Izvinjavam se podgorickim debilima namjena je bila da se targetiraju debili koji voze auta sa PG tablicama a ne umiju izaci i uci na parking, tj parkirati se
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo se kod Hrvata pise a kod nas je ovo svakodnevnica, redovno u garazu n emogu uci, vise nema ni 4 zmigavca, samo parkira
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagr...=jl_home_g2_g3
Na Konik u Bul. Pera Cetkovica su ih vec pola skinuli/polomili i ostala je u asfalt ostra konstrukcija da ljudi pocijepaju gume. Isto ce se i odje desit, a isto tako nikoga nece biti briga za ove cunjeve i nastavice da se parkiraju kao do sad. Podjite do City kvarta, ista je situacija i sa i bez njih
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A smanjili su parkiranje za ukupno 0%, makar sto se Pera Cetkovica tice, kakva sprdnja od grada ovo je presmijesno
Pa to nije rjesenje, ni stubici, ni ograde.
Jedino se neko naplastio.
Prema tome, šta da ti kažem?
Počeli su motoristi čuda da rade.
Da danas nisam pratio digoh 2 komada...
Takvih provlačenje u letu + prolazaka kroz crveno...
Ovo je prizor.
Motoristi
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Kad vidim koliki su degenerici sluzbenici saobracajne policije (ne pominjem izuzetak jer se jos ne sretoh sa istim) onda ne treba nista da me/nas cudi od ostalih ucesnika u saobracaju.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
PG-MR tablice ima blinkere minsrastvo razvoja
PG MM696, sretoh ga preko Grahova sa blinkerima upaljenim. Izgleda blinkere stavlja kako se kome cefne.
Vrlo moguce da je neko sa vlasti, vole civilne tablice i blinkere opasno..
Stavise stubice sad kroz citav bulevar pera cetkovica, tj od kruznog gore pa sve do tehnomaxa. Nerealno kolko odvratno resenje
Sprdace nam se stranci kad vide koliko stubica imamo, nece moc da vjeruju da imamo toliko nesposobnu komunalnu inspekciju i policiju
U Pera Cetkovica je skroz obrnuto, nisam prosao nijednom da nije bilo makar 1 auto da blokira tu traku a nerijetko je bilo da autobus mora da ceka ili taman komunalci, a ubrzo su poceli autobusi da kupe putnike iz lijeve trake tako da je u zadnje vrijeme taj bulevar kriminalan postao.
Ako neko ne moze da uradi nesto zasta je placen, posteno je da podnese ostavku, a ako citava komunalna policija u saradnji sa mup-om ne moze da uvede u red nekoliko desetina mafijasa onda treba da se posrame svoje pozicije i svoje uloge u ovom haosu u grad
Posrami li se onaj policajac kad digne sa paukom neku tranju od auta a prodje pored 10 skupih auta
Skoro sam bio na parking kod autobuske za auta koja je podigao pauk, nijedno nije bilo preko 5000eura vrijednosti
Koga briga vrijednost auta, nista bolji nisu ti koji su parkirali jeftinija auta od ovih sto su parkirali skuplja![]()
Imaju i stranci u svoje maticne zemlje i stubice i lezece policajce i oni samo strance kaznjavaju ...
Meni dodje da poskidam sve te stubice al cini mi se da kad bi me ufatili lezao bi duze nego neki za ubistvo.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks