Ima li ko iskustva sa gipsarom Bojan enterijeri?
Neko za servis/čišćenje klime u Budvi?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ima li ko iskustva sa gipsarom Bojan enterijeri?
Jeste, taj.
izvanredan tip i odličan majstor.
Sto rekosmo za poduzimaca normalnog jednu vikendicu na kucka korita da odradi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ima li neko ideju kako da ublazim efekat grejanja ploče na frižider?
Nađi stirodur ploču, debljine 1-2cm i ubaci između, završiće posao. Ja sam ih u KIPS nalazio na komad da se kupe.
Estetiku ces rijesiti tako sto ces stirodur postaviti do visine ploče, jer je rerna glavni izvor zagrijavanja. Što se tiče ploče, tj ringli, to ne možeš riješiti u gornjem dijelu tako da se ne vidi. Ono što možeš je da koristiš desne ringle, lijeve samo kad moraš.
Rerna samo kad otvoris je grije,dok je zatvorena prakticno je zanemarljivo to grijanje, pogotovo sto je u korpusu cijela,sem fronta. Nema nekog resenja tu.
Znas sta mozda mozes, uzet komad zidnog panela od 1.5cm, sivog, i uglavit ga tu. Imas u DekorIvu ovo, na m2 ide.
Nesto na ovu foru: (ovo je moja kujina)
Ovaj zidni nije debeo, misim da ces moci da uglavis ako imas malo lufta da maknes friz malkice ljevo. Boja imas koliko ti dusa iste.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 24-04-25 at 17:53.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
To nikako, vecina frizidera danas se viska toplote oslobadja upravo preko stranica. Ako vidi da je ista povremeno topla, ne smije to raditi, napravio bi samo gore tj skratio vijek uredjaju
jedino mozes da probas da umanjis
treba ti nedje ona al folija samoljepljiva sto ima, pa njome oblijepi frizider... znace neko sa foruma dje to ima
idealno bi bilo ono termalno cebe reflektujuce (guglaj emergency blanket), ali ono nije samoljepljivo pa i ne bi bilo prijatno oku da ga samo zalijepis
ali prije ulaska u posao, posudi (ako nemas) IC toplomjer od nekoga i izmjeri temperaturu frizidera, potom obicnu kuhinju foliju zakaci i uporedi - vidi koliko temperature uspije obicna folija da reflektuje
Neki vodoinstalater na CT ?
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Treba mi savjet vezano za postavljanje fronta na mašinu za sudje.
U pitanju je univer - da li mogu samo da zasarafim front na 4 sarafa? Da ga nekako stegom utrgnem i zasarafim?
Mozes ako imas serafe, ako nemas uzmi u okov od inoxa 45mm su duzine, provjeri metrom. Nemas one prihvatnike?
Kolega Dutch, ne bih previše komentarisao. Odličan, baš preodličan (kako sam ovo sastavio) posao. Kuhinja odrađena super. Plakari isto tako.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Je li ko radio old school krečenje krečom?
Ako jeste bi li podijelio savjet,nikad to nisam radio a vikendica na selo je krečena samo krečom,nikad jupolom.
Znači,koji kreč,đe se kupuje,kako se miješa,koja četka...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks