinalu kinferencije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pogotovo Minesoti ove godine skoro pa da je svejedno.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gledam opet ono branjenje izvodjenja auta, pa ono nikad do sad nisam vidio.
Bivalo je da u cosku neko okrene ledja, po isteku 5s, ali on bajo cim dobi loptu Karuzo, odalji se, i zaigra kolce, te ih sve zbuni.
IQ 200.
ne znam sto je kvota na pacerse bila preko 4, cavsima ne igraju 3 od top 6-7 igraca. da vidimo moze li se iskoristiti...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks