Кад ви спавате ових дана, људи?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
totalno lud'lo. lopta jeste prosla, ali je vece pitanje je li mu i dalje bila na prstima. kako ce forenzika da radi nocas diljem LA-ja...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Dobro je da Milorad Čavić nije bio na zakucavanju.
@moon safari,pa ako je lopta prošla,onda su i prsti prošli kroz obruč,a to je valjda koš
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 27-04-25 at 01:58.
Sra gledah ovo, krv ti je... Pred pocetah reko' bolje da ne gledam, samo ce mi krv moju popiti Denver... I kad poce onako rapidno da im se topi prrdnost u zadnjoj, reko' to je to.. put bez povratka... Jokic+Gordon, Bog vam srecu dao...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Evo Jimmya kakvog svi znamo i volimo - injured
mislim da ne, ako je jos dirao loptu dok je prolazila kroz obruc, racunalo bi se da i dalje sutira.
ali sasvim je moguce da nisam u pravu. mora li citava lopta da prodje obruc ili mora i mrezicu da ocisti?
evo krenula forenzika po tvidzama:
https://x.com/BGNHoops/status/1916294513167110453
U prethodnom postu napisa da je prošla a sad da je prolazila.
Sad će forenzika da računa koliko crvena svjetlost od semafora i okvira table sporije putuje do kamere nego li braon narandžasta boja lopte odnosno bež boja Gordonovih prstiju...ili neće...jer,ipak je amer dao koš
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 27-04-25 at 02:15.
Ko bi normalan ono poništio...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Однах ми се учињело да му је домали прст десне руке још увијек било на лопти кад је засвијетлило. Али идемо даље.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
vjerovatno su imali neki ugao blizu table koji nije prikazan na TV-u. mislim da ni ugao iznad obruca ne bi pomogao mnogo.
Kao sto rekoh, Klipsi matora ekipa, koja eto religijski igra Dana.
Denver prljava ekipa, 2-3 Drejmonda Grina, dosli da se potucu, bekovi uzimali ofanzivne skokove.
Jokic negledljivi floper, eno u poslednja dva minuta:
1. ide u prodor i trazi tijelo Zubca ni da je bek.
2. ide u prodor i trazi ruku Zubca ni da je SGA
3. Zubac ga brani cisto da ne moze cistije, pogadja, ide kod sudije da se zali za 2+1.
I onda ga nagrade kosarkaski bogovi tako sto sve promasi, a Gordon zakuca.
Zakucavanje Gordona jeste na samom limitu, ali to da mu nije bio nijedan dio ruke na lopti kad je zacrvenjelo, to nema uporista u logici.
Kad je vec crveno djeluje da mu prsti desne ruke nisu ispustili loptu, kad je 0.1 obje sake mu na lopti.
Da su ponistili kos bi bilo ispravnije nego sto nisu.
A i kosarkaskije. Denver je igrao svoj poslednji napad, bio je fijasko, ide se u overtime.
Fora je sto kos nije bio priznat da bi bilo ponisteno.
Da je bio priznat onda bi ti bili potrebni izuzetni dokazi da ga ponistis.
Kad nije priznat, onda su ti potrebni izuzetni dokazi da ga priznas.
Zanimljivo da svi igraci Denvera su isli na 'it's in' a ne da je pustio loptu.
Ne poznavajuci kosarkasko pravilo da lopta treba da prodje mrezicu, a ne obruc. Jer niko od njih realno nije siguran bio da je Gordon ispustio loptu.
Case closed.
Zek Zarba strasan sudija, bio odje u pravu, ne bio, ne treba zaliti ni da si navijac Klipsa, jer Klipersi niti su zasluzili pobjedu, niti im bioloski sat to dozvoljava.
Svakako u poslednjim trenucima ovako bitnog meca trio je pravio nepotrebne PO greske.
Kod Jokicevih prodora oba puta je morao biti no call.
Prvi put dade licno on ofanzivni faul Jokicu (nidje veze), drugi put dade defanzivni faul Zubcu (komedija).
To onda lici na onu gej verziju NBA lige sto ljudi gledaju, onu Evroligu.
Pusti prijatelju da se igra poslednja dva minuta, sviraj nekakve sjekirice...
Poništen zakon prirode, jer majmunluk ima prednost.
Ima nesto i u tome sto su ove pauze kod TO/cetvrtina/pregledavanja dosadne do bola. Da covjek ustane i radi sklekove, nagruva bi se za profesionalnog bodi bilding takmicara.
Nocas telefona na punjac, gledam na TV, a ne na racunaru, kakvo je to crvljanje palo.
A i uvijek sam cijenio ethical hoopers. Sam nikad nisam faul trazio.
I za jedno sam u pravu 1000%-ne postoji najbolji igrac lige u ovoj generaciji. Ima ih jedno 6-7 igraca trenutno koji svako na svoj nacin je najbolji, a kad je stani pani od svakog od njih su bolji i Stef i Lebron, a bio bi i Kawhi da nije bez nogu.
E takva je ova "next generation" kad posmatras prethodnu.
Svakako ne kapiram toliku fasciniranost igracem koji u trecem minutu utakmice fata krivine. Oni oko njega na turbo pogon, a on gleda dje ce da ustedi na kretnji.
Ali zato postojimo mi, vrhunski ocjenjivači, koji će da ih nagrađuju ili nagrđuju...
Iskreno...Još od posljednje utakmice finala - CHI - UTA '98 nisam doživio nešto kao sinoć...
Zato smo ovako zdravi uglavu...
Na kraju ce ovi Voriorsi osvojit. A isto je zasluzio Dzimi Bakec jedan prsten.
Glede njegove povrede, povrede Moranta, pa onaj Vels kad se povrijedi...
Izgleda da ih uce da padaju tijelom, da ne rizikuju povrede ruku.
I onda nocas vidis matorog Batuma gdje ko macka se doceka na mozda gori pad no sva ova gore trojica sto su imala. Old school, rukama se docekao.
Rodman.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks