Uhhh. Ja davno. Džak kreča, zagaai se I ima posebna četka. Ona kao okrugla, široka, Sam melon dlačica. Mekana.I pičiš. Ali zašto ne bi pičio sad sa jupolom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I ja se pitam.Znam da je zdravije,da zid "diše" kad je kreč za razliku od jupola...i na kraju kad je pok.otac mogao to da kreči iako je mogao i jupolom,bi da nastavim tradiciju
.Tamo kad odem i ponesem sve što treba protok/ušteda vremena koje treba da se nešto oposli je zadnja stavka.
Definiši "zagasiti".Vidim ima sad i neki gašeni kreč da se kupi u kantama?!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Tim sam se I ja vodio kad sam napravio kuću. Idemo krečom, zid diše,zdravije I te stvari ali sledeći put je bogami išao jupol.
Tad kad sam ja radio nije bilo toga u kanti. Nego bure, onaj kreč iz džaka, voda I onda odstoji tačan broj dana ili ti zagasi se(pitaću koliko tačno dana ako ti bude trebalo).
Kupujes italijanski krec nemoj ovaj nas neki ili iz regiona... sa italijanskim ka sa jupolom izbijeli zid od dvije ruke a ovaj preporuceni ni posle 5 slojeva
Ne radi to sebi, joni. Kreč treba utrljavat, to je dusa, a ne vjerujem da je taj što se danas kupuje zdraviji mnogo od jupola.
Ela onda, nemoj da te ja ometam.
Staklorezačke radnje, osim Flotalbe i MG staklo?
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
koga preporucujete za ciscenje (dezinfekciju) klima uredjaja ?
ciscenje_klima__pg na instagram, super saradnja
@chochek sa foruma
...
Pozdrav
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ljudi pomagajte!
Maknut parker koji je isao na bitumen.
Kako sad najlakse maci bitumen?
Spatulom je oder!
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Nikako bez tako. Spatlom i onim strugaljkama. Ja sam zvao 3 roma bio na stan u Bd. Dva dana su strugali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozda probat brenerom da se grije bitumen, mozda malo lakse. Imalo je na netu kako na stemaricu namjestis ono siroko glijeto, kao lopatu, pa guras kolica i skidas redom
Pregradio bih jedan dio hodnika, mislio sam gipsani zid i vrata nova da postavim
Zanima me koliki je najuzi zid, a da moze da drzi vrata? Ako sam dobro shvatio, tu se ugradi metalna konstrukcija za vrata, a ostalo ispuni gipsom. Koje je to debljine? I koliko bi kostalo da se odradi?
Prilikom busenja rupe u zid dodje do oštećenja strujnog kabla. Nakon vracanja osigurača, sve radi besprekorno (sijalica i utičnica koje su povezane preko kabla koje je oštećeno).
Multimer pokazuje dobar napon.
Da li može nešto da se desi sa kablom (kontakt ili slično) ili da zakrpim rupu i zaboravim na sve :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne smijes zakrpit rupu dok ne vidis sto je u pitanju. Otvori malo oko rupe vidji jel izolacija samo skinuta sa neke zice, jel uzemljenje okinuto itd.
Zaboravi jedino ako ćeš zaboravit i tu utičnicu do koje vodi kabal,odnosno,isključit taj osigurač.
Što reče Dač,odštemaj malo i preveži to kako treba i izoluj.Vjerov.si borerom oštetio izolaciju,spojio 0 i fazu,pa kad se borer vratio to se malo odvojilo i ne dodiruje se sad,ali...
Nemam iskustva sa wago spojnicama ali vjerov.imaju za različite presjeke kablova i za različitu snagu pa ako tu ne ide neki veliki potrošač možeš i sa njom.Da bi žicom prespojio treba malo više odštemat rupu.
Obavezno ti tu ostavi neku razvodnu kutiju. Da možeš pogledat s vremena na vrijeme da se ne zapali što.
Nije preporučljivo ni kleme pa čak ni wago da idu u zid bez kutije.
Nije preporučljivo ali ako baš baš mora ja bi stavio rednu klemu ili wago preko nje izolovao trakom pa u zid ubacio...
Nijednog elektricara nijesam vidio da je tu stavio razvodnu. Moguce da je to po pravilima al jednostavno ne rade. Uglavnom na kleme idu.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks