Kako je prska Medojevic sad rece na fejsbuk da je on gow.no o luda covjeka
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kukala ti majka ljepse je vidjet djevojku kad ode na trening no u grad...
Kako je prska Medojevic sad rece na fejsbuk da je on gow.no o luda covjeka
Ja primjećujem samo ono što mi je krimi interesantno u gradu pod Goricom,recimo primjetih dva lika koji su garant Jehovini svjedoci.Primjetih starca koji sjedi preko puta biblioteke na klupi o otvara onu karamelicu žutu kao da mu je sve to u životu ta slika mi je bila i tužna i životna i nevjerovatna.On je iskakao iz cjelokupnog ambijenta.Taj starac sa jednom karamelom na klupi me naveo da razmislim o masu stvari.
...i kako me ta slika ganula JBT.Od tih pola sata koliko sam smogla snage da odem iz obaveze u centar grada koji je dizaster i da vratim knjigu u biblioteku okružena zvukovima,bojama,raznim likovima,meni se ta slika urezala i reflektovala kasnije.Zastala sam na trenutak toliko dugo i toliko kratko da ga ne uvrijedim dok gledam nešto što se izdvaja iz cjelokupnog ambijenta.Pomislila sam osjetila,pozavidjela,kako se neki ljudi raduju tako malim stvarima.A ovi oko njega materijalno iznad njega foliraju radost.
_____
Sve su to vaše pretpostavke ali da ste ušli u taj svijet ka oni drugu biste pjesmicu pjevali.
Danas mi je Buljarica puna onih što je smislit ne mogu...
Staracki dom u Podgorici, prioritet ljudi sa sjevera....
Najbolji koment (meni) ispod ovog nevjerovatnog video-a.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ranko je veli naaajjaaačiiii.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ko te to isfrustrira
Ah danas viđeh dvojicu da pišu lijevom rukom kao reko toeto tačno sam znala da je pisanje desnom ne prirodan no sociološki fenomen u smislu tolike dominacije čovječanstvo je ipak vječito u desnicu.
_____
No imam ja drugih problema nešto ka super ti je kamp kućica ali bube veli,bube.
Majkemi tačno se osjećam ka onaj pingvin iz video-a gore.
Neki sa "posebnim potrebama"
A maknite mi se obojica rijedak momenat u prostoru i vremenu da mi puca za sve.
Što i tebi želim i svima baj d vej.
Last edited by Bluemoon; 01-05-25 at 19:53.
Ja sam danas toliko radio da mi samo kičma puca
I još sebi praviš veći crnjak pa da crnjačiš se sa nekim i nečijim izjavama - kompletno kapiram.Iz iskustva.
Sve znaš
Voljela bi da manje znam završiću ka onaj pingvin.
..a dobro u ovu black hole društvenih mreža gotovo mrtvi forum postavih ne bi u ludilu u ultra giga mega popularne mreže insta meta Twitter i to čuvajte ovo ludo mjesto.
A zipa poster.Nisam ni planirala ođe da dođem no neđe drugo pa me ovaj ispalio odnosno njega drugi, reko daj smiri se druže ja ne da imam plan B vazda ja imam vascijeli alfabet.Ispade plan B još bolji.
Dobro li se isetat se 3-4 sata na ovo sunce. Em sto se vitamina dobije, em ce se spavat kao klada
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks