ne mozemo nedjelju dana bez nekog sranja.
Prava utakmica nasa ! po ko zna koji put .. maler od ekipe
ne mozemo nedjelju dana bez nekog sranja.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
nerealno. 2-6 od kupa na ovamo, od toga 5 poraza u produzetku ili na 1-2 posjeda.
ako Nunn nastavi ovako da igra, ovi su numero uno favoriti za el. još Ataman kojem je f4 kao dobar dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
imaju 5-6 igraca koji su do prosle-pretprosle sezone igrali u NBA + jos nekolicinu koji su igrali. ostalo su manje-vise sve grcki reprezentativci. beton.
Odlična igra Czv. mislim da lagano idu u Top8 loše samo što kući neće igrati.
Dobro poluvrijeme Czv.
Samo da ne prospu ovo da ne krene ove nešto ludačko kao prije kad su igrali.
ili da ne krene carsen 'treca cetvrtina' edwards.
Ima li što ljepše no kad izgube: Zvezdana i Real![]()
Steta, dosta promasaja sa penala, kenan dvije trojke...mogli su i morali su.
Zvijezda sinoc je ubacila 2 trojke u cijelo drugo poluvrijeme i nijednu u produžetku,..
jos su dobro i prosli kako sutiraju
rekoh jos na pocetku sezone, canaan nije taj, a propustena je prilika da se dovede neko na zimu umjesto browna. jednostavno, morao se naci igrac na poziciji 2/3 koji ce na svakoj utakmici davati izmedju 12 i 18 poena, a ne izmedju 0 i 22, i umijeti sam da iskreira sut. to je apsolutni prioritet za narednu sezonu. neka izriljaju dobro trziste i navataju nekoga. brownovih 10 minuta korektne odbrane nije bilo neophodno.
opet, bolomboy je propustio pola sezone, petrusev se prikljucio posle 5-6 kola, redovno jos poneko iz rotacije bio skrsen ili bolestan... ne znam.
Kakav brejk Efesa i strašna utakmica...interesantnija no mnoge u NBA PO
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sterling jos 2 godine u Partizanu
Ova Evroliga je realno kao paraNBA.
Ko da one metiljave i faketne posaljes u posebnu ligu da se igraju.
A to lozenje da se igra neka odbrana, ti nidje veze.
Iako manji teren i drugacija pravila, taj segment odavno nije na nivou, pogotovo jer pola lige vode genericki, zalizani treneri.
Za Atamana svi vele da je pojmas, da se nije mnogo mijesao u svoj posa, da je majstor da izvuce pare za pojacanja, poslozi to, a da se trenerskim poslom bave ostali, jer mu to i ne ide nesto.
Lik 3 EL uzeo.
Pokusavam ovo da gledam ali kad vidim dje Sasa Vezenkov ostaje redovno na nekakvom Felizu ili Ljulju, u ligi dje se 'igraju odbrane', onda bas izgubim volju.
Da ne bude da nesto hejtujem vas ukus, i ja gledam nesto veoma nalik EL.
Ljeti, kad nema nijedne druge lige.
Zove se WNBA,
Kakve odbrane u PO takmicenju dje 2p odlucuju.
Prvo sto sudije jedva cekaju da se udje u bonus, pa da u finisu cetvrtine prvi neki kontakt daju slobodna.
drugo sto ce se naci neki moron koji ce da napravi taj kontakt na 10m od kosa (Felis vs Vezenkov).
Ovo dje Vezenkov vs Ljulj, protiv ekipe koja ima 5-6 Marija Hezonja u rosteru, to je vec otro nivel.
Bogomi svaka cast Vezenkovu sto pogodi ovo. Nije lako bilo protiv Kampaca.
hahahhahahahhahahahahahahahahhahahaha
'gLeDam eVroLiGu jEr sU tU praVe oDbraNe'.
Jesu u NBA tutusi, ali odje su tutusi koji su jos fizicki ograniceni.
U ovom PO EL jedino što je teško za gledanje je frizura G.Deka.Sve ostalo je uživanje u odnosu na NBA.
Bruda,da neko više prati i analizira nešto/nekog što/ko mu se ne sviđa,ja još ne viđeh.Je li mazohizam u pitanju ili izreka "prijatelje drži blizu sebe a neprijatelje još bliže"?
Evo ja kao neko ko ne podnoai Oly i njegove navijače,žali što se noćas prenos ne radi u dolby surround i što nemam neki vrhunski audio sistem pa da uplatim neku verziju prenosa bez komentatora sa čistim zvukom.
Šta tek reći za sinoćnu utakmicu i atmosferu PAO-Efes...?!
Edit:Što se tiče regularnog dijela EL tu frizura Tea preuzima primat nad Dekovom
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 25-04-25 at 21:23.
Kakva god bila EL zanimljivija je za gledanje od Nba 3x
Dok ne dođe plej of da.
Što volim kad gubi realj u svakom sportu.
Praznik![]()
Ispade Real...
Uništi me Tavares na fantasy![]()
Love, peace and respect.
Imali su shanse zadnjih minuta ali su sve fulali.
...
Je li ljut sto ovaj Punter?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks