Je li preko good lock-a sve free ili ima da se placaju teme, pozadine, ostali izgledi... ?
Preko Good Lock može da se smanji, ali da se skroz izgasi nema, bez da se preko ADB kukaju komande, bar tako kaže google. Tako da je za sada smanjena na minimum.
Sent from my S24 ultra tastature
Je li preko good lock-a sve free ili ima da se placaju teme, pozadine, ostali izgledi... ?
Free
Sent from my S24 ultra tastature
NiceLock ja koristim, moze i preko njega
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Good lock je sada dostupan za CG.
Ja ga koristim.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Uzeh na divlje s25, ne vidjeh da je Made in India. Kad me dočekao Indijski engleski šlog me stefio.
U glavnom, flešovao sam EUX ROM i sve je sad OK, a samfw tool smrdi na malware, sad su mi tri grupe EUX i četvrta INS. Može li se ovo kako izmijeniti bez root-a?
Imam snimanje poziva i dalje.
P.S. zna li ko kakve dobre widget-e za vrijeme i sad, jer su ovi ugrađeni kriminal u odnosu na starije galaxy-e.
Grdan im je sajt ali nisam pronašao malware.
Što se tiče ROM ne znam šta si dobio sa EU Romom, a da nisi imao sa XID recimo ili tim Indijskim?
I naravno za widget obavezno configure na njih pa transparent, jer je ovo kriminal što si napravili, u rangu je Androida 5 ili Androida 6.
Kako radi oneui 7? Performance wise... Treba li sacekat mjesec dva za djecije bolesti ili je solid vec?
Vjerovattno nije promijenio CSC a bez toga nije kompletna radnja
Service provider software version:
...OXM_EUX... EUX/EUX,EUX/INS
Ispravite me ako griješim ali ovaj poslednji INS bez root-a ne može promijeniti u EUX?
Velika mi je razlika što mi više ne nudi po defaultu stvari kao "India", "English (India)" i slično.
Transparentnost po strani, kakav je ovo dizajn koji k?!
![]()
Last edited by siux; 28-04-25 at 14:12.
Stize update na android 15 i ui7, kida li bat, ne bih ga instalirao jer mi je vrhunska bat trenutno?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Xtractor mislim da griješiš, po onom što sam do sad radio, i po ovome što nalazim na internetu taj četvrti se ne može promijeniti.
Ja sam moj sa EU prebacio na Indoneziju.
Ne dobijam ništa neobično, već klasične EU stvari.
Service provider software version AOMC_SM-S921BOOL_XID115_000 XID/XID,XID/EUY
To sam i uradio. Ne može. Vaščjivi samfw pa odin nakon njega.
Bugi kako ti ide čitav kod? Kakav ti je čitav prije toga bio?
To je to, nema ništa više.
Prije je sve bilo EUY (kao ovaj 4).
Meni stigao, na malezija rom, S23 ultra, nije mi takav izgled za weather. I vidim nema snimanja razgovora, i malo mi smeta ova ikona baterije gore desno, moglo je diskretnije malo
Odradi se ovo ciscenje i baterija kida...
Ja ga testirah od juce, sve ok vala... Na s23ultra
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ima li ko problem nakon ažuriranja na UI 7 da mu kasne obavještenja na skoro svim aplikacijama... viber, intagram, livescore..?
S24u je u pitanju.
Takodje i baterija, djeluje mi da kraće traje...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks