Nije primijetio da nema pratnju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Veliki prijatelj Srbije Tramp odjebao Vucica, ovaj se vrnuo u Srbiju i prekinuo posjetu Americi pod izgovorom da je osjetio jak bol u grudima. Nije ostao da ga pregledaju u Majamiju vrhunski kardiolozi, nego krenuo na put od 12 i po sati da dodje na VMA. Magicno reci ce mu da odmara nedelju dana taman da izbjegne odlazak u Rusiju kod drugog velikog prijatelja Srbije Putina.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
samo da nije slijepo crijevo
https://x.com/hazarder2575/status/1918750507608182956
Ovo toliko lici na Vucica da moze covjek odma povjerovati da se ovako desilo od A do S
Steta sto ne izbi neki veci incident, da je ovo vidjeno od strane nekog namazanog novinara bila bi naslovnica ovako ce se izvuc na njegovu pricu opet.
Vrće se u Srbiju jer ne vjeruje američkom zdravstvenom sistemu, inače je obrnuto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...obnosti-vucica
Ништа ми није јасно?
Да ли ће му отказати пуномоћје Мандић и Кнежевић?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mnogo pitaš...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Jel ovo realno da se šunjao tamo pod drugim imenom.
Učestvujući pod lažnim identitetom na političkom događaju u SAD, predsednik Srbije se doveo u poziciju da prekrši više saveznih zakona. Amerika na takve stvari ne gleda olako“, izjavio je Mihailović.
Znači može da se vadi onaj fenomen drugo JA ka u filmu Secret Window.
https://youtube.com/shorts/7twb1tVKX...94klVHI8Yg-4ea
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 06-05-25 at 07:50.
Znači prvo je u USA ušao sa lažnim dokumentom kao Aleks Vuči pa ga Ameri odjebali onda je sletio u Moskvu jer ga je KGB konačno ščepao za m*da
Ako je ovo istina WTF.
https://n1info.rs/vesti/aleksandar-v...eteo-u-moskvu/
Last edited by Bluemoon; 07-05-25 at 17:12.
..niti je jasno što N1 prenosi Sputnjik niti što će on kao da palamudi o rusko ukrajinskom ratu đe obilato slao oružje ispod žita i to.Ukrajini.
Vazda li su Srbi bili trostruki agenti kao onaj Popov koji je bio inspiracija za Džejms Bonda.Sa svima dobar ni sa kim blizak pa sprcaj sopstvenu državu.
Last edited by Bluemoon; 07-05-25 at 17:28.
Ko zna mozda se Srbi vrate izvornoj vjeri....
Ada sa kalemegdana da ispustaju bijeli dim))
Nisam ni sumnjala da će iz tebe jednog dana ovako što da ispliva.Plovak je plovak.
U suštini si svoj animozitet prema Albancima kompezova preko Srba koji ti takođe nisu po volji.![]()
Ahahahahah.
Ipso Facto ti je to Networkmaster.![]()
Pa realno prva orginalna vjera u Srba je Rimska , katolici... i to je sve dokumentovano ipsos facto lako mogu preci sa 3 na 4 prsta...a nemam ja nikakav aminozitet prema albancima naprotiv ... al ima razlike i to velike izmedju albanije i kosova bukvalno nebo i zemlja po mentalitetu i kulturi ...
Jednostavno se ne mogu cak ni porediti.
Ahahahha
Nije tebi lako.Opušti se čoek.Odeš na koncert DjTiesta u SKC i peace BRO.
Neđe ne mogu da vjerujem čak da smo u godine gotovo vršnjaci koliku retrogradivu prosipaš ka da si đed od 100 godina.
Ka onaj Mtslav
Last edited by Bluemoon; 07-05-25 at 20:17.
Ti ka da si Jarac pa sve ozbiljno shvatas
Jednostavno ne volim takve šale na račun bilo koje zajednice iako i sama nekad upadam u zamku te vrste.
Nego,idemo dalje.Iskreno,(bek tu topic) mi je prilično čudno da je otišao u Moskvu.I ovo što je upao u USA pod lažnim pasošem izgledalo mi je kao nonsens da i dalje ne mogu da vjerujem da je to stvarno uradio.Ili je ozbiljno mu vlast toliko udarila u glavu da je nakupio neke neralne dijagnoze ili je ozbiljno opasan a možda je čak i jedno i drugo.
Tragedija je što je on na vlasti u državi đe sve poluge vlasti on sam drži.Eto to je najveća tragedija.
Bolji su kardiolozi u Moskvu tako da nema izgovora
Ako ćemo izvorno čini mi se na našim prostorima to je bio paganizam a može biti da su tad još bili i zlatni jer su barem poštovali Prirodu.Jedino iz tog perioda im je ostalo sujevjerje.Koje su još prenijeli u hriščanstvo.
Nego,ljudi nije tema.
Network kapiram tvoj smisao za humor ali ne rješava se tako REBUS zvani operacija Moskva.![]()
Koliko su Hrvati napredniji od Srba po svemu pa i nacionalizmu... a i vodjenju drzave oni u svakom trenutku Za Dom Spremni imaju dvije struje jednu evropsku i drugu protivevropsku partiju, a Srbija samo Vucica sa dvije licnosti...i laznim identitetom...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks