Gdje se mogu kupiti povoljno materijali spandex/lycra na metar, u PG?
Gdje naci u Bar najjeftinije ove cijevi koje se mogu koristiti da se napravi plastenik koje se savijaju?
I gdje naci najjeftiniji najlon?
Gdje se mogu kupiti povoljno materijali spandex/lycra na metar, u PG?
Posle koliko najduze mobilni operateri porukom javljaju da smo imali propusten poziv, dok nam je bio iskljucen telefon?
Da li salju poruku da nas je neko zvao unazad 24h, 48h ili koliko?
Ja sam konkretno na T-Mobile (ako to ima veze)...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Zna li neko kojeg sponzora koristi agencija Kurtovića work and travel consult za slanje ljudi na internship program u ameriku?
Zna li ko kakve sve opcije postoje da stranac (Srbija) ostane u zemlji duze od 3 mjeseca ? Imamo jednu zenu koja nam pomaze oko djeda, odlicno se pokazala, ali ova kombinacija dje 3 mjeseca moze da bude u CG, a onda 3 mjeseca mora da bude nedje drugo, nam nimalo ne odgovara, treba nam nesto konkretnije, ali legalno naravno.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Treba joj ugovor o radu koji vjer on ne moze da joj da
nothing comes from violence and nothing ever could
Tako je, ugovor o radu plus potvrda iz maticne drzave da se ne vodi krivicni postupak. Takodje ne smije da bude u prekoracenju boravka u drzavi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije je bila neka varijanta da se izadje na par sati i nazad. Neki Bosanci su radili dje i ja, moguce da se zakon promijenio od tad
Na zalost promjenio se, ovo vise nije moguce, nego 3mjeseca odje, 3vanka, nidje veze doduse.
Ekipa iznad je u pravu, potreban je ugovor o radu da bi se prijavila za privremeni boravak.
Vidjecu mogu li je u kaku firmu prijavit pa da toj firmi placam sta treba za nju.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Gdje kod nas ima Waterpik da se kupi? A da nije ntc
Kolege koji prwporucujete perac pod pritiskom pikira sam ovaj krecerov k3... pa me zanima ima li ga ko i kko je zadoovljn vidim na akciju je sad 150e
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Imam pitanje u vezi prava kupaca.
Naime, za moje pare mi je neko kupio nešto što nisam ni tražio, a potpuno mi nepotrebno, konkretno u Okov, kao na akciju, kad sam pita' da vratim isti dan, rečeno mi je da ne može kao na akciju je bilo, imam li pravo na vraćanje para ili su oni u pravu povodom toga?
I šta se desilo sa forumom, što je porozio?
Forever young, i want to be forever young
Mislim da je politika tih većih lanaca da ti vraćaju novac isključivo ako je nešto neispravno u suprotnom da možeš zamjeniti nečim u visini cijene toga što si uzeo ali evo možda ti neko drugi odgovori.
______
Ovo drugo za forum nadam se da se šališ mada ne bi me čudilo nakon jučerašnjeg i ovijeh dana nekih pojava tipa da moram da skrin šotujem što se tehnički sve dešava sa forumom možda da krenem da se šalim iako mi nije do iste od sinoć na pravu temu tih pitanja,a ako je porozio mora da smo upali u neku zeznutu crvotočinu u Kosmosu.I mali OFF da ne zamjere ostali drago mi je da te "vidim" Tehnikuse.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Kakve su ovo kolone ljudi u sklopu SPC-a ulicama prema starom aerodromu, nisam znao da ima neko okupljanje danas? Ako neko zna povod?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nisam više pametan….
Od kad mi je tržišni inspektor rekao za patike (male) nema veci broj, da ne moraju da mi vrate novac….
Ja sam uzeo u Okov bio ventilator sa vodom (na akciju) i vratio ga posle 10 dana jer nisam bio zadovoljan kako radi… nije mogao sobu od 10m2 da rashladi….
Prvo su mi rekli da izaberem nesto za zamjenu, a na kraju sam bio kod sefa i on je odobrio povrat novca…
https://rtnk.me/drustvo/markovdanska...s-u-podgorici/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks