MPJ u dvije pobjede imao najveci + u ekipi. sa jednim ramenom.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Zato je u predzadnjoj imao minus 24 a svi ostali iz prve petorke +5 sumarno.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Prođe GSW i to ladno![]()
Obradovalo me to kad sam ovi otvorio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A morali su kad je čova šutirao trojke 9od11
Nekad je bio Game 6 Klay, sad je Game 7 Buddy. Sve je pogodio u prvom poluvremenu uključujući trojku sa skoro centra na kraju prve četvrtine, čini mi se da je dao 6. U posljednjoj četvrtini je smjestio vjerovatno najbitniju trojku kad je Houston bio u posljednjem naletu. Thompson se povrijedio u četvrtoj četvrtini i to je realno ubilo Houston. Sengun je promašio sve živo pod košem, nego je skupio poena pa će krivica pasti na Jalena Greena koji je od 7 utakmica samo jednu odigrao dobro. Ne može napad da bude samo tranzicija i samo ofanzivni skokovi, izgledali su standardno očajno na postavljenu odbranu Golden Statea.
Curry i Jimmy igrali 45 minuta, i utisak je da su mogli još toliko protiv Houstonovih aždaja. Curry je dobro čuvan u prvom poluvremenu, to što je šutnuo je uglavnom bilo na silu, ali se oslobodio u drugom i isporučio poene - u međuvremenu je igrao odličnu odbranu, dijelio loptu, uglavnom nijednom nije stao i odustao (10 skokova!). Jimmy je valjda jedan od najboljih igrača u tome da ubaci 20 u ritmu igre i bez forsiranja. Draymond izvanredan, odbrana počiva na njemu standardno, a u napadu je kažnjavao svaku situaciju kad bi ostao sam.
Cijela klupa GSW ukupno 3 poena.
rijecima velikog rimskog mislioca antoniusa edwardusa - send da dubs.
jedan od dva moguca scenarija kojima je utakmica mogla da se odvija. u dugom nizu draymondovih savrsenih defanzivnih partija, ova je tamo negdje gore, pri vrhu. nekad je izgledalo kao da sam cuva svih 5 igraca rocketsa, da je istovremeno i na perimetru i ispod kosa. nadam se da se buddy ispucao dovoljno za narednih 15 dana, i da ce se vratiti na predjasnje procente.
odlicna G1 pacers - cavs, gdje je 'precijenjeni' haliburton u zadnja 3 minuta, posebno odbranom (2 rampe i kradja ili 3 rampe?), zavrsio posao. volim kad ovako igrac zacepi usta kriticarima - 22 + 13 asista / 1 TO. nembhard i nesmith pogodili gomilu vaznih suteva i odigrali jaku odbranu na mitchellu, koji je primarno iz tranzicije pogadjao.
I Hild i Micel sutirali su 11 puta za 3 poena s tim sto je Hild pogodio devet a Micel jednu jedinu i to je to.
GSW je dobio a Klivlend normalno izgubio.
Ali Badi Hild da se ovako pomami u sedmoj utaknici pa ko je to mogao da predvidi?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
И Бостон и ОКС ноћас фаворити од 9.5 кошева.
Индијана импресивно синоћ. Да Мичел није форсирао шут (13/30, 1/11) могли су и добит. Индијана +30 са тројке. Биће још 6 тврдих утакмица до краја серије.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
9.5 mi je prevelik hendipek na denver, mada je njima utakmica sa danom odmora, dok je OKC odmarao nedjelju dana i grickao sjemenke cekajuci rivala. sto se nekad i ne ispostavi kao prednost.
knicksi u regularnom dijelu sezone nisu imali rjesenje za boston, i nekako mi se cini da im fali jos 1 igrac da bi parirali. osim ako towns ne zacepi tatuma, kao duranta prosle godine.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
svi parovi polufinala su odlicni, a sve na svoj nacin.
celtics - knicks - old school, aktuelni sampioni protiv legendarne fransize koja je zaboravila na vece uspjehe.
pacers - cavs - 'nepoznati' timovi za one koji ne prate redovno, a igraju odlicnu modernu kosarku. vole da guraju loptu napred i igraju 'na kos vise'.
thunder - nuggets - vjerovatno dvije najbolje ekipe na krcatom zapadu. uzivace se u krljanju, nek ide u 7, kad ne moze preko.
wolves - warriors - mladjahni vuci protiv prekaljenih vukova. mogu li posle KD-ja i bookera, jamala i gordona, lebrona i luke, da se i curry i butler (i draymond) naslazu na gomilu? ovo do sad su dobijali na klasicno lozenje, sad ovo treba dobiti malo i na pamet i smirenost, sto im nije jaca strana, mada peta protiv lakersa ohrabruje.
od ex-SFRJ republika, samo makedonija nema svog reprezentativca.
Prokleti Sjeverni Makedonci.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Na Arenu samo prenos Njujorka,a?
Denver OKC nema ni snimak sjutra ujutro?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Samo Oklahoma.
Nista Boston NY.
Ma biće na Arenu sigurno
denver da uzima 30. eoneznam.
More l' bid' bidne?
Svaki dan je dobar za upiranje.
Да се мало навија и у текму #2 - Рас дабл дабл 14 квота. Лец гоу!
Оно фаул? Који булшит.
rekoh popodne bratu kad sam vidio ko sudi da ce towns imati 4 sredinom druge.
Džej Bi. B(r)atina.
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks