Chimaev DDP UFC 319
Islam predao pojas, prelazi u welter.. Bronx vs Topuria za titulu
Ja sam mišljenja da Islamu neće biti lako u welteru, jer veći su mu protivnici, i onda će ga više umarati grepling sa njima, što znači da će više morati da radi standup protiv njih, osim ako ih ne zadavi u prvu rundu. A ovaj JDM inače ima strašan standup.
Jdm mi najjaci box u ufc ima
Zlatne medalje u Parizu za Bojanu Gojković i Tomislava Đinovića
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko je ovaj Morales izgleda krupnije u odnosu na Burns-a, iako su u istu kategoriju.
Član bokserskog kluba Nikšić Matija Roganović plasirao se u polufinale prestižnog juniorskog turnira „Hajdar Alijev“ u Bakuu.
Plasmanom u polufinale ovezbijedio je medalju, a kojeg će sjaja ona biti znaće se nakon duela sa Uzbekistancem Umarjonom Nazarovim.
Prije njega Roganović je u prvom kolu u poluteškoj kategoriji savladao Kazahtanca Adela Medelkhana, da bi u četvrtfinalu jednoglasno na poene bio bolji od Azerbejdžanca Elvina Ahmadlija.
Turnir je, prema riječima trenera Boška Draškovića jedan od najjačih u Evropi.
“ Lijepe vijesti za nikšićki i crnogorski boks iz Bakua. Naš Matija Roganović u nikad jačoj konkurenciji obezbijedio je medalju, ostaje da se vidi kojeg sjaja će ona biti. Matija je potvrdio dobru formu sa prethodnih takmičenja i pokazao raskošan potencijal“, kazao je Drašković
Što mislite o meču Janičić vs Bojković koji će se desiti za 5 dana?
Meni sudeći po prethodnim mečevima Bojkovića, nešto smrdi da su ovom Janičiću dali dosta para da izgubi, čisto da bi se Bojković dodatno boost-ao kao najveća MMA zvijezda Srbije, pobijedivši high-profile borca kao što je Janičić.
Koliko znam, imaju beef privatno, trenirali su zajedno itd, volio bih da ga Milos prebije.
Ipak nista od Jones vs Aspinal![]()
Jones ima visok ne samo Fight IQ, nego i generalni IQ. Zna on protiv koga može, a protiv koga ne.
Slažem se ja sve sa tobom, ali moraš da ukapiraš da sve to gubi smisao kad su baš dobre pare u igri. To je to proklestvo velikih para, a u onaj FNC ima masu namještenih mečeva, oni to pretpostavljam rade da boost-uju određene borce i samu organizaciju, kako bi se napravio hype, medijska ispraćenost, što privlači i sponzore i novac itd. jbg. to je biznis.
Evo slika liste neporaženih boraca u UFC:
![]()
Više će para ponudit Janičiću da izgubi, nego što će mu Dana dat za prvih 5 mečeva![]()
Veliki uspjeh ostvarili su crnogorski bokseri na jednom od najprestižnijih međunarodnih turnira „Hejdar Alijev“, koji je u Azerbejdžanu okupio elitu svjetskog amaterskog boksa u uzrastu juniora, pošto su osvojili jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.
Član Bokserskog kluba (BK) Nikšić Matija Roganović osvojio je srebrnu medalju, dok je Strahinja Mrdak uzeo zlato.
Srahinja Mrdak je u finalu kategorije do 50 kilograma savladao izuzetno talentovanog Kazahstanca Edige Hurgohza, pokazavši vrhunsku tehniku, borbenost, odlučnost i hladnokrvnost u odlučujućim momentima borbe. Meč je bio izuzetno neizvjestan, ali je Bjelopoljac, koji nastupa za BK Budva dominirao u ključnim rundama i zasluženo ostvario pobjedu. Tokom cijelog turnira, Mrdak je ostavljao sjajan utisak, bilježeći impresivne pobjede nad protivnicima iz jakih i priznatih bokserskih zemalja i tako potvrdio status jednog od najperspektivnijih mladih boksera na regionalnoj i međunarodnoj sceni. Na putu do finala Mrdak je redom „rušio“ – Gruzijca Dimitri Beraja u osmini finala, potom u četvrtfinalu Uzbekistanca Zhavokhira Govmidinova i u polufinalu ruskog boksera Mikhaila Sharipova.
Za razliku od Mrdaka, Matija Roganović nije uspio da slavi u finalu kategorije do 80 kilograma, ali je pokazao izuzetnu borbenost, tehničku zrelost i veliko srce. Član BK Nikšić se u borbi za zlato suočio sa jednim od najtelentovaniji mladih boksera današnjice – Rusom Astemirom Karaevim. Borba je od samog početka bila intenzivna. Karaev je koristio svoju brzinu i precizne udarce, ali je Roganović odgovarao sigurnim gardom, kontraudarima i taktičkom disciplinom. Kako je borba odmicala Karaev je pojačao tempo, ali se naš bokser nije povukao – naprotiv, uzvratio je kombinacijama koje su pokazale njegovu fizičku spremnost i mentalnu snagu. Iako su sudije na kraju dodijelile pobjedu ruskom bokseru, Roganović je izašao iz meča uzdignute glave, pokupivši simpatije publike i poštovanje stručnjaka. I njegov nastup tokom cijelog turnira u Bakuu bio je impresivan, pošto je kao i Mrdak pobjeđivao rivale iz bokserskih država – Kazahstanca Adila Medelkahanana u osmini, Azerbejdžanca Elvina Ahmadlija u četvrtfinalu i Uzbekistanca Umarjova Nazarova u polufinalu.
E sto bi cinjeli da je ovo vise popularno kod nas....
Mislim da bormba nece biti nesto specijalno. A svakako dijelim vase misljenje da je namjesteno . Nekako ovim nasim nista ne vjerujem.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa nije to namjestanje u smislu da se nekome daju pare da bi izgubio
Jedino namjestanje koje se moze desiti jeste da ljudi koji grade ozbiljnu karijeru traze najbolje protivnike, tj. dje imaju najvece sanse za pobjedu, da je u pitanju neka namjestaljka onda bi se ta borba desila ranije. Sve u svemu, Janicic je po meni u svemu bolji bez u zdravlju i to je jedini nacin da izgubi.
Edit: Drugi nacin je da ovo ide na sudsku odluku i tada vjerovatno Janicic gubi, kao sto je izgubio protiv onog momka iz BL u kikboks pravilima i ako ga je masakrirao.
Last edited by JigSaw; 22-05-25 at 12:57.
Ja znam momka kojem je plaćano da gubi kik boks mečeve.
Svaka borba/utakmica koja je dostupna za igru na kladionicama je sklona namjestanju.
Paklena konferencija, bice ovo haos al imam osjecaj da Bojkovic nece proci vagu.
Vise bi od para volio da Janicic odere ovu Beogradsku starleticu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks