Last edited by bayo; 26-04-25 at 07:00.
U ovom slucaju nije bilo bitno koji je proizvodjac, samo da pomognem covjeku da rijesi problem. Udario je kravu i sjebao blatobran i retrovizor. Retrovizor sam nabavio (pasuje od Tiguana) ali blatobran kao da je za RR a ne Yeti. Za model do 2013. godine ima i kosta 50 eura. Za model 2013+ nema i kostao bi preko 200 eura, a razlika izmedju njih je minimalna.
Prema tome, šta da ti kažem?
Bio sam kod onoga u Bijelu, nije mu nista nasao.
Prosle godine sam imao isti problem, i zamjena senzora remenice je rijesilo problem. Zvah ovoga majstora, veli ne bi trebalo da se poslije nepunih godinu dana ponavlja problem. Vidjecemo poslije praznika, opet cu kod njega...
Na kompjuter nikakva greska.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ima senzori, elektronika ,kompjuter mozda, osiguraci....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam skoro prao na moje auto, kako su mi cureli razno razni dihtunzi od ulja...
Kupi neki odmascivac, tipa dimer(oprezno s golim aluminijskim djelovima zna da potamni ako ga prejako zamijesas), K2 Akra(okov), Smac, ili bilo sta slicno toga...
I neka cetkica i udri...
Posle samo isperes, nikakav ti ne treba jaki pritisak...Ako ces peracem, odalji se malo, najidealnije ti je na bastensko crijevo da nakacis onaj najobicniji pistolj kao za zalivanje i da ga stavis na one najsitnije kapljice kad rasiri mlaznicu...Bukvalno samo da ga speres...
Nema potrebe da silujes sa pritiskom
Ja sam dizel motor prao, meni na bmwa, posle na skodu yeti, nista nije bilo, odma upali i sve radi
Ovo imam ja isto na 1.6hdi. Fantomski kvar. Nisu dizne,nije pumpa visokog pritiska,nije filter goriva,nije akumulator,nije alternator....:-) Samo cimne...a zamijenjen je senzor radilice i senzor bregaste.Sledece mi je pumpu goriva u rezervoar da nekako testiram...citam neke forume i cuda,moze biti zbog kvacila,ovo ono....da izludi coek :-)
Sent from outer space using Tapatalk
Last edited by Kradem_Shahte; 27-04-25 at 19:48.
Meni je na 1.6 cimao senzor, ali kako je onamo iza plastike od tocka(zastita ispod blatobrana), nego ga je jace dokacio i djelimicno polomio plastiku sto ga drzi. Majstor komadom zice utegao i nikad problema vise. Jos jedna mogucnost, imas malo gumeno crijevo naprijed, sa desne strane put akumulatora, ono zna da pregori pa valjda fals vazduh vuce. To sam gledao jednom u servisu kad se neko zalio na slicno. Al na to je trzalo pri vecim obrtajima, tipa 3500+, ako se dobro sjecam.
I meni je isto 1.6
Evo vidjecu poslije praznika kad ga opet povedem... oce li senzor mijenjat... taj senzor zaista nije skup, 35-40e sa rukama, samo da rijesi problem...
Ne znam moze li bit da su ga ove rupe i cuda nesto opet pokvarile... ja pazim auto, i polako idem preko ovih rupa...
Vozim ga regularno ovih dana... nego me nervira sto ne mogu da se pouzdam u auto da me nece ostavit bilo dje.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Kod mene ovaj senzor ni dijagnostika nije citala, nego se u voznji mrdne od vibracija.
Često operem TDI motor na samouslužnoj, čisto da skinem prašinu. Nikad nije problema bilo.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ponovo ga savijes, ili vratis nazad
Pokušaj registracije vozila neuspešan. Problem izduvni gasovi:
Lambda vrijednosti 1.223 a treba biti 1 ili manje.
Ostalo je ok.
Odem do majstora za dijagnostiku kome je to već poznat problem. Moj ECU je neki Simens 32 (SIM32)kojeg on nema. Kaže i da ga ima vjerovatno ne bi mogao uraditi remaping jer neće dozvoliti promjenu za lambda sondu.
Solucija: ako su ti u redu brizgaljke onda mozes zamjeniti sondu, u protivnom nema smisla raditi.
Auto normalno radi, normalna potrosnja goriva, ulja, nije se palila check engin lampica.
Drugi majstor kaze, izvezi ga 20km preko 3k obrtaja pa ce biti ok.
Googlam i vidim sajt gdje za isto vozlio uz pomoc KESS V2 izvuku neki .bin (backup) fajl i postave na forum a onda im neko odradi taj fajl kog opet okace pa nanovo ucitavaju.
Registracija na taj sajt kosta 30$.
https://mhhauto.com/Thread-Clio-1-2-...ff?pid=2419228
Clio 3 1.2 16v 2007
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Last edited by CYBUG; 28-04-25 at 20:37.
Imam ka nalog za taj forum, mogu ti skinut ako sto treba. Javi se na pm.
Nisam odavno bio ali vjerujem sa mi je nalog i dalje aktuelan.
Pouzdan majstor za odrzavanje Volva 2020+ a da nije kod Osmanagića !??
gad:
pitaj ako ti je usput i za MHIG_EU_VW_K1550 MU: 0407 firmver jer mibsolution ne radi evo već godinu dana
Kess V2 ti je alat za cipovanje, i ima ga koliko oces ljudi(barem klonova) sto cipuju auta...
Treba da skines mapu s auta, to ti je taj.bin fajl i da posaljes bilo kome ko radi "file service remapping"....Bukvalno bilo ko s interneta ce ti to remotely uradit...(ti servisi kostaju od 20-xxx eura zavisno sta se radi)
Posle isti taj fajl na Kess V2 checksum i ucitas na auto...
Malo citah o tome i shvatih bas to o cemu pricas.
Poslusah ja majstora da ga izvozam na magistralu, ne 20km nego 40+ na vecim obrtajima. Vrijednost pala ispod 1. Sad je sve kako treba...
Juce su bile price od najcrnjih prognoza da je citav motor riknuo i da se ne isplati radit i ko zna sta jos...
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Može kontakt nekoga da popravlja roletnu ispod panorama šibera
Kod koga da povedem auto da mi odvrne ili sto god da treba , sarafe na zadnji trap jer ne mogu reglazu da sredim ? U pitanju je Passat B8 ALLTRACK.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
Bojim se da ces morati nove, to su konusni šarafi, ja sam to mijenjao na passat cc nije mogla reglaza da se odradi
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks