Pojedoh de polo u meksicki odlican i dalje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Galija je odlična, "provalio" ih tek prošle godine i neću se mislit đe ću ići ove godine kad budem išao u Buljaricu na kupanje. Odličnu svježu ribu imaju vazda po principu "što ulovimo jutros to vam je i na meniju za danas."
I cijene su bile korektne, bar prošle godine.
Samo prva smjena do 14h ili 15h je kuhinja
U 15h kuhinju zatvaraju, 2 puta sam se ispalio dok se ne navikoh...![]()
Kako je dobar jaffa mafin u La parisienne, ubodoh jutros neki naročito svjež.
Bismo za vikend do restorana Obala u Zetu, iskreno ne znam što da kažem. Nahvalili su mi ga ljudi tako da sam se spremila na neko gastronomsko čudo, ali običan nedjeljni ručak kod moje svekrve je pet puta bolji. Riba je ok, mozda malo neslana za moj ukus, krompir salata skroz bezukusna, na riblju čorbu smo zakasnili ... i donijeli su nam dvije korpice hleba koje nismo tražili, a naplatili su ih, ludim od toga. Fin je ambijent na terasi stvarno i nije sad hrana bila loša, ali ne znam bih li se zaputila opet na ručak tamo. Rekoše da im je jegulja odlična, eto možda bih dala još jednu šansu.
E da, je li jeo ko u Soho pizza bar u Baru, iskočiše mi na instagram, a planiram do Bara za dan dva
Meni je pulena vazda dobra tamo
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
"Kuvano od srca", neko je pominjao, odlični. Poručivao iz par dana, probao i index sendvič varijantu za doručak, skroz dobar za 3.5e, čak možda i prećeraju sa šampinjonima.Probali više stvari, sve bješe ukusno i što mi je još bitnije svježe. Spremaju više puta dnevno, nije ono da spreme na gomilu ujutru pa da podgrijavaju tokom dana no u dogovoru sa njima se može tempirati da to što oćete bude svježe spremljeno. Uglavnom, dobra opcija da uskoči kad se doma ne sprema.
Last edited by BiTrAtE; 06-05-25 at 09:14.
Preporuka za krcmu/konobu Nostalgija na Zabljaku, uzesmo njihovu Nostalgija platu - mijesano meso sa krompirima i povrcem. Stvarno je prebrutalno bilo, jos uz to domaci hleb, cijena 25e 10/10
Za dvoje?
Nevjerovatno mi je da se na Zabljaku moze dobro jesti + povoljno(za turisticko mjesto) ali eto, dobra informacija.
Neki predlog đe bi se moglo poći na veći porodični ručak, da je na otvorenom i da je pogodno za malu djecu (da ima igraonica ili bar da imaju da se istrče) ? Pada mi na pamet za sad Bandići (ne znam kakva je hrana sad tamo, nisam bio odavno), Đedovina, tu nekako vazda i završimo na kraju, standardica što se veli no reko ako ima šta novo da se otvorilo da se proba ?
S obzirom da je nedelja u pitanju, otpadaju svi ovi restorani đe se održavaju svadbe.
Salas ? Aerocalabria, lijepo za djecu , imaju ljuljaske , vide prave helihoptere, avione
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Restoran Stefan
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Preporuka za neki restoran u HN za ribu ali da su ok cijene?
Aerocalabria je za malu đecu ako nema letačkih aktivnosti. Kod dva domaćina nema puno sadržaja, ali ima da se istrče. I odlično spremaju hranu. U Stefan ne bih barem dvije godine, ne znam kako je sad. Kolege gore preporučiše. meni dalje ništa ne pada na pamet. Možda restoran Korita. Nije ti daleko. Ako je bašta otvorena biće svima lijepo
Ne mogu crveno meso da jedem neko vrijeme, pa me posavjetujte đe u PG dobro spremaju losos ili tuna stek? Tu prije svega mislim na ove regularne restorane, ne riblje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks