https://benda.rs/motocikli/lfc-700-pro/
U Srbiju dostupna za porucivanje. Kako dobro izgleda. Perverzija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tesko je ovo za voznju ja mislim, posebno na duze staze.
Drug je doveo iz USA Harlija, vozi ga samo do na kafu i kuci, ali motor je pojava, brutalno izgleda.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Svojevremeno kada se pojavila Yamaha Drag Star mi je bila jedna od najljepših motocikala dok ga nisam provozao, ide on fino (na ravnici i gdje su blage krivine), ali tamo gdje su serpentine, ovaj i onaj tip krivina (zapravo put koji je stvoren za motociklističke užitke) ne ide baš fino, jednostavno nije ,,to to". Poslije Jamahe sam imao prilike da vozim i Harlije, ima to neku svoju draž, da se razumijemo, ali nema tu onog faktora zadovoljstva kada motocikl prebacuješ iz jedne u drugu krivinu. Takođe mislim da je to jedina klasa motocikla koju mi ne bi bio žao voziti po autoputu.
Sent from my Motorola 8400
Moj prvi motor. Tako kako kažeš i da dodam da pod dvoje baš slabo ide. Nije mi se dopadalo što zimi ima lijep zvuk al ljeti na vrućinama radi ka šivaća mašina. ne znam jel to do vazdušnog hlađenja ili šta. Ali nije da nisam uživao u tom motoru. Meni se Suzuki intruder 1800 dugo sviđao a i sad bi volio da ga imam u garaži.
γνῶθι σαὐτόν
E bogami je i meni Intruder 1800 na spiskuzverka!
Svaki od tih power cruiser-a mi se svidja. Honda ima VTX1800, HD Vrod, Diavel, Vmax ne zna se koji je ludji od kojeg!
A za voznju, jos po americi dje je lakse nego tamo kod nas, svaki me je obradovao sa nekom upalom sjutra dan. Ramena, ledja, trbusnjaka, ne zna se sta je gore.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja sam skoro vozio Valkiriu od druga, meni je pamet pomjerila kakva je, 1997god a 2000km presla, skoro nova...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja sam se oženio na Drag Staru, pa sad (sastavismo 15 god.)... evo ih prigodne sa vjenčanja....
AL no1, Caesar, crane_operator, diVerso, dub_c, HaRRyy, hercules, Illuminated, joni, METZ, Mirakul, NetworkMaster, nikolaf7, NSX, Tica, Utoka, VooDooPrle
Ako uzmeš kada V-Max da se ne brukaš kao ja, jedini put da sam nekome vratio motocikl, a nisam napunio rezervoar. Došao na pumpu i nisam uspio da pronađem gdje se sipa gorivo (te scene kada radnik na pumpi i ja tražimo rezervoar), poslije mi vlasnik pokazao, ispod naslona za vozača
ahahahaha neka si me naucio! (nekad sam na montenegro-racing citao postove ooo hondama i lanciama i cudima)
Hvala!
Gledah coeka pored mene od 2 metra kako ustaje sa V-Max i nesto je sav zgrcen bio i onda nisam ni ja imao zelju da je probam. Hondu za malo ne kupih prosle godine, aaa Diavela sam vozio vise puta. Vrod jedanred mada sam vozio 2018 HD Fat Bob 114 nekoliko puta iii on mi se i dalje svidja, iako je tegija, taj za 2018 je bio apdejtovan zestoko i bogami sam se drzao nekim mnogo sportskijim motorima.
Aliii svi na stranu, Intruder na stranuIme mu ga daaaaje, a i izgleda brutalno i samo mu prve 3 brzine trebaju.
Imamo li uvoznika za arrow program? Nema magnus moto
Posto nisam imao dodira sa lancem, s cim je najbolje da se ocisti i podmaze?
ja sam koristio samo motul tako da ne znam da li ima bolje i ili jeftinije.
ali ovaj stvarno ga ocisti.
dva su spreja, jedan degreaser jel cistac i drugi da podmazuje
imas i onu cetku da kupis sto je bas za lanac i krpice stare da imas pri ruci to ti je uglavnom to
par klipova upali na yt i emas brige
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
Ko ce da vozi motor cesce na duze voznje, investirajte tih 100ak eura u podmazivac lanca...
Kad jednom predjete na to, necete se vise vracati na sprejeve, cetke i cuda...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Samo pazi kad prskas sprejom da gumu po krajevima ne isprskas jer je jako opasno/klizavo.
Poslusaj kolegu @Incognito, uzmes jednom, podesis koliko cesto da ti kaplje/podmazuje i bez brige. Uz redovno ciscenje lanca neces imat nikakvih problema.
Ja ne bih preporucio podmazivac. Mada ja uzivam u pranju motora iii kad operem motor onda i lanac podmazem i to je to. I lanac mi traje 20.000km+ na motoru od 160ks tako da je sasvim zanemarljiv trosak, a posao zamjene vrlo lak.
Najbitnija stvar u svemu je da se coek ne igra sa lancem dok je motor upaljen i u brzini. Mozda nekom to ne izgleda opasno, da se pusti u 1. da vrti dok vi prskate i cistite, aliiiii mnogi su se zajebali.
Koje hemikalije tamo imate to ne znam, probaj razno, pa kad vidis sta ti odgovara onda preporuci ostalima.
LJudi obicno preprskaju lanac, pa prska okolo i izgleda katastrofa. Isto bih iz mog iskustva rekao da je bitnije da je cist i ispravno zategnut, nego da je podmazan a da landara ili da je pretegnut.
Kad se pere/cisti lanac, nemojte ga odmah podmazivati nego nek se prosusi malo, pa onda podmazivanje.
I kad podmazete nemojte ga odmah voziti, jer ce poceti da prska okolo, valjalo bi da prenoci. Cesto je potrebno da se posusi lanac malo nakon podmazivanja.
Evo danas sam bio u poresku po drugi put da vidim treba li da platim onih 5% za prevod, covjek koji radi tamo mi je rekao da podjem dje se radi tehnicki i predam sakupljenu dokumentaciju, ja otisao, platio 25e za saobracajnu i tablicu i to je to, sa cekam novu tablicu i saobracajnu. Znaci, znaci onih 5% se NE PLACA ako je vozilo na firmu bilo.
Eto bas fino, da si se zaletio i odma platio bila bi prica njihova i dalje da to tako treba i mora.
E dje zivimo....
vozi li se ko za 1. maj? Napravih mašinu konačno.
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks