Daj Buva i ti si posta ka ovi da se uklopiš savremeni influenseri što fotkaju nogice.![]()
Daj Buva i ti si posta ka ovi da se uklopiš savremeni influenseri što fotkaju nogice.![]()
Nisu noge nos pa da ih oci/mozak ignorisu.
ovo bi jaz? Nisam nikad bio ali prosao mnogo puta i gledao dolje.![]()
Last edited by Buva+gacce; 03-05-25 at 20:02.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Pa, za pocetak plaza na CG obali na kojoj nisam krocio, sramota.
a valjda je i pijesak sitan a ja vazda po nekim kamencinama, mada ni u Ulcinj nikad nisam bio.
Mene chudi da Bizbash ne brije nogice.
...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, ali - NK. I njegove duge, duge ulice. I njegovo proljeće. I njegova jesen.
I ljudi koji čitaju Arhivu CdM-a. Nismo ostavili godine ovđe, bzv.
Kako volim kad se sjetim petkom posle 17h da zovem lokalnu upravu i ladno mi se jave(jer mi neđe ostao pored fiksnog i privatni broj od osobe).
Pa se ispričamo, požalimo, nema veze što ništa ne znaju liše tog mrčenog svog posla, niti znaju ko je za šta nadležan, niti kako šta funkcioniše... i e8ite mi oca ako znam kako se takve osobe zaposle u državnu službu - ALI mi je tako toplo oko srca sad, volim ih ka majka šašavo dijete, ne bi valjalo stvarno da smo drugačiji, trebalo bi nas onda izmisliti![]()
Opcija blok na tel. A ipak ih prikaže da su zvali.
I kad mi tel čestita na broju pređenih koraka, a uopšte to ne pratim više.
Pozdravljaju se dvije klinke (5-6 god) i jedna veli drugoj na odlasku: "Budi sretna!"
A druga odgovara: "Hoću! I ti!"
![]()
![]()
![]()
Jutarnje sunčanje u 8 am, i momenat kada kapljica znoja kreće da se spušta od miške sve preko lakta do šake - e to je momenat kad shvatiš da treba da se potopiš u more i možda nikad više ne izroniš jer je sve prelijepo. Ali izrnoniš jer bi ponovo. I opet. A zbilja će mi to jednog dana "nedostajati" mada ko me pita![]()
Nikad neću biti osoba za duge telefonske razgovore, niti ona što šalje glasovne poruke, ne znam sa čim to ima veze i šta to govori o meni osim da sam oldfešn i predivna![]()
Povratak @Bluemoon-a![]()
https://www.instagram.com/reel/DD0dw...dsZmgwZHIyYzhs
Ono kad vidiš da i drugi pate iste muke, i zluradiš skroz![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kad sam u bedaku obavezno gledam ove strance koji putuju način gotovina i čudom se čude.Veli ne vidi se ništa kroz prozor a još ne može ni da se otvori.A živ ne bi promjenio kabinu jer se drži pravila mjesta numerisana i u gotovo praznom vozu.
https://youtube.com/shorts/sI7EsZCJt...ai7zuMfBZCYxnx
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
To je samo iluzija. Isto kao i bedak
Smijat se samom sebi, to je dužnost najsvetija.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks